• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Kedves Alex!:)
    Az igen különlegesre sikerült találkozásunk köszönhető a rendkìvül mosolygós és megnyerő személyiségednek és a kifejezettem erotikusra sikerült csúszkánknak.:)Nagyon élveztem a veled eltöltött időt és nagyon örülök,hogy Te is kellemes élményekkel távoztál Tőlem.Köszönöm,hogy engem választottál és,hogy megírtad ezt az igényes beszámolót amit élvezettel olvastam. :)
    Remélem még találkozunk!
    Xoxo Tia

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be Tiához előző nap este egy 1 órás programra. Még aznap éjjel elfogadta az időpontot, és meg is beszéltük a chaten, hogy hova menjek, mekkora csokorral. A házat könnyen megtaláltam, az ajtóból felhívtam, és elmondta, hogyan juthatok be hozzá.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a GPS simán odavitt. Azonnal találtam fizetős, utcai parkolóhelyet. Annak ellenére, hogy milyen forgalmas csomópont mellett van, az utca csendes, és diszkréten meg lehet közelíteni a helyszínt. Egy darab, kutyát sétáltató ember jött szembe a járdán.
  • Helyszín:

    Tia saját lakásban fogadott, ami amellett, hogy tiszta és tágas, teljesen az Ő stílusában lett berendezve. Nagyon hangulatos és higiénikus helyszín, egy igazán modern lakás. Igazából az egész hely a játszóterünk volt, szinte egy nagy légtér. Egy nagyon profi masszázspad segítette Tiát a szakszerű masszázsban, és vagy 3 tiszta réteggel leterített franciaágy a levezetésben. A furdő is ebből a nagy térből nyílik, beállós zuhany van, és rengeteg féle tusfürdő. Tia az elő- és utózuhanyhoz is száraz törölközőt ad.
  • Lány külseje:

    Tia fekete combfixben, és feketeneműben fogadott. Teljesen megfelel a képeinek, nagy meglepetés nem fog érni. Tetoválásra nem emlékszem rajta. A haja ki volt engedve egészen a levezetésig, amire érthető okokból feltűzte. Alakja nem a nagyon vékony kategória, viszont sportos, feszes, és látszik, hogy foglalkozik magával. Arcán is az igényesség tükröződik. Számomra nem szomszédlányos, és nem is viszi túlzásba a mű dolgokat. Sminkjére végig odafigyel (figyelmeztetett is, hogy rúzsos leszek, amit egyáltalán nem bántam :) - és lemosható), abban fogad, és a levezetés után is azonnal megigazítja. Igényesség a kulcsszó. Nekem tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg! Tanulta is, folyamatosan képzi is magát ilyen téren, és ő maga is rendszeresen jár masszázsra. Szóval tényleg szakszerű munkát végzett! :)
    Az olaj bár nem teljesen illatmentes, simán lemosható volt, ezt meg is beszéltük előre.
  • Levezetés:

    A profi masszázs után rátértünk a csúszkára az ágyon. Ekkor Tián már csak egy bugyi volt, és - nagyon helyesen - mondta, hogy csúszkánál szereti, ha fent marad, mert ugye a nemi szerves csúszka veszélyeket rejt. Én viszont mondtam, hogy nincsenek ilyen szándékaim, de sokat adna, ha mégis megszabadulnánk ettől az utolsó ruhadarabtól is, és inkább odafigyelnénk. Ez nagy örömömre meg is történt. :)
    Tia a csúszka kezdetekor teljesen beindult. Van valami módszere erre, hogy olyan, mintha a tévében átkapcsolnál a Relax csatornáról egy forró felnőtt filmre. Sóhajok, nyögések kíséretében vetette rám magát, csókolta a testem, és kézzel kényeztetett. Nagyon erotikus volt, úgyhogy hamar elértem az üzemi hőmérsékletet. Hogy ezt hogy csinálja fejben, az megmaradt az ő titka, mert abban a pillanatban nem a beszélgetéshez jött meg a kedvem... Csúszkált rajtam, ölelkeztünk, és végig hevesen égett benne az említett tűz. Sokszor a szemembe nézett, mosolygott, tényleg nagyon lelkes volt. Még a masszázs alatt mondta, hogy szereti csinálni, és most tényleg ez látszott rajta. Én sem lustálkodtam, felfedeztem kézzel a testét, paskoltam a szuper fenekét, és lent is kézzel kényeztettem. Mivel valaki már említette egy beszámolóban az ujjazás témakört szimpátia alapján, óvatosan én is bepróbálkoztam. A szimpátia megvolt... Tia szexi nyögésekkel tudatta, hogy zöld utat kaptam, úgyhogy belül is felfedező útra indultam. Aztán nagyot nevettünk mindketten, mert a NF-hoz van szokva, és a nagy heveskedésben vissza-vissza tért a megszokás, hogy bekapjon. Nagyon aranyos volt, látszott rajta, ahogy elindul a feje, és visszahőköl, amint eszébe jutnak a játékszabályaim. :) Pedig én tényleg nem direkt akartam kiszúrni vele. Ezen hatalmasat kacagtunk mindketten. Szóval nagyon bevállalós lány, és lehet vele jókat nevetni is. A pornós, és a barátnő feelinget egyszerre kipipálhatjuk, ki mit keres.
    A problémát megszüntetendő, egyet értettünk, hogy eljött a védőfelszerelés ideje. Nyilván így nem olyan, mint egy NF, de Tia kihozta ebből is a maximumot. Lelkesen bekapott, és rendesen kiélte az eddig elfojtott vágyait a legnagyobb örömömre. Ez volt az első alkalmunk együtt, ezért nem tudhatta, hogy szeretem, én meg nem voltam túl kommunikatív ebben a pillanatban. Szóval a lehető legjobban kezelte, és olyan félig pornósan, félig barátnősen csinálta. Így is érkeztünk el a beteljesüléshez. Remek volt!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt. Az időt zuhannyal együtt majdnem kitöltöttük, egyszerűen így alakult a levezetés a részemről, nem késleltettem percre pontosan. Tiánál relax van mindkét fél részéről, nem perc számolgatás. :) A Pesten átlagos méretű csokrot a végén az asztalra tettem. Sem előtte, sem utána nem került szóba, mert előre megbeszéltük VTR-en.
  • Összkép:

    Egy igényes, humoros, közvetlen lánytól egy higiénikus, megnyugtató környezetben kaptam egy rendkívül szakszerű masszázst. Aztán egy olyan forró levezetést, hogy vigyáznom kellett, nehogy meggyulladjak. Ajánlom az élményt, és köszönöm Tia!
Happy Massage