• Freya

  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Szia !Köszönöm szépen ).Örülök,hogy jol érezted magad.Várlak máskor is szeretettel. A tusfûrdôkre visszatérve....mikor 6-8db volt akkor is ez a kettő volt a kedvenc ezért szoktam ezeket venni ). Illetve ha kijön valami új fajta akkor azokat megveszem és tesztelem kinek hogy tetszik ). PUSZI.

  • Egyeztetés:

    Telefonon probaltam elerni Freyat, de utana vettem eszre, hogy korabban hivtam mint ami az adatlapjan kezdesi idopontnak van megadva. Gondoltam majd kesobb visszahivom, de nem is kellett tul sokat varnom es megcsorgetett. Felhivtam, viszont pont vezettem, es a kihangositas miatt nem ertettuk egymast pontosan, igy inkabb sms-ben egyeztettunk. Freya szepen leirta a lehetosegeket, szabad idopontokat es arakat, ezaltal konnyen le is fixaltuk a randi idopontjat.
  • Megközelítés:

    A cim egyszeruen megkozelitheto, raadasul a kozelben talalhato bevasarlokozpont kivalo parkolasi lehetoseget nyujt, igy nem megy el ido szabad hely vadaszattal az utcan. A kozelben van par folyamatban levo epitkezes illetve utlezaras, igy talan ajanlottabb is a bevasarlokozpont parkolojat hasznalni.
  • Helyszín:

    A lakas egy uj epuletben talalhato, allapota kifogastalan. A lakas belul is igenyesen kialakitott, ahol a furdoben ket tusfurdo kozul lehetett valasztani. Ami talan nem tul sok, de szerintem nem is tusfordo tesztelesre megy senki :) A szobaban normal agy talalhato, ami szamomra a masszazs soran nagyon kenyelmes volt.
  • Lány külseje:

    A kepeknek abszolut megfelel Freya szexi kulseje, viszont amit a kepeken nem latni az a kisugarzasa, ami engem rabul ejtett. Illetve mivel szamos temaban nagyon jol elbeszelgettunk, igy egy ido utan nem csak a kulsore figyel az ember (persze nehez levenni a tekintetet Freya tokeletes testerol), hanem egyre inkabb erzi, hogy egy nem mindennapi intelligens novel van dolga. Ha jol emlekszem egy fekete szoknyaban es egy feszes topban nyitott ajtot, de bevallom oszinten, hogy nehezen jegyzem meg a ruhakat. Viszont arra tisztan emlekszem, hogy a kesobbiekben az a huncut szoknya szepen felcsuszott :)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel egy 60 perces programra neveztem be, igy abban egyeztunk meg, hogy ketszer is probat teszunk. A zuhanyzas utan, egybol a lenyegre is tertunk, en a hatamon fekudtem, Freya pedig egy fantasztikus olajos masszazst adott elo, ami egy natur franciaba ment at. Amit nagyon erzekien csinal, minden pillanata varazslatos. Kozben fantasztikus az erzeki ajkait nezni, amit egyszerre latni es erezni maga a paradicsom. Emellett Freya mellei is igencsak vonzzak a tekintetet, csak hogy teljes legyen a vizualis elmeny.
    Mindezek utan kovetkezett a masszazs, ami nagyon kellemes volt, es kozben rengeteg temarol tudtunk beszelgetni. Orom volt Freyat megismerni, hogy mennyire fontos neki peldaul az allatvedelem. De szamtalan mas teruleten is tudott igazan erdekes dolgokat meselni. A masszazs egyaltalan nem eros, ami szamomra pont tokeletes, de ha valaki kokemeny minden izom alapos atgyurasara vagyik, akkor azt valoszinuleg nem itt fogja megkapni. Miutan tetotol talpig atmasszirozott, johetett a varva vart fordulas.
  • Levezetés:

    A masodik felvonasnal picit aggodtam, hogy sikerul-e osszehozni, de Freya technikajanak koszonhetoen egyaltalan nem volt problema, sot! Nagyon finoman csinalta vegig, mikozben simogattam a melleit, es sokszor elmerultem a gyonyoru latvanyban. Az egesz teste nagyon csinos, bore puha es barsonyos, orom hozzaerni. A kenyeztetes soran csak ugy repult az ido, de vegul ereztem, hogy hamarosan nem birom tovabb, es masodszorra is egy hatalmas elvezesben teljesedett ki a tortenet, ami fantasztikus volt. Magat a franciat inkabb az erotikus es erzeki kategoriaba sorolnam, ami valtozatos elemekkel van tuzdelve, ertem itt a kisebb nyalcsorgatasoktat, a zacsko izgatasat, es meg sorolhatnam.
  • Elszámolás:

    Nem beszeltunk extrakrol, mivel ami az alap csomagban benne van, en azzal tokeletesen elegedett voltam, igy mas nem is jott szoba.
  • Összkép:

    Igaz eloszor jartam nala, de nagyon elegedetten tavoztam, mivel Freya nem csak egy erotikus masszazst nyujtott, de kozben testi-lelki feludules volt vele lenni es megismerni. Tetszett a kozvetlensege, es hogy minden reszletre kiterjed a figyelme, amivel garantalja hogy a vendeg jol erezze magat.
Happy Massage