• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves Bubus56
    Drágám egy fantasztikus randiban volt részünk, amit szerintem ismételni kötelező időnként😉
    Köszönöm hogy Istennőd lehetek, imádtam a beszid minden sorát.
    Csókollak Zsuzska 😘😘

  • Egyeztetés:

    Amikor átváltott a masszázsról, mindjárt megakadt rajta a szemem. Írástudó lévén, mindjárt el kellett engednem a gondolatot, mivel a kiírt korhatárba nem férek bele. Azért rendszeresen figyeltem a szereplését és a képeit, míg nem egy beszi kapcsán, összehozott minket a sors. Igaz, egyenlőre csak üzenetekben, innentől azonban felgyorsultak az események. A következő napra megegyeztünk a mindkettőnknek megfelelő időpontban, ezt VTR-el szentesítettük is. Másnap reggel ismét írtam neki, mivel a telószámomat elfelejtettem este megadni. A randi előtt 1-2 órával azért rácsörögtem, szerettem volna a hangját hallani. Rövid üldözés, (oda-vissza csengetés) után sikerült beszélni Vele. Nagyon kedves volt, tetszett a hangja és a stílusa. Már csak az időt kellett sürgetnem, hogy találkozzunk.
  • Megközelítés:

    Belváros, a Blahától nem messze, villamos és Metro a közelben. A főútvonalon a parkolás szerencse kérdése. Én kicsit odébb letettem az autót egy mellékutcában, de az egész környék fizetős.
  • Helyszín:

    Régi, gangos városi ház. A kaputelefon után nem megerőltető lépcsőzés, a körfolyosó túloldaláról diszkrét integetés, nehogy eltévedjek. Kisméretű lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. A szobában tatami, vagy szivacs, nem igazán vizsgáltam. Led füzéres hangulatvilágítás, rend és tisztaság. A kísérőzenét partnerem telefonjáról biztosította. Ezt egyszer-kétszer újra kellett indítani, de egy idő után nem nagyon figyeltünk rá, volt fontosabb. A fürdőben minden adott a felkészüléshez, zuhany, tusfürdők, szájvizek, stb.
  • Lány külseje:

    Elég sok képe van a hirdetésben, de a személyes tapasztalás az igazi. A fehér, áttört csipkének tűnő, combig érő ruhaneműben fogadott. Ez a mindent látsz és mindent nem érzést hozta ki belőlem. Haja összefogva, az alsó tincseken a nedvesség még érezhető volt, mikor magamhoz öleltem. Érkezésem előtt fejezte be a készülődést. Szép szemeibe egyből elmerültem, de a formás testéhez simuló semmiség állandóan elcsábított. Csókra vágyó ajkai is hívogattak, finom bőre kellemes illatot hordozott. Markomból kibuggyanó keblei szeretik, ha foglalkoznak velük, de ez kölcsönös. Öle rejtekében ápolt, kívánatos nőiessége, díjazza a törődést. Szóval így jó, ahogy van.
  • Action:

    A lakásba lépve bemutatkoztunk, majd feltettem a kérdést, maradhatok-e? Mosolyogva igent válaszolt, majd a meglepiket elhelyezte. A növény egész jó állapotban volt, azonban az édesség egy része,elég furán nézett ki a meleg miatt. A nagy tábla úgy kókadt le a tasakból kivéve. mint egy lankadó ...! Egyből ment a hűtőbe. A protokoll után ott álltunk egymással szemben a konyhában.

    Közelebb léptem hozzá, és magamhoz öleltem. Kacér mosollyal engedte magát, s viszonozta a közeledésemet. Kellemes volt érezni a hozzám simuló testét, mellkasomon a lélegzetét, nyakába hajolva illatát, s ölelő karjait. Nyakára adtam egy csókot, a fülcimpáját óvatosan fogaim közé vettem, ekkor már gyorsult a szívverése. A szép szemeibe néztem, majd egy igazi csók reményében ajkaihoz közelítettem. Kérésem meghallgatásra talált, s nyelveink érzéki ismerkedésbe kezdtek. Ettől nehezen szakadtam el, de fájdalomdíjként bevezetett a szobába. Itt újra öleltem Őt, s tovább incselkedtem vele. Aztán beszélgetés közben letettem a ruháimat, s kedvesem kikísért a fürdőbe. Villám gyorsan zuhany, szájvíz, nagyjából törölközés, aztán tűz vissza.

