• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves Szexxmanó
    Ekkora meglepetést régen okoztak nekem. Imádtam minden percét a randinknak, köszönöm a beszit amiből kiderül hogy 2x-es Istennőd vagyok. 😊😘
    Csók Zsuzska 😘😘

  • Egyeztetés:

    Tegnapelőtt jeleztem felé, hogy szombaton meglátogatnám, amit VTR-en meg is erősítettem, szinte egyből vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, most a helyszín mögött lévő utcában parkoltam le ha jól tudom valamilyen Béla utca. Ismert volt a cím, mert nem túl régen jártam már nála. Így mindent tudtam. Aki nem ismeri a környéket neki is egyszerű megtalálni a címet Budapest legforgalmasabb főútján található. BKV-val is nagyon egyszerűen oda lehet menni szinte minden féle a közelben állnak meg egyedül a hév nincs a közelben.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Minden patyolat tiszta higiénikus volt most is. Tiszta nedvszívó törölközőt us kaptam. A baszobába pedig ismét egy kényelmes matrac volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    A képei alapján semmit nem változott ugyanolyan bájos kedves vendég centrikus lány, most egy fekete gombos blúz volt rajta amikor megérkeztem, de hamar le is került róla és előbukkantak az ikrei és formás teste. Csodás teremtés tökéletes alakkal formás popsival és az ikrei is nagyon ott vannak.
  • Action:

    Szokásomhoz híven megint sikerült pontosan érkeznem, hívtam, hogy megérkeztem, de nem vette fel gondolom tusolhatott, de a harmadik hívásomra felvette. Amikor felvette mondta mehetek így az ismert kapukód bepötyögése után 1 perc múlva már a lakásban is voltam. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást. Váltottunk pár szót, majd levetkőztem megkapva a türcsit irány a fürdőszoba ahol nagy meglepetésemre beszerezte az egyik kedvenc tusfürdőmet is. Nagyon figyelmes egy lány. A szobába visszatérve megkérdeztem, hogy mit szólna a csúszka masszázshoz mondta, hogy rendben. Előtte egy kellemes csókot váltottunk istennőmmel. Úgyis indult ez a randi egy kis olaj és már csuszkált is a cicik hatására ébredezni, kezdett barátom is, de rövid idő múlva rá kellett jönnöm, hogy jobb lesz stratégiát váltani. Átváltottunk szex csatára. Egy nagyon kellemes natúr franciát kaptam zacsi nyalogatósat és olyan bőnyálasat, egy kis kezezést is belevitt. Én pedig nem unatkoztam közben a ikreit és a popsiját simogatva izgattam fel, ami látszólag sikerült is. Hagytam egy kicsit játszani barátommal, majd helycserés támadás következett és most én vettem kezelésbe bársonyos bőrű testét. Csókkal folytattuk, amit nem lehet kihagyni isteni finom volt egy istennőtől. Ugyanez elmondható a ikreire és a puncijára is. Menjünk szép sorjában fentről lefelé az ikreinél elidőztem egy kicsit hol az egyiket hol a másikat nyaltam puszilgattam, elindultam dél felé végig puszilgatva a testét míg nem a puncinál kötöttem ki. Ahol több időt is töltöttem mély sóhajok jelezték, hogy tetszik neki ténykedésem, meg is izzadt rendesen a puncija szinte tocsogott, az ujjamat is bevetettem így még jobban nedvesedett. Talán el is élvezhetett a punci izéből ez derült ki. Észak felé ment az utam a ikreinél ismét egy kicsit elidőztem, a csókos szája volt a csúcs az én istennőmmel. A fülébe súgtam két számot 6-ost és egy 9-est. Tudta mire gondolok már felettem is volt így nyaltuk faltuk egymást tovább. Itt már éreztem, hogy nem sok van hátra így kértem a védőruhát, amit óvatosan fel is helyezett a barátomra és szemből bele is csusszant ütemes mozgásba kezdett miközben egy két csók is elcsattant. Isteni volt látni az ikreit is simogatni. Mivel szerettem volna másik pózt is így szóltam forduljunk kutyusba nem kellett kétszer mondanom leszállt a barátomról és már pucsított is formás popója is szép látványt nyújtott. Így toltuk tovább ütemesen mozogtam sokáig szerettem volna puncija társaságában lenni, ami sikerült is. Egy kicsit később gyorsítottam a tempón és így ért el a vég engem is sikerült egy nagyon élveznem az az eldurrant a patron. Gondosan eltávolította a védőruhát és megtörölgette barátomat. Egy kicsit még beszélgettünk majd felöltöztem és irány a home. Búcsú csókkal engedett utamra. Ennyi fért bele ebbe az egy órába.
  • Elszámolás:

    Most is boldosághormonnal leptem meg, amit az asztalra tettem és ott is maradt a az ott létem végéig. A végén így közé tudtam tenni az ő ajándékát is. Ami pesti átlagot jelent.
  • Összkép:

    Most sem csalódtam benne. Remekül éreztem magam, de ezt tudtam már mivel nem először találkoztunk így csalódás sem ért. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom csalódás kizárt. Köszönöm szépen ezt a remek egy órát, amit nálad tölthettem. Csókollak
Happy Massage