• Nancy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nancy már telefonon is remek első benyomást tett rám, mikor két hete érdeklődve felcsörgettem. Igényes, választékos beszédstílusa, nyugodt, barátságos hanghordozása intelligens és közvetlen személyiségre vallott, ahogy a szükséges részletek megbeszélése nyomán még elcsevegtünk néhány percig, majd Viber-kontaktot váltottunk, hogy ha elérkezik a számomra is megfelelő időpont, könnyen-gyorsan egyeztethessünk.
    Így is történt vasárnap délután: rácsipogtam, ő vissza, és viszonylag hamar sikerült is lefixálni a koraesti randit. Vtr-t is indítottam, inkább saját szándékom komolyságát jelezve felé, ám mivel aznap nem nézte az oldalt, végül nem igazolt vissza - nem mintha ez hangyányit is csorbított volna belé vetett bizalmamon.
  • Megközelítés:

    A célterület a belváros kb. legközepe, a Ferenciek terétől max öt perces sétával elérhető (hétvégén) nyugodt, egyirányú(?) utca patinás épülete az ELTE központi könyvtára irányában, a PIM szomszédságában - ennél kulturáltabb környéket nemigen találni Pesten. A tömegközlekedés ennek megfelelően kiváló, ám a szűk utcák közt a parkolás valószínűleg embert és ideget próbáló feladat, így azt szerintem érdemes valamivel odább elintézni.
  • Helyszín:

    Nyilván nem műemlék-csodáló városnéző túrára jöttem, de meg kell valljam, baromira örültem, hogy végre nem egy "újépítésű", számomra taszítóan rideg lakópark-kaptárba szólt a meghívó, hanem egy ilyen diszkréten elegáns, tágas terű, békebeli kőpalotába. A bejáratot övező, hűvös-árnyas oszlopcsarnok eleve hívogató így nyáron, pláne ilyen elbűvölő társaságban... Mert amint Nancyt megpillantottam, nyilván nem zavarta tovább szépérzékem az utcán néhány méterre kihelyezett, hihetetlenül abszurd, Hide the Pain Harold-os országblamázs-plakát sem.
    Az emeletre lifttel mentünk, ennél több részletre (tán megértitek) nemigen emlékszem, ám a lakásba lépve ismét úrrá lett rajtam a kellemes, pszeudo-otthonos érzés: ebbe a kissé különös, ám izgalmas elosztású, méretes kecóba istenúccse szívesen beköltöznék én is. Nem firtattam, Nancy itt is lakik-e, esetleg rajta kívül más is használja-e az ingatlant, nekem bőven elég volt, hogy nyilvánvalóan kettesben voltunk csak a tágas, fehér szobákban. Kis konyha balról, majd egy kifejezetten igényesen kialakított fürdőszoba következik, kényelmes, épített zuhany-félfülkével (a kősarok éles, érdemes nem belerúgni, nekem persze később siettemben sikerült), majd a bejárattól induló folyosó végül a belső szobába torkoll, méretes, kényelmes ággyal, kanapéval, koccintós asztallal és egy némán szolgálatot teljesítő légkondival.
  • Lány külseje:

