• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk,szerintem vele egyeztettem. Gyorsan,gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    15. kerület kertvárosi része,tömegközlekedés kielégítő. Autóval érkezők garázs is a rendelkezésére áll.Pontos címet kapsz,könnyen megtalálod.
  • Helyszín:

    Egy családi ház felső szintjén történik az esemény,ami viszonylag újnak látszik. Az éppen zajló fürdőfelújítás miatt egy szinttel lejjebb lehet fürdeni. A higiénia teljesen megvan,minden szükséges kellék megtalálható kellő mennyiségben. Az események fő színtere ideálisan van berendezve. Nagy ágy ,tükrös szekrény és szobainas.
  • Lány külseje:

    Egy kifejezetten jó alakú lány szilikon mellekkel ,ami kifejezetten méretarányos . Az arca is aranyos és kedves ,talán a mosolyának köszönhetően. Egy piros ruhában fogadott ,ami jól áll neki. A kor talán egy kicsit alul lett kalibrálva.
  • Action:

    Megérkezésem után felkísért a második emeletre és megmutatta a tetthelyet. Mivel előre a telefonban mindent megbeszéltünk,ezért egyből zuhanyozni mentem. Sajnos a zuhanykabin mérete miatt eleve nem opció a közös fürdés,ezért ezt egyedül tettem meg. Visszaérkezésem után ő is tisztálkodni távozott egy rövid időre. Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant. Először háttal hogy a popsit közben markolhassam, majd szemből is. Gugolásra váltott egy idő után és ezzel hamar vége is lett az első körnek. A pihenés közben kellemes beszélgetőpartner, lehet kicsit relaxálni. Miután úgy éreztem újra alkalmas vagyok, ismét kellemes orális kényeztetésben volt részem. Nem így terveztem, de a szájában lett végem. Kellemesen levezette, hagyott lenyugodni és csak utána ment eltávolítani a felesleget. Mindezek után már csak egy frissítő fürdő és a távozás maradt. Elégedett mosollyal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Kifejezetten a pesti átlag alatti a bérezése,abszolút megéri. Extrát nem vettem igénybe,nem is néztem. A végén az asztalon hagytam ,nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát töltöttem el vele. Abszolút profi szolgáltató. Jól indult a napom. Ajánlom, az ismétlés nálam is opció.
Happy Massage