• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múltkori szexpartner-masszőz élményem után egy hasonlóra vágytam. Ilyen feltételekkel volt még egy lány a kedvenceim között, mégpedig Lana.
    Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Kérdéseimre mindig válaszolgatott. Biztosított róla, hogy jó kezekben leszek nála. Pár nappal későbbi, 1,5 órás találkozót beszéltünk meg, amit komolyságom jeleként vtr-en is megerősítettem neki.
  • Megközelítés:

    A címet a vtr visszaigazolásban kaptam meg. Elmosolyodtam rajta, mert másfél éve már jártam azon a tetthelyen Gabinál, aki azóta már visszavonult, de kellemes emlékek fűznek hozzá. Mechwart ligethez közel van a tetthely. Villamossal könnyen megközelíthető. A parkolás nem egyszerű, de engem ugye nem érintett.
  • Helyszín:

    A lakás változatlanul nagy és zegzugos, ha nem kaptam volna idegenvezetést, eltévedtem volna a sok csukott ajtó miatt. A szobánk egy félszobányi méretű helyiség. Nincs túlcicomázva, de teljesen rendben van, tiszta, rendezett és a célnak megfelel. Az élményeket kanapé és tatami, valamint mellette egy tükör segíti. A fürdő épített, két személy is kényelmesen elfér benne. A program végén is száraz törölközőt kaptam. Szájvizet is találtam és használtam, bár indulás előtt fogat mostam, hogy ne legyen gond a szájhigiéniámmal sem, ha csókra kerül a sor. Spoiler: került. :-)
  • Lány külseje:

    Lana nem hagy semmit a fantáziánkra, mindent megmutat magáról a fotóin, így aki kedveli a gömbölyű, telt női alkatot, nem fog csalódni. Magas lány, nagy mellekkel, deréktájon tetkóval. Helyes, természetes megjelenésű arca van, mű dolgok nélkül. Szép azok nélkül is. :-) Szerencsére nem dohányzik. Kedvesen, mosolygósan, bár picit visszafogottan fogadott, ez az érzése, valahogy végigkísérte találkozónkat. Emiatt még a szoba ajtóban megkérdeztem, hogy maradhatok-e? Igent mondott.
  • Action:

    Ismerkedő beszélgetés közben levetkőztem, majd zuhanyozás után elhelyezkedtem a tatamin. Lana kis türelmet kérve kiment, de másfél perc múlva visszatért. Nem húzta az időt, lekapta magáról a melltartót és a bugyit. Ahogy a fotókon is látszik, átlagon felüli méretű keblekkel rendelkezik. Megtippeltem a melltartó kosárméretét, meglepődött, hogy eltaláltam. Az évek, meg a rutin, ugyebár. :-D
    Muszáj volt feltápászkodnom a tatamiról, hogy kezem és a szám üdvözölhesse az ikreket. Lana megértően mosolygott ezen. De kihasználva a közelségét a nagy popsiját is megtapogattam. Az arcom elég közel került az övéhez. Adtam a szájára egy óvatos puszit, kaptam egy nyelves csókot. Kezdésnek ez bíztató előjel volt a későbbiekre és a velem egykorú elkezdett éledezni.
    Mivel a masszázst semmiképpen nem akartam kihagyni, mert számomra ez fontos programelem, így hasra feküdtem, amíg tudtam. Lana elővett egy flakont, bekente alaposan illatmentes olajjal a kezeit és a hátamat. Kértem őt, hogy a hátamra és a nyakamra koncentráljon. Így tett, meztelenül a combjaimra ült és úgy masszírozott. A technikája jó volt, az erőssége nekem kissé kevés, de neki már így is ez volt a legerősebb fokozat. (Most ugye hümmögtök, hogy aki szétszedős masszázst akar, az ne itt keressen, de ezt hat év tapasztalatával cáfolom.) A nyakam be volt állva kissé, azt is tőle telhető mértékben megdolgozta, jobban éreztem magam utána.
    Nagyjából 20 percnyi masszázst követően hölgyem megkérte az egyik kezemet (na nem szó szerint), hogy tegyem a gerincemre tenyérrel felfelé. Kicsit kifacsart helyzet volt, de kárpótlásul kaptam a tenyerembe egy nagy cicit. :-) Ezzel átváltottunk az erotikus fejezetre. Hölgyem fel-le mozgott, a mellei pedig végigsimították a bőrömet. Bizsergető érzés volt. Kis idő után visszahelyezhettem a kezem. Lana a kezével simogatott tovább, fentről haladt lefelé, mígnem a golyóimhoz ért. Incselkedett ott egy darabig, majd még lejjebb, a hasam alá nyúlt egyre beljebb haladva, hogy elérje a hímtagom végét. Annak sem kellett több, újra elkezdett éledezni, így hamar kényelmetlenné vált a hason fekvés. Ő ezt érzékelve megkegyelmezett és fordulást kért. Beolajozta magát elölről és a cicis csúszkát úgy folytatta. Néha feljött az arcomhoz egy-egy csókért.
    Úgy tíz perc után feltette a kérdést, hogy a franciához kérek-e gumit. Mivel ő nem ragaszkodott hozzá, én pedig ha csak tehetem, mellőzöm, így partnerem natúr franciába kezdett. Ezt elég jól csinálta, mondtam is neki, hogy jó volt a bécsi továbbképzés. :-) Ha tövig nem is, de 2/3-ig elnyelte a hímtagomat. A nyelvét nagyon ügyesen használta, a fogait egyáltalán nem éreztem. A kezét csak annyira használta, amennyi nem volt zavaró. Mivel nem töltött tárral érkeztem, elég jól bírtam a szopást. Mondtam neki, hogy ha gumit kértem volna ehhez, az olyan lenne, mintha gázálarcban akarnék virágot szagolni. Ezt a hasonlatot még nem ismerte és úgy elkezdett nevetni, hogy félbe kellett hagynia a tevékenységét. :-D Érzésre úgy negyed óráig franciázott rajtam, majd ismét cicis csúszka következett, de a melleivel ekkor már folyton beleakadt az ágaskodó szerszámomba. :-)
    Kis idő múlva mondta, hogy most már gumit adna rám. Nem tiltakoztam, mert tudtam mi következik. :-) És mivel nem mozdultam a háton fekvésből, átvetette felettem az egyik lábát, puncijához illesztette a kőkemény szerszámomat és rátolatott. Picit illeszkednünk kellett egymáshoz, mert viszonylag szűk puncija van, de hamar megszokta méretemet és pacizni kezdett rajtam. Én meg csak bámultam a nagy, himbálózó melleit. Amikor elfáradt, pózcserét kért. Négykézláb helyezkedést kértem tőle, ami nem volt ellenére és úgy folytattuk tovább az aktust. Ebből a szemszögből a nem mindennapi méretű popsija tárult elém. Bátran tudtam bele kapaszkodni és úgy toltam neki. Túl sokáig már nem tudtam kitartani az addig átélt élmények hatására, így lett végem aktus közben pár perc múlva. Lana még hagyott lenyugodni, majd szétcsatlakoztunk. Adott papírtörlőt a romok eltakarításához és ő is megtörölgette magát, majd elnyúltunk egymás mellett.
    Mivel még a franciázása közben visszavágót ígértem neki, ezúttal ő feküdt el háttal a matracon. Kérdeztem van-e valami tabu vagy amit nem szeret. Egyedül az ujjazást említette. Kezdésként puszikat, csókot kapott, majd a kezeimmel részesítettem őt intim masszázsban, amit láthatóan nagyon élvezett. Ezen felbátorodva a szeméremdombjára adtam puszikat, majd lejjebb haladva kezdtem a puncijának orális kényeztetésébe. Jól fogadta, amit csináltam, lassacskán a csiklója érezhetően elkezdett növekedni, de aztán egy ponton megrekedtünk. Kipróbáltam minden eddig bevált technikámat, de egy idő után beláttam, hogy ő nem egyszerű eset, így visszaváltottam intim masszázsba. Mondta is ekkor, hogy bár jól esett neki amit csináltam, de így nem tud elélvezni. Megköszöntem őszinteségét és azt hogy nem akart színészkedni.
    Volt egy falióra a szobában, de az nem működött, így éreztem, hogy meg kellene néznünk, hogy állunk idővel. Még bő 10 percem maradt, hölgyem nem küldött azonnal a fürdőbe, hanem megkérdezte, mivel töltsük ki. Mivel amit eddig műveltünk, nekem kielégítő volt, így még masszázst kértem. Azzal végezve partnerem friss törölközőt adott, hogy lezuhanyozhassak. Oda nem tartott velem, bár igaz, nem invitáltam őt, hogy gyorsabban végezzek. Utána öltözés, búcsú és felfrissülve jobbra el a város forgatagába.
  • Elszámolás:

    Nem esett szó róla, nem kérte előre én pedig öltözéskor hagytam ott, amíg ő nem volt a szobában. Amikor visszatért, persze megemlítettem, hogy hol hagytam. A másfél óráért teljesen korrekt, nekem megérte. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    A múltkori kalandomon felbátorodva ezúttal is egy visszatérő, masszázs kategóriából átigazolt hölgyet szemeltem ki magamnak. Még nem jártam nála, nem ismertük egymást, ahhoz képest jól sikerült a találkozónk. A masszázs terén én elég kritikus vagyok és magasan van a léc. Lana masszázsa jó volt, frissítő jellegűnek tudom értékelni.
    Az erotika terén jobban jeleskedett, nagyon jó volt a franciája, az aktus, valamint a BF. A kommunikáció kicsit visszafogott volt, leginkább én meséltem itteni kalandjaimról vagy kérdeztem őt a témában, amúgy csendesek voltunk, bár a találkozó harmadától sokszor mással volt elfoglalva valamelyikünk szája. :-D TP és óranézegetés nem volt, teljesen kitöltöttük a másfél órás találkozót.
    Tisztelt egybegyűltek! Én ennyit tudtam kihozni ebből a találkozóból. A telt női idomok kedvelőinek mindenképpen látogatásra ajánlom Lanát!
Happy Massage