    Úgy alakult, hogy Nancyvel először még az utcán, a ház előtt találkoztunk, így már itt meggyőződhettem róla, hogy kalandor-szerencsém ez úttal sem vezetett tévútra, sőt... Pedig meg kell hagyni, képei alapján kicsit másra számítottam: alacsony, szende-szőke, homokóra-forma lányra, amolyan hamvas bőrű, kaliforniai cheerleader-csapatkapitány bimbora - úgyhogy a magabiztosan ringó, ruganyos léptekkel hozzám sétáló, hosszú combú, magas, barna bőrű, afro-hajkoronás dancehall-királynő láttán, aki mintha épp egy miami klub VIP-jéből lejtett volna elő, meg kell hagyni, egy percig csak tátogtam, mint Marsi Anikó a lekapcsolt súgógépre.
    Mire a liftbe léptünk, persze már beindult az ismerkedő csevegés, miközben kölcsönösen dicsértük egymás ruhaválasztását, illetve ezzel párhuzamosan szemeink sarkából mindketten próbáltuk lopva, észrevétlenül föl és alá stírölni a másikat, ami a másfél négyzetméteren elég mókás helyzetet teremtett. A magam részéről legalábbis nagyon nehezen tudtam betelni a hófehér ruhás, bódító illatú nehézbombázó látványával, akit világos platform-szandáljai emeltek jó tíz centivel a föld fölé, szűk farmerével és topjával remekül kihangsúlyozva sportos ívű, izmosan karcsú alkatát, alakjával tökéletesen harmonizáló, nem túltolt, ám a férfiszemet ellenállhatatlanul megragadó, dúsan és ízlésesen domborodó melleit, és karamellszínre barnított, hibátlan bőrének selymes árnyalatait. Arcát dúsan vállaira omló, hármas tincsekbe sodort, mályvaszín afro-frizura keretezte: nagyon aprólékos, nagyon igényes munka, ami kreol-latinos vonásainak, rafináltan ívelő szemöldökének, dús ajkú, szépen metszett szájának és nőiesen telt arcélének egyfajta karibi hercegnő-bájt kölcsönzött, amit hűvösen szikrázó, csillag-kék szemei tettek számomra különlegesen izgalmassá.
    Izgalmam persze csak fokozódott, mikor a hideg Hell-aperitif után felvetette, hogy akár le is vetkőzhetnénk, s mint olyan, példát mutatva bontogatni kezdte szandáljának fűzőjét, melyben azonmód segédkezet nyújtottam, a csinos lábbelit óvatosan segítve le róla, hogy felegyenesedve lassan végigsimíthassak bokáján és bársonypuha vádliján, majd mielőtt még a zuhanyba siettem volna, mélységes megelégedéssel kísérjem figyelemmel, ahogy megválik utcai ruháitól, csupán az egyszerű, hófehér, bikini-fazonú fehérneműt hagyva magán, mely bőrén szinte ragyogni tetszett a félhomályban...
  • Action:

    ...aztán a zuhanyzásból visszatérve kb. négy másodperc alatt padlót is fogtam. Ugyanis a szobába visszatérvén oldalra sandítottam, ahol az ágy törtfehér huzatán lazán hátratámaszkodva várt rám a bujaság megtestesült, csokoládébőrű avatárja, tökéletesen áramvonalas, hibátlan szépségű testét kendőzetlenül kínálva fel pillantásomnak, sportosan karcsú, izmos combjaitól puha ívű hasán és gyönyörű mellein át kecses nyakáig, és a szemeiben ragyogó lángorkánig, mellyel oly ártatlanul, s mégis bikavadító-delejesen pillantott fel rám egy halvány mosoly kíséretében, hogy avval a szó legszorosabb értelmében letaglózott: térdre borulva kúsztam elé, és óvatosan érintve áldoztam előtte, hátha közeledésemre máris szertefoszlik az istennői jelenés.
    Nem foszlott.

    Persze ámulatomon csak derült, ahogy bársonyos combján felkúsztak éhes ujjaim, majd végigcsókoltam illatos bőrét, eljátszva a térde fölött tökéletes stílusérzékkel ottfelejtett, bőrén szinte izzani tetsző két kis harisnyakötő-fodorral. Kacéran somolyogva kúszott feljebb az ágyra, hol kényelmesen elnyújtózva adta át magát mohó érintéseimnek, hogy kedvemre magamba szívhassam kábító közelségének, gyönyörű formáinak minden apró szikráját. Nemsokára aztán hasra fordult, hogy a táskájából elővarázsolt kis fiolányi testápolóval nekiláthassak az ismerkedő beszélgetés közben felajánlott hangolódó masszázsnak, melyre azonban kissé nehezemre esett koncentrálni úgy, hogy miközben combjára ülve vállát kezdtem gyúrni, fickósodó szerelemkobrám szinte azonnal rátalált az alattam szuszogó, bronzbőrű szépség popsijának árkára, otthonosan simulva a puha halmok közé, amire Nancy leheletfinom csípőmozgással, esküszöm, még rá is játszott kicsit... Így, bár igyekeztem ígéretemhez tartani magam, a voltaképpeni hátmasszázs percei nem tartottak túl sokáig, hamar áttértem a csípő-és combkörnyék gondos ápolására, külön műgonddal fordulva az ingerlően domborodó, sportosan feszes izmú almapopsi teljes körű ellazítása felé, hogy nemsokára puha harapásokkal, egy-két finom nyalintással ellenőrizhessem ragyogó gerezdjeinek zamatát. A nyelvelés nyomán rövid technikai szünetet tartottunk, ugyanis megkért, hogy ha nem gond, mégis szabaduljak meg nyelvékszeremtől, mellyel nem sikerült elsőre megbarátkoznia - úgyhogy volt még egy gyors iramodásom a fürdőbe, ahonnan visszatérve Nancy immár hátára fordulva, gerincét egy csábos pillantás kíséretében kissé megemelve kínálta fel magát további kényeztetésemnek.