    Egy korty frissítő elfogyasztása után a törölközőtől megszabadultam, s ismét magamhoz húztam vendéglátómat. Most már hosszabb, mélyebb csókokat váltottunk. Kezeimmel feljebb húztam a ruhácskát, s a popsit simiztem. Ez egyik valahogy előre került, s combjai közé férkőzött. Közösen kibujtattuk a felesleges ruhaneműből, ekkor rátapadtam a cicikre. A társam kezdett keményedni, kedvesem ezt érezve a fekhelyhez irányított.
    Engedelmesen hanyatt feküdtem, kis párnát gyűrve a fejem alá. Mellém térdelt, s ha jól emlékszem, olyasmit mondott, nem nagyon szokott ilyet csinálni. A következő pillanatban rajtam feküdt, s ajkaink ismét egybe forrtak. Közben kebleivel erőteljesen masszírozott, én az egyik combomat az övéi közé emeltem, s érezhettem a forróságot. Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül. ilyenkor a jobb cici bimbójával izgatott tovább. Jut eszembe, legközelebb szólni fogok, a bal miért maradt ki? Kezével is besegített olykor, vagy a segéderőket simogatta. Hálálkodva simiztem a buksiját, de félbe kellett szakítanom a foglalatosságát. Nagyon akartam már megkóstolni Őt.

    Egy csók, majd gyors helycsere, s fölé hajolva újabb csók. Majd puszilgattam a nyakát. fülét arcát, mindenét. Szemei szemérmesen becsukva maradtak. Ajkait csókolva és beszippantva, mosolyogva viszonozta ténykedésemet. Kérésemre azért belenézhettem világító szemeibe. Ekkor felegyenesedtem. Térdeltem a combjai között, s csodálhattam meztelen testét. Ajkaitól indulva, lassan végig simogattam mindenét. Mikor a dombocskához értem, óvatosan elkerültem az érintését. A belső combjain és combhajlatain haladtam, továbbra is ügyelve az érzékeny terület kihagyására. Ekkorra a teste már többször megremegett. Gonoszul meg is jegyeztem, nem kell türelmetlenkedni. A kitárt combok közé hajoltam, s belülről végigcsókoltam mindkettőt. A vénuszdombocskát is csókokkal illettem, s végül megkegyelmeztem. A nedves szirmok közé csúsztattam nyelvemet. Már én is nagyon kívántam Őt, így végigsiklottam mindenén. Kellemes íz fogadott a kehelynél, s a dudorodó csiklót is hamar megtaláltam. Nekiveselkedtem, s faltam a finomságokat. Jó darabig a csikló egyre keményebb ingerlésével ügyködtem, úgy tűnt, partneremnek tetszik a dolog. Aztán nyelvem körbejárt az izgatott punciban, élvezve annak nedűjét. Én jól el voltam így, váltogatva a ténykedésemet. Volt mikor csiklóját beszippantottam, s nyelvem járt mint a motolla, majd finoman a fogaim közé véve csináltam ugyan ezt. Kedvesem néha talán a fejemet simogatta, volt kis csípőemelgetés is, de nem vagyok biztos abban, hogy sikerült a csúcsra juttatnom. Igaz, még nem ismerjük egymást, így nem tudhatom nála ez hogyan jelentkezik. Mindenesetre számomra nagyon fincsi volt ez az ismerkedés, csak akkor hagytam el a harcálláspontot, mikor mondta, most már nagyon érzékeny lett. Így reménykedek, talán összejött valami. (Tudjátok, a remény hal meg utoljára.)

