• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drágasàg!
    Zavarba hozol mindig kedves szavaiddal... :-)
    Öröm volt visszaolvasni minden egyes szót. Köszönöm hogy újra àtèlhettem, ha csak gondolatban is...:-)

    Millió csók és ölelés a következő randinkig;)

  • Egyeztetés:

    Hívtam, elsőre felvette és csilingelő....azaz inkább búgó hangon szólt bele, jelezve, hogy örül nekem. Én ettől még inkább izgatottan vártam, hogy kiderüljön, jó-e neki a kért/javasolt időpontom. Az volt, én pedig kéjsóváran gondoltam arra, hogy nehéz lesz a 24 óra, míg láthatom, érezhetem őt újra.
  • Megközelítés:

    A délelőtti időpont és a távolság ellenére, szinte megállás nélkül hajtottam a környékre és a szemben lévő elegáns kávézó melleti parkolóban leraktam a kocsit. Volt időm bőven, így kávéztam egy jót, szép vendéglátómnak meg vettem egy fincsi sütit ajándékba. Ha valaki BKV-t használ, hát a körúti vilamosok szinte a ház sarkánál teszik le.
  • Helyszín:

    Jó állapotú budai társasház magasabb emeletére visz fel a lift, ahol épp a liftajtó mellett van a rendelő (engem majdnem megviccelt az ellenkező oldali szomszéd, aki a zárjában csörgetve a kulcsot elbizonytalanított, hogy merre is kell forduljak....de Jázmin szerencsére résen volt, így nem sokára én lehettem résen nála.....(na jó, ez gyenge vicc volt, de ha már leírtam, itt hagyom....) A lakás elegáns, messzemenőkig tiszta, kellemesen bevilágított, nagy alapterületű, melynek már nem először jutok ugyanabba a szobájába. Pont jó méretű ez, masszázspaddal és tatamival, kis kanapéval ellátva. Klimatizált, kellemes levegőjű helyiség, tökéletes masszoba. Fürdőben kád, üvegfallal biztosított zuhannyal felszerelve, minden további szükséges eszköz és felszerelés hiánytalanul rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, csodaszép, mesés....hogy folytassam? Kicsattanóan egészséges-vidám lány ez a Jázmin, olyan kemény popsival, amit szinte fel sem tudok fogni. Feszt mosolyog, gyönyörű fogsora villog varázs-szép ajkai között, szemei huncutul hunyorognak nevetés közben. Fekete body takarja még bájait, amikor belépek, de az első csókcsata közben az is lehull róla és láthatom végre szenzációs anyaszült-meztelenségében. Pihe-puhára kezelt öle, tenyeret kitöltő, puhán kemény cickói, szobrászok keze alá illő popsija látványa és érintésük izgat fel az első perctől az utolsóig.
  • Erotikus masszázs:

    Sokadszorra alakul úgy, hogy ez a program a találkánk befejező része lesz, most is így lett. Jázmin egyébként nem tudom már, hogy képzett masszőz-e (biztosan mondta, de istenuccse elfelejtettem....), de remekül találja el az erősséget és a pontokat, ahol dolgoznia kell erős kezeinek (én meg nyilván nem hallgatom el előle, hogy hol és hogyan szeretném, ha kezelne) és ez a pár perc mindig csodás befejező eleme a randijainknak. Plusz öröm, hogy kielégülve, megsemmisülve az orgazmusom után még egy ilyen kényeztetést is élvezhetek, mielőtt időnk lejár.
  • Levezetés:

    A kényeztetés akkor kezdődik, amikor a telefonban meghallom a hangját...:) Aztán szembe kerülve személyesen, már az egekben járok, ahogy csókol, simul hozzám és el is mondja, hogy milyen jót fogunk mi most élvezkedni egymással.....és valóban, mindig úgy teszünk..:) Most is a szokott módon indul a játék, azaz elém lép még a bodyjában és hozzám simuljva kezdünk édes csókolózásba. Felizgulok, kezeim járják útjukat a teste tájain, mely közben lesimítja magáról a textíliát és már meztelen valóságában szorítom magamhoz őt. Öle kincsére teszem kezemet kissé kifordult testem mellett, mire ő is ráfog éledező cerkámra. Mélyebben veszi a levegőt immár ő is, majd egy kissé eltávolodva tőlem csüccsen sarkaira és veszi puha, forró ajkai közé szerszámomat s kezd neki egy igen finom franciás kényeztetésnek. Végigjáratja nyelvét rudam teljes hosszán, a gáttájékig érzem nyelve hegyét, majd a következő pillanatban már felülről csúszik rám szájával a makkomon át a tövéig. Én közben hol a mennyezetre emelt tekintettel sóhajtozom, hol az előttem immár térdelő lány szép ívű, izmos hátát és kerek fenekének vonalait nézem élvezettel. Kis ideig hagyom még így játszani velem, majd csókhoz emelem fel, s szinte gáncsot vetve neki döntöm hanyatt a tatamira, ahol először teljes testemmel ráfekszem s csókolom a száját, nyakát, füleit...ahol csak érem. Lejjebb haladva kezdem aztán a gyönyörű melleit kényeztetni, finoman körözve rajtuk nyelvemmel, élvezettel figyelve a formás halmokat díszítő bimbók merevedését. Kezeivel besegít, zihál az izgalma növekedtével, ami arra ösztökél, hogy folytassam utam a csodás, már nedveiben fürdő puncihoz, amivel annyira szeretek foglalkozni. Ő is imádja, ha játszadozom az érzékeivel, a megfelelő erőt és sebességet használom a legérzékenyebb pontjain szerte a puha öröm-ágyék minden táján. Kezeimmel épp csak besegítek, kéjnedveivel síkositott ujjaim épp csak cirógatják, izgatják hüvelye kapuját és a gáttájékon túl az ánuszának környékét, amit hálás tekergéssel és sóhajtozással nyugtáz minden pillanatban. Nem kell túl sokáig ügyeskednem, amíg az első alkalommal eljut a csúcsra, amelyből szépen, lassan ereszkedik lefelé, de félúton elértem a vágyait és újra felkísérem a legmagasabb pontra, amit heves összehúzódások és megfeszülő teljes teste tesz mindennél nyilvánvalóbbá. Dícsér is a drága, én meg hozzá hasonlóan hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörténhet velünk.
    Feltérdelek combjai közé ezután, ő felül elém és így markolássza mereven álló farkamat, míg én ujjaimat nedves ölén pihentetem. Szeretném megpuszilni őt - mondja szerszámomra nézve, s nekem nem sok mást kell tennem, mint hanyatt dobnom magam, hogy először szétnyitott combjaim közé hasalva kezdjen neki az örömszerzésnek. Nyalogatja golysziaimat, majd teljes farkam minden milliméterét, miközben kezeivel folyamatosan izgatja azt. Aztán rám hasal, szerszámom pedig vénuszdombjának feszül, miközben csókolózunk egyre inkább beleolvadva érzékeinkbe, elveszve a finom erotikus játszadozásban. Jó ideig elvagyunk így, míg egyszerre újra lecsusszan lábaim közé, én pedig kissé megemelem széttárt combjaimat, hogy még jobban hozzám férjen. Most már ráfordulunk a célegyenesre és nemis állunk meg addig, amíg énegy észveszejtően nagyot nem élvezek talán az ajkai szorításában, talán kezei között....kit érdekel.....majd elájulok a csúcson....hosszú percekbe tellik, míg újra normálisan tudok lélegezni, s leáll testem hullámzása, görcsös összehúzódásaim alábbhagynak. Mellettem fekszik már szép partnerem, simogatjuk egymást, suttogunk egymás arcába.....igazi, szerelmeskedős utójáték ez, imádom minden pillanatát. Aztán még ajánlja a masszázst, amit fentebb megénekeltem.....csodanő ez...:)))
  • Elszámolás:

    Most elfelejtettem a kis ajándékomhoz csomagolni, így a találka végén tettem le a kis asztalra ami jár és ami tökéletes összhangban van a kapott csodával. Gondolom, ez a budai átlag.
  • Összkép:

    Jázmin a nagy kedvenceim egyike, minden alaklommal elvarázsol, kielégít, feldob és elkényezteti minden érzékszervemet. Tökéletes erotikus partner, remek és intelligens beszélgető társ, kedves fiatal lány-ember. Szeretek vele lenni és szeretek vele malackodni..:)
Happy Massage