    Egészen biztos vagyok benne, Nancy pontosan tudja, milyen őrjítően kívánatos látványt nyújt így, ahogy karcsú combja, csípője és hasfala puha ívbe feszül, teljes pompájukban domborítva ki ellenállhatatlanul gömbölyödő melleit: úgyhogy nem is teketóriáztam, az említett célterületeket máris alaposan végigmaszatoltam a testápoló maradékával, csillogó-sikamlós fényt lova ragyogó bőrére, majd szépséges kebleivel eljátszadozva fölé kerekedtem ismét, hogy meredező bájdorongom is kivehesse részét a mókából. Nancy azonnal vette a lapot, és máris készségesen összetolta fantasztikus cickóit, én meg azonmód közéjük furakodva, lassan ringva járattam meg köztük meredő mércém, miközben hol fénylő ringásukban, hol az élvezkedésemet szikrázó szemekkel leső angyallány arcának, ingerlő mosolyának szépségében gyönyörködtem. Mikor megkívántam száját, szintén kérés nélkül mozdult: én szép lassan tövig toltam rudam puha kebleiben, és a következő pillanatban, hopp, makkom már el is tűnt szép ívű ajkai közt, melyek forrón és nedvesen öleltek körül rögtön, üdvözlőn, marasztalón. Meg kell hagyni, ez a játék nagyon bejött, úgyhogy kétszer-háromszor még visszahúztam magam, hogy előbb mellei szorításában megjáratva adjam ismét szájába sorsom, egyre hosszabb és hosszabb időre, majd mikor azon kaptam magunk, hogy már vagy egy perce félig elnyelve, forró nyelvével buján masszírozva szopja szerszámom, mindkettőnk kényelme érdekében egy gyors pózcserét javasoltam.
    Hátradőltem az ágyon, és fejem alá párnákat halmozva figyeltem, ahogy kedvesem macskásan lábaim közé kucorodik, dákóm előbb tövénél ragadva meg, majd alapos szemrevételezés után óvatos, érzéki lassúsággal közelíti ajkaihoz, először szinte csak érintve, borzolva finoman érzékeny felületét, apránként fel és alá szánkázva hosszán, majd lomhán végignyalja, oldalról szájába illesztve siklik rajta végig párszor... Egyelőre semmi vadulás, rábukás, cibálás, csupán emésztő, idegtépően izzó erotika. Aztán nyelve is beszáll a játékba, síkosan, ingerlőn, ahogy újra és újra körkörösen végignyalja lüktető makkom, s közben szemembe nézve hergel, húz tovább, miközben nehéz, dús hajfonatait jobbról balra rendezi, hogy ne zavarják a kilátást. Segítek neki, fél kézzel megtartva a színes hajkoronát, miközben ő egészen rám hajolva, ismét oldalról rabol rá rudamra, immár egészen szájába engedve, arcbőrén finoman dudorodik lelkesedésem, miközben nyelvével odabent tovább masszíroz, apránként olyan vákuumot szívva körém, hogy már-már csillagokat látok. De nem, annak még nem jött el az ideje, illetve a szájbaspricc nála nem opció, úgyhogy fél kézzel haját, a másikkal a lepedőt markolva tartom magam én is, míg megkegyelmez, elenged ismét, és ajkait csókosan összeszorítva siklik végig lassan nyálától sikamlós árbocom hosszán, igéző szemekkel keresve elismerő tekintetem. Én kb. köpni-nyelni nem tudok, ahogy magával ragad a lényéből elevenen sugárzó szexualitás, s amilyen érzéki, parázsló bujasággal nekem lát ismét, dédelgető, emésztő szenvedéllyel nyelvelve-smárolva legjobb barátommal, szinte féltékeny leszek a szerencsés flótára.

