• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR használtam,mert már ismerjük egymást,egy nappal előtte kezdeményeztem, legyen ideje elolvasni és reagálni.Bár 10 órától rendel ,kértem a 9 órai időpontot és kedvesen, rugalmasan elfogadta.
  • Megközelítés:

    A 12 kerület nagyon szép de ugyanakkor magas környéke,én gépkocsival közlekedek mindig de láttam buszt arrafelé illetve nem messze van a fogaskerekü is. A GPS pont ház elé visz ahol parkolóhely is van és ingyenes is.
    Diszkrét hely mert nemigen van valakinek dolga arra csak kifejezetten célirányosan.
  • Helyszín:

    Újabb épitésü kisebb társasház, s mivel dombon épült Andihoz lefele vezet a lépcső.Egy nagy előszobában puszival köszöntött,cipő le majd szobában pár nyelves csók után elengedett fürdeni.
    friss puha türcsi ,millió tusfürdő,ráadásul én voltam az első vendég aznapra a kolleginák is később kezdenek szóval minden egyszerü volt .
    a tetthelyen matrac a földön, jól el lehet férni, illetve tükör oldalban mozizás végett, led fények és kellemes zene.
  • Lány külseje:

    A képeken nem látszik, de egy nagyon kedves, mosolygós, ritka magas hölgy ,formás testtel megáldva ,pici markolni való cicikkel amik ugyan pierciengesek de jól lehet őket kényeztetni.
    Egy szál semmiben várt,igy gyorsan meg is szabadult a cuccoktól ,egyből egy hosszú igazi nyelves csókkal inditott,
  • Action:

    Gondoltam most kipróbálom a sokat megénekelt kényszer franciáját,bár nem igazán vagyok olyan fan. Elmondása szerint, ezt szereti igazán csinálni ,s ebben jó is talán professzori rangja lenne az egyetemen,doktorátussal megspékelve.Szóval nyelves csókkal inditottunk majd pici cici kényeztetés után térdre ereszkedett és bekapta ekkorra már, álló farkincám,és fergeteges szopásba kezdett,minden oldalról nyalva a szerszámot ,golyókat sem hanyagolva,igazi mélytorok ,saját magát húzta rá, szinte nem is kellett rásegitsek annyira profin csinálta,egy icipicit tartottam a tarkójától, hogy ne veszitse el egyensúlyát az akció közben.Ezt elég sokáig ,nagyon kéjesen csinálta, majd mivel nagyon izgató volt és nemigen akartam elsülni igyhát kértem a VV eszközt ,amit szuperprofin szájjal applikált,majd kértem próbáljuk ki, állva hátulról, mert ezt a pózt sajnos nem sok mindenkivel lehet kivitelezni csak magas lányokkal ,mivel én is magas legény vagyok alapból,ez kifejezetten profin abszolváltuk ,kezével támasztotta a falat igy lehetett jól szinkronban mozogni és jó sokáig sikerült elhúzni de annyira kéjesen nyögdécselt hogy már nem lehetett visszatartani az utódokat és egy nagyon hosszat élveztem a gumiba.Finoman szétkapcsolódtunk, majd ezután leápolt és felajánlott egy kellemes krémes masszázst.
    Az idő sajnos nem kegyelmez igy kérte ha óhajtok még egy menetet nekikezdene legyen idő befejezni,hanyatt vágtam magam és egy szuperprofi franciázásba kezdett szájjal kézzel egyaránt csinálta golyókat se kihagyva , természetesen igénybe vettem a popsinyalást is ,ami egy nagyon jó intenziv érzés sosem volt részem még benne,de fenomenálisan csinálja And inagyon jól esett, sokáig orgazmus közeli állapotban tartott,de az első orgazmus annyira intenziv volt hogy nem sikerült kicsikarni még egyet de igy is nagyon jó volt.
    Ezután egy gyors fürdés egy nyelves hosszú csók kiséretében,utána felöltözés és tipli egy újabb nyelves csók útravalóval.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás roppant egyszerü mert minden benne van az alapban nem kell sokat hatványozni,mostanában csak a végén szoktam miután rákérdezek ,mennyi ,legutóbb jót röhögtünk mert én voltam az elsó paciens és aznap módositotta a rózsaszálak mértékét.Mondtam neki hatósági áremelést 30 nappal azelőtt kell bejelenteni ,másképp nem érvényes.
    Bár nem olcsó kategória, de kétségkivül összhangban van a szolgáltatással,mert odaadó, korrekt hölgy.Nagyon megéri kategória.
  • Összkép:

    Vég konklúzió ,egyértelmüen, messzemenően megéri kategória,amit nyújt az utánozhatatlan,végig kedves és ügyfélcentrikus,nagyon ajánlott ,bár elég rövid a rendelési ideje van remélem még lesz szerencsém randizni vele a jövőben.
Happy Massage