• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves SailorCaptain
    Drága szívem köszönöm, hogy ház tűz nézőbe el jöttél és egy felejthetetlen randi kerekedett belöle, amit nagyon jól meg is írtál. Imádtam 😊
    Vissza várlak. Csók Zsuzska 😘😘

  • Egyeztetés:

    Kellemes órák buja emlékei még masszázs korából fűztek Zsuzskához és az vesse rám az első követ, ki a felforrósodot hangulat hevében nem gondolt arra, hogy milyen jó lenne, ha......... Úgy látszik sokan gondoltunk a "ha" - ra, mert nem is olyan régen bekövetkezett a változás.
    A késő délutáni dugóban araszolgattam a Hegyalján az Erzsébet híd felé, mikor bevillant, - Zsuzska új rendelője közelében fogok elhaladni és egyébként is megigértem, ha már megvan az új önálló helye, felhívom.
    Jópárszor csörrent a teló mire meghallottam ismerős mélytónusú kedves hangját.
    -Jó napot, jó napot! Úgy eltüntél azt hittem el is vesztél.
    -De azért olvastam egy beszit miben írt a szerző az új helyedről.
    Némi csevegés után mondta, hogy az álmatag nap után már éppen készül haza, DE...... Ezt a De-t egy nyeretlen kétéves sem értené félre, de én feszítettem a húron és kajánul megkérdezem, - Mit is takar ez?
    - Megnézhetnéd milyen is a lakás.
    - De nem vagyok igazán randira öltözve.
    - Nem baj, úgysem marad sokáig rajtad.
    - Mondjuk kettő órában?
    - Persze, így mindenre jut idő és tárlatvezstést is kapsz.
    Megadta a címet és másról már nem is beszéltünk.
  • Megközelítés:

    A főváros talán legismertebb a nemzet csalogányáról elnevezett pesti teret kell megcélozni, Blaha Lujza tér. Ez a tér nemcsak arról híres, hogy valaha itt állt a nemzet színháza, ide torkollik a Corvin köz, tőszomszédságában a Vígszínház utca, mi a hajdani kultúrális élet éjszakai színtere és az aluljáró valamikor fakabátoktól hemzsegő diákok gyülekező hely volt, hanem mostmár arról is híres, hogy a tértől kettő percnyi sétára található Zsuzska kéjkuckója.
    A Körúton villamosok a Népszínáz utcában további két villamos végállomása a Rákóczin buszok a föld alatt metró érinti a teret.
    Parkolás? Az már nem olcsó, de némi szerencsével található parkolóhely a környéken.
  • Helyszín:

    A randi színhelye egy régi építésű, de nem lepukkadt klasszikus körfolyosós, mára társasházzá alakult épület alsó régiója.
    A csak titkos órák lebonyolítására szolgáló lakás minden ilyenkor felmerülő igény kielégít. A fürdőszoba tiszta, illatos és minden megtalálható benne mennyiségileg és minőségileg mi ilyenkor kell. A szoba nem lakótelepi méretű, a ruhának szobainas, táskának fotel, apróságoknak komód, lepedőgyűrésre meg matrac szolgál. A hangultvilágítás, - benne van a nevében mire szolgál. A késő délután ellenére a bejutás diszkrét és egyszerű.
  • Lány külseje:

    Na és a leghatásosabb hangulat fokozó a házigazdám korát meghazudtoló pazar megjelenése, mi messze felülmúlja ízléses, visszafogott fotóit, mik a friss újoncoknak is sejtetik, hogy milyen izgalmak várnak majd rájuk.
    Egy sötét piros tanga-melltartó szettben, rajta egy világos neglizsében nyitott ajtót. A neglizsé olyan sejtelmesen sexivé tette alakja látványát ahogy a szobából kiáramló fény átvilágította, hogy azonnal éreztem testtömeg középpontom alatt egy arasszal a bizsergést, miközben fantáziám már sebesen szárnyalt teste minden izgató vonulatán.
    Szótlan ámulatomat kedves mosolyával jutalmazta.
  • Action:

    A látványba belefeledkezett mámoromból nyakam köré fonódó karja és forró csókja billentett vissza a valóságba, mi azért kellemes látvány volt ahogy előttem lépdelt a szoba felé. Közben jó házigazda módjára mutatta a lakást és magyarázta hol mit akar még csinosítani. Nekem már máson járt az eszem is, ezért derekánál átölelve magamhoz húztam és ajkára forrasztottam a szót. Kölcsönös megelégedésünkre intenzív csókolózásba kezdtünk minek végén levegő után kapkodva váltak szét ajkaink.
    Kipirosodott arccal csak ennyit mondott. - Szerintem most kell elmenned fürdeni. Felkapott egy törülközőt én meg villám sebességel váltottam Ádám kosztümre.
    Mire visszatértem már csak a tanga volt rajta. Nem is húztuk az időt a simogatásokból szép lassan intenzív kézrátételbe csapatunk újbóli heves csókoktól kísérve, ami aztán szelídebb intenzitásból teste bebarangolásába szelidült. Nagyon is kedvemre volt ez a csupa finomságokban bővelkedő lágy érintések, apró csókok, mert finom bőre, kemény popsija, feszes keblei, ölelése, csókja harmóniája igazi csemege volt számonra.
    A már matracon folytatott kezek, ajkak csatája szép lassan átrendeződött kényeztetésébe. Nyakától csókolgatva jutottam el a természetes hatású feszes halmokig, miknek csúcsai már hegyesedve várták a dédelgetést. Felváltva nyaltam, szoptam a bimbókat és hogy ne legyen parlagon a másik, kezemmel simogattam, markoltam. Teste apró rezdülései, mozdulatai felbátorítottak az egyéb testrészek meghódítására. A frissen borotvált illatos öle már izgalma nedvétől csillogott, nem is hagytam várakozni, bele is nyalintottam. Mindkettőnk örömére orgazmusáig tobzódott nyelvem öle résében, miközben sejmes bőrén sikló éhes tenyerem kalandozott teste minden pontján.
    Pihegése után megcsillogtatta hibátlan francia tudását és mikor elérkezettnek vélte az időt gyakorlott mozdulattal felpattintotta férfiasságomra a gumit és mintha kitalálta volna vágyam nyeregbe pattant és lassan ágyékomra ereszkedett. Lassú poroszkálásból galopba, majd egyre hevesebb vágtába kezdett, de nehogy végem legyen, időnyerés céljából póz váltást javasoltam. Átrendeződtünk egy hason fekvős pucsító pózba, mi izgató látvánnyal ajándékozott meg. Teste formás domborulatai csak fokozták a vágyam, hogy falloszom mielőbb öle nedves résén, - majd bent legyen. Lassan csússzantam egyre mélyebbre és minden egyes csusszanásnál halk sóhaja jelezte, hogy Neki is kellemes az események alakulása. Csípőjébe kapaszkodva a tempó lassan fokozódott és mire észbe kaptam már semmi nem állta útját heves orgazmusomnak. Mikor kezdtem észhez térni még egy kicsit kiélveztem a helyzetet és mellé borultam. Nedves kendővel partyképessé tette férfiasságomat és kedvesen felajánlott egy frissítő masszázst, mit örömmel elfogadtam.
    Ebben a bensőséges szituban nem is az volt a fontos, hogy szakszerű-e a masszázs, hanem az a kedvesség mi személyiségéből fakad. Egy jót beszélgettünk, vidámkodtunk, lazultunk.
    Mikor úgy vélte, hogy ideje színpadra lépni a második felvonáshoz, kezei simogatásba mentek át és egyre intenzív lett mozdulata az ágyékom körül, minek hatására egyre kellemetlenebbé vált a hasonfekvés még úgy is, hogy csípőmet megemeltem. Játszi könnyedséggel hátamra fordított és olyan helyzet alakult ki, hogy hímtagom talán két arasszal az arca előtt meredezett. A meglepetés vagy csodálkozás nyoma sem látszott arcán, a legnagyobb természetességgel nyakonragadta a libanyakat és rövid simogatás után forró, puha ajkai között eltüntette. Olyan érzékiséggel kényeztetett, hogy nem is kívántam mást, minthogy így legyen végem. Minden bizonnyal vehette az adást, mert fel sem merült más lehetőség. Szerető gondos kényeztetésének meg is lett az eredménye egy újabb orgazmussal. Hagyott ajkai között lenyugodni és mire teljesen magamhoz tértem, már megtisztogatott és hideg vízzel kínált.
  • Elszámolás:

    A egyetlen extrájáért járó rózsaszálakkal megtoldott csokrot valahová letettem, de még ekkor is lebeghettem, mert gőzöm sincs, hogy hová. Egyébként az elszámolás és a csokorért kapot élmény maximálisan korrekt.
  • Összkép:

    Az adatlapja nincs teletűzdelve válalásokkal, de amit kiírt vállalásnak azzal teljes szeretettel és odaadással ajándékozza meg vendégét. Nincs kényszer francia, de lehet hajában túrni mikor változtatás módon gyönyörködtet. Nincs mélytorok, de órális kényeztetése arasznyi tagom minden centiméterének felejthetetlen élményt nyújtott. Csókja igazi tüzes, ölelése vágykeltő, símogatása érzékeket borzoló, öle minden testrészemnek forró.
    Tovább is van, mondjam még?
Happy Massage