    Ahogy még mindig előttem feküdt, jött a gondolat. Fölé hajoltam és kaptam egy igazi csókot. Utána a cicik közé kértem magam, amit kellemesen abszolváltunk. Vadító volt az érzés és a látvány. Újra ajkaira vágytam, de ez a pozi nem volt túl kényelmes, így lemásztam a partnerem mellkasáról. Így azonban máj hamarosan érzékelhettem ajkai és nyelve gondoskodását. Fejét és kebleit simogattam amíg Ő kényeztetett, majd a puncihoz csusszant a kezem, s jólesően simogattam. Mikor már éreztem, így nem sokáig mehet a dolog, megbeszéltük a kedvenc variációt. Kutyusra szavaztunk egyhangúan.

    Zsuzska négykézláb, én mellette térdeltem , amíg a védelmet intézte volna. Én kértem még egy kis keményítést, miközben egy ujjam már a puncit masszírozta belülről. Na itt jött a meglepetés. Valahogy a jobb hónalja alá hajolva vette ajkai közé a szerszámot, amit jól megemberesített. Mondta is, egy kis levegővételnyi szünetben, így még nem csinálta. Válaszoltam, hogy még én sem. Mivel annyira tetszett ez a játék, repetát kértem, és meg is kaptam. Így már teljes harckészültségbe kerültem, csak a vv-t kellett felhelyezni. Ez gyorsan megtörtént.

    Kedvesem mögé helyezkedtem, s a hívogató punci megnyalintása után, lassan ereszkedtem a forróságba. A szűk nedvesség örömmel fogadott magába. Óvatos tempóba kezdtem, s pár mozdulat után maximálisan érezhettem partnerem testének rejtekét. A tükörben nézhettem ütemre ringó kebleit, s húztam magamra, amennyire lehetett. Csináltuk gyorsabban, lassabban, ami a csövön kifért. Néztem az előttem hullámzó testét., néha talán tetszésnyilvánító hangot is hallottam. Aztán az is lehet, hogy csak beképzeltem magamnak, de akkor is szuper volt. Később lassú, hosszú löketek jöttek, majd a punci bejáratával játszottam. Épp csak a feje volt bent. Ekkor a Drága magához ragadta a kezdeményezést. Én csak álltam ott térdelve, vagy térdelve álltam, mint a valami a lakodalomban. Csípője és puncija mozgásával olyan játékot mutatott be, ami emlékeimbe véste magát. Meredten néztem, ahogy dolgozik rajtam. Hol elnyelve egészen, majd kijjebb engedve, forogva tekergőzött rajtam a finomsága. Imádtam minden másodpercét és milliméterét. Most is szívesen átélném. Aztán újra átvettem a stafétát. Dolgoztunk keményen, a végén már hason feküdt a kedvesem, s lassan mártogattam a fáradó rudamat.

    Lekerült a védelem, s kértem az ajkai közötti megváltást. Kis törölgetés után eldőltem, mint a liszteszsák. Ő ölemhez hajolt, s érzéki szájába vette a szerszámot és az irányítást. Nem kellett sokat küszködnie, ajkai szorítása és gondos kacsója hamar elrepítettek. Ki lettem facsarva, mint a teába a citrom. A nagy különbség az, hogy ez nem volt savanyú, hanem istenien édes. Törlés és higiéniai körök után megköszöntem gondoskodását. Kis dumcsi után fürdés, öltözés, majd búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon nyilvános az ajándék mértéke. Nekem kicsit kellemetlen volt, hogy a bővebb infóban nincs szó az extráról, na meg az idővel is megcsúsztam. Így amit gondoltam, tudtam, távozás előtt az asztalra helyeztem. Fel is hívtam nem sokkal a távozásom után, de kedvesen megnyugtatott.
  • Összkép:

    Csodás élménnyel gazdagodtam, s megismerhettem egy csodás NŐT! Remélem, ismerkedésünk a továbbiakban egyre mélyrehatóbbá válik. Én rajta leszek.
Happy Massage