• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Gyorsan ment, csak az időpontot egyeztettük, nem az első randink.
    Azt hiszem van telefonos, időpont egyeztetést rugalmasan megoldható.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolás közelben, ingyenes, mindig van hely. A pontosan megadott címet könnyű a megtalálni.
    A BKV közlekedést nem ismerem a környéken.
  • Helyszín:

    Három szintes családi ház emeleti szoba. Bejutás diszkrét, senkivel nem találkoztam. A szobában nagy, kényelmes ágy van és hangulatvilágítás, rádióból halk zene szól. Nagy tükrös szekrény is van. Az emeleti fürdőszobában kádcsere van folyamatban, így egy szinte lentebbi emeletre kellet menni, de nem zavaró. Mindenütt tisztaság és rend, higiéniával nincs gond.
  • Lány külseje:

    Karen sok képpel hirdet, nincs meglepetés. A képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek.
    Kedves mosolygós arc, huncut szemekkel. Formás cicik, a popó nagyon simogatni való, odavagyok érte. Formás cicik, a popó nagyon simogatni való, odavagyok érte. Nem tudnék semmit kiemelni, úgy ahogy van gyönyörű lány.
  • Action:

    Karen hosszú piros ruhában jöt elém és vezetett fel az emeletre. Nem győztem csodálni az előttem domborodó idomokst. Párszó kivel mi történt, majd gyors fürdés, utána Karen is két percre elment a fürdőbe.
    Az ágyra feküdtünk és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. Kölcsönösen franciával kedveskedtünk egymásnak különféle testhelyzetben. Majd felváltva élveztük egymást. Csodálatos, sokszor mély torkos franciát kaptam. Nagyon élveztem a játékot, így hosszan játszottuk ezt a játékot. Majd gumit kértem, Karen nekem háttal lovagolt meg, változatos tempóban. Tudja nagyon tetszik a popója, csodás látvány volt. Kértem váltsuk misszionárius pózba. Itt is aktív volt, simogatott, ölelt. Így is lett végen. Törölgetés és még egy kis időnk maradt összebújni, beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Nagyon a pesti átlag alatt, de kimagaslóan jó szolgáltatás. Nem vettem igénybe extrákat. Nagyon korekt az elszámolás. Előre letettem a kis ajándékommal együt, ami ott is maradt a távozásomig.
  • Összkép:

    Karen nagyon kedves lány, figyeli a vendég kívánságait. Karen nagyon kedves lány, figyeli a vendég kívánságait. A kisugárzása pozitív és megnyugtató.
    Lelkileg is együtt van a vendéggel. Teljes mértékben kielégülve távoztam, lehet azért mert már ismeri az igényeimet, és ezt figyelembe is veszi.
Happy Massage