• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Drága Szexxmanó
    Köszönöm a kellemes randit, minden percét élveztem 😊 és Köszönöm a fantasztikus beszámolót 😊tudod hogy meg leptél vele? 😘
    Vissza várlak ha munka után egy picit lazítani szeretnél. /kedvenc tusfürdöd beszerzés alatt /
    Csók Zsuzska😘😘

  • Egyeztetés:

    Láttam az oldalán villogni a "Most hívhatod, telefonnál van, felveszi " így hívtam és bájos női hang szólt a telefonba szinte azonnal. Ismertette a részleteket, amik szimpatikusnak hangzottak. Megállapodtunk egy ma 13 órás időpontban, ami neki s megfelelt és mondtam neki, hogy VTR-en is megerősítem látogatási szándékomat, amit rövid idő múlva vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem munka után parkolni egy kis utcában tudtam, ami természetesen fizetős, de mint kerületi lakos nekem ingyen volt. 🙂 A cím ,amit a VTR-en kaptam pontos.Nem kellett semmit várakoznom egyből sikerült bejutnom a házba. A GPS is pontosan oda navigált volna, de ott nem volt üres parkolóhely így egy kis utcában álltam meg.
  • Helyszín:

    A lakás belvárosban van egy picike egyszobás, de mindennel felszerelt és minden igény kielégít. tiszta rendezett lakás higiéniailag is teljesen rendben van. A fürdőben több féle tusfürdőből lehet választani, az én kedvencem Dave, Denim kék farmeros ugyan nincs köztük, de azért találtam szimpatikusat. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobában egy matracon lehetséges a szeánsz érdemi része, de tökéletes megoldás.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet így senkit nem érhet csalódás csupán annyi, hogy képei nem tudják visszaadni azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a szépséges tündéri hölgyeményt. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Egyszóval tökéletes mindenben.
  • Action:

    Pontosan érkeztem szokásomhoz hívtam és megkapva a még hiányzó adatot bejutottam a házba ahol útba igazított merre is kell menjek. A lakásba érve puszikkal fogadott mint egy régi ismerősét. Abszolút barátnő feelinges fogadtatásban volt részem. Most csak félórára tudtam benevezni, de legközelebb órás programra fogok menni hozzá. Az időt nem húzva, mert elég hamar elrepül az idő. Gyorsan levetkőztem a szobába egy fotelra és egy szoba inasra tudtam lecuccolni. Irány a fürdőszoba látogatás megkérdezte , hogy van e kedvenc tusfürdőm a bőséges választékból. Mondtam neki, hogy nincs, de nem gond találok egyet biztos ami jó lesz. Azt is megkérdezte, hogy mi a kedvenc tusfürdőm mondtam a drágának, hogy Dove és a Denim kék farmeros.Ennyit bevezetésképpen .A szobába visszatérve megszabadultunk a felesleges kellékektől ő kombinétól én pedig türcsitől. Állva kezdtük egymás testének felfedezését. Javaslatomra az ágyra telepedtünk majd ott folytattuk ahol abbahagytuk álló helyzetben isteni a csókja. Közben a formás ikreivel is foglalkoztam eleinte kézzel később pedig nyelvvel kicsit keményedtek a bimbói is ennek hatására majd dél felé vettem az irányt végig csókolva testét. Nagyon finom bársonyos bőre van élvezet volt csókolgatni. A puncinál viszont megakadt a nyelvem és el is időztem rendesen kéjes hangokat hallatott a szájából ami még jobban feltüzelt.Azt nem tudom biztosan, hogy elévezett e, de hogy rendesen tocsogott a punci nedve az biztos. Ezután következett helycserés támadás. Ő vette kezelésbe barátomat eleinte az ikreivel játszott vele majd szájába vette az irányítást nagyon kellemes franciával lepett meg, de mivel nem akartam tétlenül feküdni így kértem a kölcsönösséget és már 69-ben is voltunk nem kellett kétszer mondani. itt viszont már annyira bene akartam lenni, kértem a védősapka feltételét. Védősapka feltétele után szemből ült barátomba miközben csókolóztunk is és az ikreiben gyönyörködhettem simogattam. Újfent kértem póz cserét mint kiderült a kedvenc póza kutyus így bepucsított én pedig becsusszantam és ütemes mozgás közepette sikerült is eldurrantani a patront.egy kicsit hagyott a punci melegében majd eltávolította a védősapkát és tisztára törölte barátomat. Az időre pillantva konstatáltam hogy letelt ez a fél óra amiben megállapodtunk így már csak felöltöztem és indulás haza. A történethez tartozik, hogy az órát egyszer se nézte. Korrekt. Nekem kellett figyelni az időre is, ami nem jelentett problémát. Egy picit azért így is sikerült megcsúszni.
  • Elszámolás:

    A neki vitt boldogsághormont előre letettem az asztalra az ő megérdemelt rózsaszálait utólag tettem az asztalra, mert a boldogsághormon a hűtőbe került időközben.
  • Összkép:

    Aranyos vékony hölgyemény, abszolút barátnő feelinges randi volt az ő állítása szerint is remekül éreztük magunkat ezt meg is tudom erősíteni. Ajánlom minden kedves MT-nak akik egy tündérrel szeretnének eltölteni egy kis időt. Csókollak
Happy Massage