    Úgyhogy fordulunk ismét, s bár már igencsak gumipozitív a helyzet, én nem tudok elszakadni szájától: csókolom éhesen, rajongva, miközben fél kézzel mellét masszírozom tovább, és ő állja, és adja, és visszacsókol forrón, hevesen... Percekig marjuk így egymást, összegabalyodva, mielőtt édes ajkaitól szabadulva alább ereszkedem én is, hogy izzó ölével is csókot válthassak. Persze finoman kezdek, körüldorombolva, ízlelve-illatolva saját kedvemre is, óvatosan pedzve bibéjét, ajkaimba szívom, szeretgetem, mielőtt nedves szirmai közé simítom nyelvem... Őszintén fakadó, fojtott sóhaj, apránként moccanó, emelkedő csípő bátorít, hívogat, úgyhogy lassacskán fokozom a tempót, egyre határozottabban vetem be magam, és lelkesedésem hamar viszonzásra talál: pár perccel később már szinte éppoly mohón habzsolom élvezettel forrón lüktető punciját, mint imént még ajkait. Ösztönös hévvel irányít, segít, hogy érezzem, hogy a jó neki, hol fejemnél fogva húzva mélyen magába, hol nyújtott nyelvemen szambásan riszálva, miközben az íz- és illatmámor engem is egészen megvadít. Hosszan játszom így is vele, srófolva, majd odázva kéjét, kétszer, háromszor is a gyönyör kapujáig hajtva, ám átröppenni rajta mégsem sikerül - jöhet hát az egyetemi éveimből oly ismerős, expressz gumibontás-rántás, hogy végre a dolgok legközepébe csaphassunk.
    És csapattuk is, nincs más szó, előbb kutyául, aztán hamarosan fókában: mert ahogy nyársamra tolat, ahogy szorosan, tövig magába ölel, én meg csípőjére markolva belérugózom, agyam végképp leveti az ékszíjat, és olyan intenzív ösztön-szex veszi kezdetét, hogy azt nézni is öröm (lenne; talán :D). Még kiélvezem, magamba égetem a látványt, ahogy haját félrevetve, arcát a párnán félrehajtva, fenekét magasra emelve magába fogadja döféseim, majd lábait összezárva kinyújta alattam... Hátára hajolva, haja illatát magamba szívva, nyakát csókolva merülök így forró ölének legmélyére, részegülten pumpálva, szívvel-lélekkel, ami a csövön kifér; s mikor lélegzetnyi pillanatra megállok, ő löki rám azonnal magát, csípőjét emelve, követelve jussát, hullámzó-lüktető izmaival szüntelen facsarva, szorítva, fejve, miközben markomba ragadom mellét, és egy végső, elsöprő hajrában sikerül ha nem is egyszerre, de egymáshoz nagyon közel bevégeznünk délutáni randink csúcspontját. Majd egy percen át zihálva remegek még, ahogy a kéj hullámai át- és átcsapnak fölöttem, ő szinte félénken kérdezi, elélveztem-e, de még enged lenyugodni, meghalni kicsit újra, mielőtt mellé roskadva a párnákon megpróbálom főnixként újraformálni magam.
  • Elszámolás:

    A telefonon egyeztetett, lila és sárga csokor, bár rengeteg mindenről fecsegtünk, azon a délutánon már véletlenül sem került szóba, valamikor a fürdő előtt vagy után kerekítettem az asztalra. A Nancy által képviselt kiugróan igényes, diszkrét és felhőtlen körülmények tükrében írd és mondd: bagatell.
  • Összkép:

    Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a karantén-magány hosszú hónapjai után Nancy személyében ilyen páratlanul igényes, elragadóan csinos, és természetesen szenvedélyes partnerre találtam. Egy (műköröm, műhaj, műcici ide vagy oda) nagyon-nagyon "real" csajszit, aki nem csak intelligens, közvetlen, bájos és határozott, de világlátott, felvilágosult, nyitott és korrekt személyisége révén is emlékezetes marad számomra - ösztönös, és egész csodás lényéből szinte áradó, magával ragadó szexuális kultúrájával pedig nagyon remélem, nemsokára lesz alkalmam tovább is ismerkedni.
Happy Massage