• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam először, ami sajnos éppen ki volt kapcsolva, de a VTR-en keresztül már ment az egyeztetés, illetve később egy rövidke hívással megerősítettem a látogatási szándékomat. Mindkettőnknek megfelelő időpontot könnyedén sikerült találni.
  • Megközelítés:

    Metróval egyszerű odatalálni, az állomástól pár perc séta, maga a ház egyértelmű. Parkolóügyben nem tudok nyilatkozni, nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház, a telefonon kapott instrukciókkal könnyen bejutottam, ott rontottam én el a dolgot, hogy nem lifttel, hanem gyalog másztam emeletet, miközben a kapott instrukciók, hogy merre forduljak, a liftes kilépőre vonatkozott. Max 1 percet buktam, szóval végül is nem volt nehéz megtalálni a megfelelő ajtót. A lakás a célra jól felszerelt, a fürdőszobában minden megfelelő tisztálkodási eszköz megtalálható.
  • Lány külseje:

    Buja latin szépség: raszta haj, helyes arc, állandó mosolygás. A szilikonos cicik csodálatosak, formás, jól markolható popó, nagyon egyben van a csaj :). A képek szerintem tökéletesen visszaadják a valóságot.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a második felvonás volt, a hátamat masszírozta végig valamilyen krémmel vagy olajjal, közepes erősséggel, ami nagyon jól esett. Közben hosszasabb beszélgetésbe elegyedtünk, gyakorlatilag egy irodalomtörténeti szemináriumon is részt vettem, így nem csak a testem, hanem a lelkem is feltöltődött. Iszonyú intelligens lány Lyna!
  • Levezetés:

    A lakásba való belépésem után egyből átölelt, ami nagyon jól esett. A cipőlevétel után itallal kínált, majd rövidke ismerkedés után mentem is fürödni. Amint megemlítettem neki, hogy VTR bejelentkezés esetén van közös fürcsi, már jött is velem a kádba. Segítettem neki lemosakodni, valamiért a melleivel kezdtem a tisztálkodást, ő pedig nem sokkal később az én büszkeségemet vette kezelésbe nagyon érzéki módon. A szobába visszatérve úgy döntöttem, hogy meghálálom neki a közös fürdés során szerzett pozitív élményeket, így a hátára fektettem, és elkezdtem felülről lefelé végigpuszilni a testét. Nemsokára hozzáláttam, hogy megmutassam neki a nyalási tudományomat: először egy ujjal, aztán kettővel is besegítettem, majd egyre gyorsabb és gyorsabb ütemben igyekeztem neki örömet szerezni. Kitartó ügyködésem után az eredmény nem maradt el, láthattam, ahogy a teste végigremeg az élvezetektől. Ezután következett a visszavágó: ő továbbra is ott maradt az ágyon fekve, én pedig elé térdeltem, hogy bekaphassa a szájába amit kell. Olyan erőteljes, mély franciázásba kezdett, hogy túl sokáig nem lehetett bírni, gyakorlatilag eltüntette a farkamat, amit ugye egyáltalán nem bántam. Hamarosan a szájában lett végem, hagyott utána lenyugodni, nem rohant el egyből, én pedig a mennyekben éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Először felajánlottam neki, hogy előre elhelyezem a hozott ajándékomat, de azt mondta, hogy ezt felejtsem el, bőven jó, ha utólag rakom az asztalra. Így is történt. Teljesen korrekt módon történt minden.
  • Összkép:

    Nagy álmom teljesült, hogy ilyen egzotikus lánnyal randizhattam. Búcsúzáskor azt súgta a fülembe, hogy ne maradjak jó, legyek csak rossz. :D Felfrissülve léptem ki az ajtaján, megfogadva, hogy betartom a tanácsát. Belső poén: az egész találka nagyon „etikus” volt :D.
Happy Massage