• Angelina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hete láttam meg a hirdetését, egyből a kedvencek közé helyeztem. Kivártam, hátha valaki meg énekli ezt a hölgyet. Szép lassan gyűltek az infók róla. Tudtam, hogy egyszer sorra kerül a kis lelkem. Ma volt a napja, tovább nem várhattam. Reggel kilenc után hívtam telefonon, pár ki csörgés után felvette, kedvesen bemutatkoztunk egymásnak.A lényegre tértem, afelől érdeklődtem mikor lenne egy kis szabadideje rám?Zűrös napja van, ezért ha rugalmas vagyok találkozzunk mostanában, mert nem tudja a délutánját-estéjét még biztosra mondani. Természetesen rugalmas voltam, 1.00-val későbbi időpontban egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    A telefonban kérdeztem tőle, le tudok parkolni a megadott cím előtt. Sajnos egy elzárt övezet, ahova nem lehet csak úgy behajtani. Egy közeli parkolóházat javasolt. Én a tömegközlekedést ajánlom, mert valóban nehéz még fizetős parkoló helyet találni a környéken is. Ilyen szempontból az ötödik kerület nem egy ideális célpont, de ugye tudjuk mindig van az a nő, aki megéri az áldozatokat. Parkolás után megcsörgettem, jeleztem mikor érkezem kb. arra kért még adjak neki három 4 percet.A ház egy régi épület. Könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás felújított. Nagyon könnyű bejutni. Nem kell emeleteket megmászni hozzá. Diszkréten megközelíthető. Nem egy kupleráj, otthonában fogad. Csak egyedül rendel. Célszerűen berendezett és kialakított lakás. A nappaliban történik az ottlét.Nyilván ha megkéred akár máshol is. Nagyon alkalmazkodó. Fürdő teljesen rendben, tusfürdő, szájvíz van.Törölköző is tökéletesen megfelelő. Na ezek a részletek amik totál lényegtelenek nála.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögül előbukkan.Megpillantom, tökéletesen jó helyen vagyok, tökéletesen passzol, megérkeztem. Magassarkúban fogadott, ezáltal sokkal, de sokkal magasabbnak hat.A tű sarkak miatt olyan 185 magas lehetett. Fekete comb harisnya, egy szexi miniszoknya és melltartó volt rajta, haja kiengedve. Ittam a látványt, mint a sivatag ból a Zooázis ba tévedt fáradt utas aFekete comb harisnya, egy szexi miniszoknya és melltartó volt rajta, haja kiengedve. Ittam a látványt, mint a sivatagból oázisba tévedt fáradt utas a hideg vizet egy hosszú útból megérkezve. Remek viselet fogadáshoz. Megölelt, meg csókolgatott, mint egy rég látott szeretőt. Zavarba jöttem, nem tapasztaltam még hasonlót, de nagyon jólesett. A párod nem vár így haza. Nem is tudom mivel kezdjem a külsejét jellemezni, talán a szemeivel. Csodálatos szép kék incselkedő, szexi szempár. Arca nagyon szép.Haja fekete selymes nőies, dús.Alakja tinis, de izmos.Selymes bőre van, hibátlan. Feneke szép kerek combjai hosszúak, cicik remekművek, nagyon szép bimbói vannak. Azt hiszem egy tetoválás láttam az egyik alkarján, azt sem zavaró. Összességében és részleteiben is bombázó. Olyan pusztítást végzett az ítélőképességemben, mint a bejrúti tankerhajó, az egész városban.Elnézést a hasonlatért, de kb. ez jellemzi a jelenlétét a közeledben.
  • Action:

    Már a beléptedkor elkezdődik az Action. A fogadás, az incselkedés a csókolózás, az irányodban megtestesült figyelemben. Nagyon egyedi, nagyon neked szól, egyszerűen hihetetlen. Az ingem kezdte el csókjai közben gombolgatni. Fenekét markolásztam, a vetkőztetést kölcsönösen végeztük, míg minden de nem került.Arra kért nyaktól lefelé csókolgassam csak, persze ő ezt visszafelé nem tartotta be. Nagyon, nagyon erotikusan nyakam, fülem harapdálta, nyalogatta.Erre válaszként nekem is viszonoznom kellett mindezt. Libabőrös lett a válla.A farkam közben már beton kemény volt.Gyorsan félbeszakítottam, és törölközöt kérve elmenekültem. Visszatérve a falon egy fenekelésre alkalmas Love feliratú paskolót pillantottam meg.Kérdeztem, csak nem ezt szereted? Bizony ezt is, jött a válasz.Szépen ki pulcsittattam az ágy szélére. Megcsapkodtam óvatosan a popsiját mindkét oldalról. Csinálhatod erősebben, jött a válasz. Benne van a játékban. Egy kis játékos fenekelgetés után megharapdáltam, belenyaltam hátulról a szép puncijába.Olyan szépen domborított ott előttem, a popsiját is meg kellett nyalnom.Az ágyba feküdtünk egymás mellé, csókolóztunk, a kezem a puncijánál matatott.Ő a fenekét dörgölte hozzám. Elkezdtem lefelé tájolni magam a lábai közé, és puszilgattam, harapdáltam, nyalogattam ahol és amit értem odalent. Eszméletlenül szexi, erotikus volt az egész.
    Helyet cseréltünk, most ő volt a lábam közt, én hátamon feküdtem, az ügyködését figyeltem. Nem támad le azonnal, szépen lassan felépítette az egészet. A környékét kényeztette, a zacskót szívogatta, nyalogatta. Aztán szép lassan a hegyéhez ért.A ma Kom kezted el szívni, először szépen gyengéden. Fokozta az erősséget, végig nyalta, oldalról is fel, le járt a szája. Egyre jobban eltüntette. Közben felemelkedett oldalról helyezkedett, hogy lássak mindent. Torokra vette, lelkesen lent is tartotta. Én menyországban voltam.69 be fordult, csodáltam szépségét, közben a szájában voltam tövig. Egy kicsit rá is fogtam a fejére, lent tartottam, nem tiltakozott. Azért nem állatkodtam vele. Mindez egészséges keretek közt maradt. Tiszteltem ott és akkor. (Is)

    Gumi után nyúlt. Szájából vette a gumit, úgy tette a helyére. Majd kőkeményre szopta. Az ágy szélére kértem a kis punciát pucsítva. Így tettem be, szép óvatosan. Gyönyörű. Változatosan kezdtem el pumpálni. Kezem köré csavartam a haját, húztam kicsit.Most már basztam. Szereti, átadta magát teljesen. Markolásztam gyönyörű, kerek fenekét, megszorítottam a nyakát.Élveztem minden egyes pillanatot. Lenyomtam az ágyra, ráfeküdtem.Olyanokat löktem rajta most, hogy minden lökésre pár centit előre mozdult.Csókoltam, nyaltam, haraptam. A szűk punciát, a kisugárzását nem lehetett tovább büntetlenül élvezni. Bármelyik lökésre azonnal el tudtam volna menni.

    Magam elé térdel tettem, így kértem a kivégzést a szájába. Folyamatosan tartotta a szem kontakaktust.Rátapadt a makkomra szájával. Kezeivel rásegített. Hatalmasat élveztem. Ajkai mindvégig körbe fogtak. Miután elmentem, óvatosan még 2 percig szívogatta, az utolsó cseppig. Lehajoltam és felhúztam. Ő az utódokat mindvégig a szájában tartogatta.Egy törlőkendőt vett elő. Oda engedte és megmutatta. Jó sok volt.

    A végén együtt zuhanyoztunk, barátnős lezárásaként pornós együttlétünket
  • Elszámolás:

    Vállal extrákat, de érdemes megkérdezni mire vagy kíváncsi. Meglehet vele beszélni mindent. Korrekt, és szereti amit csinál. A javadalmazása nem átlagos, ahogy a hozzáállása, kinézete, tudása sem.Nem olcsó bizony, de minden forintját megéri az egyszer szent.
  • Összkép:

    Luxus nő, luxus áron. Erősen Additív. Maradandó emlékeket hogy benned. Egyedi jelenség, biztosan találkozunk még. Ajánlom azoknak, akik olyan lányt keresnek, aki szereti és művészi szinten űzi a szexet.
Happy Massage