• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt VTR-ben egyeztetve. Először a tüzijáték napjára gondoltam és délutánra, közös megegyezéssel a másnapja lett és délelőtt. Az egyeztetés során végig együttműködő volt, akarta hogy létrejöjjön a tali. Most az utolsó talink óta nem telt el 2 év, csak két hónap.
    Még annyi kérésem volt hogy ahol múltkor párosoztam velük abban a tükrös szobában fogadjon ha megoldható. Írta hogy az az ő szobája. :)
  • Megközelítés:

    Most már tudtam az útvonalat, a vtr kiírta a címet. Aranyos volt mert ő is leírta a címet. Pontos házszám megadva, ha odaérek csak hívni kell. 4-es metróval Bikás parkig, onnan séta át a túloldalra. Pici várakozás. Az épület ajtaja éppen nyitva volt így csak emeletért hívtam, kódért nem. Felgyalogoltam lift helyett, kijött elém a lakásából és levágta hogy nem lifteztem.
  • Helyszín:

    Igényes környezet a helyszín és a lakás is. Az új képek, ahol bazi nagy tükröt is lehet látni azok már az új helyszínen készültek. Rend, tisztaság, nekem tetsző fényviszonyok és tükör! Király!!! A fürdőszoba jól felszerelt, van pl zuhanyfüggöny is, szájvíz, pohár, spray is, többféle tusfürdő és hibátlan nagy fehér törülköző amit fürdés után bevittem. Az ágy nagyon nagy, ezúttal csak kettőnké. Van klíma!!! Most épp a 14-es képen látszik, a kánikulában pont nagy hasznát lehet venni. A ruháimat egy fotelbe tettem. Az ajtó mellett ahogy belépsz van egy kanapé is, most szerepet kap majd az is. Nagyon tágas Jessyca szobája.
  • Lány külseje:

    Ezúttal nem kértem combfixet, a bőre sima, feszes na meg csokibarna. A magassága átlagos a külseje meg már átlag felett van, ebben szilikonmellek is segítik. Az arc is tetszetős, tetoválásai vannak, melyeket a fotókon sem rejteget, nincs leretusálva. Ugyanígy nem rejtegeti az arcát sem. És a képek jól visszaadják, amit a fotóin látsz élőben is azt fogod. Múltkor még kis csendesnek tűnt, most szólóban már változott, nagyon kommunikatív lett és érdeklődően is kérdezett a szünetben. Lehet kedvenc témája az emberi kapcsolatok, szereti tudni hogyan működnek a férfiak. Egyébként azért beszél tökéletesen magyarul mert csak az egyik szülő afrikai, nigériai.
  • Action:

    Fürdőszobából visszajöttem és az ágyon vagyunk. Fontosnak érzi hogy megbeszéljük hogy mi az alap, mert én most arra jöttem Jesshez. Kívűlről tudom az adatlapját, de sikerül meglepnie, elsorolom neki hogy tudom mi nincs, mi az extra és közli hogy csak a szájba és a kényszer az. A mélytorok az alap. Mondom viccelődve nem kényszerítenélek semmire. És bújik is úgy hogy franciázhasson.. Én fekszem, ő pedig fölém hajol. feneke közel a fejemhez, de nem 69 mert látni szeretném ahogy mélytorkozik. Még mondom neki lehet nem fogja tudni megcsinálni mert nekem picit vastag. Mosolyogva mondja megpróbálja. És tényleg nem alibizi el. Lehet kihívást lát a farkamban nem menti ki magát, megcsinálja rendesen és többször, nem semmi látvány lenne így sem, de most jön a csúcs, a bőnyálas szopás újraértelmezése: amikor végig beveszi picit bent tartja majd kiveszi szájából és végig köpi folyatja nyállal, de iszonyú mennyiséggel. Ez rengetegszer megismétlődik, folyamatosan köpi a farkamra, úszok a nyáltengerben. Gumit kérek, előtte ad papírtörlőt hogy a gumi alatt ne legyen nedves a farkam. Megtörlöm, az első teljesen átázik és még mindig tiszta nyál a farkam, 3!!!! papírtörlő kellett hogy felitassam. Majd gumit húzunk.
    Szemből kezdjük, itt lehetőség van szájra puszikra amivel élek, kis sikosító és fordulás úgy hogy ő fekszik alattam a hasán én pedig felette vagyok. Majd beszélgetjük hogy hátulról is szeretném, mivel az ágy kemény a széle ezért az ágy mellett állok verzió nem játszik, de együttműködő és hogy teljesüljön ez a vágyam ilyen pózzal megemlíti a kanapét, elhagyjuk az ágyat és ott folytatjuk. Itt ő is visszatolat rám én is tolom belé, a második kör érdekében most elmegyek ebben a pózban.
    Most lehetőség nyílik a beszélgetésre, a múltkori csendes visszafogott lány már a múltté, tud ő beszélgetni nagyon is, be is bizonyítja. Részletekkel senkit nem fárasztok, legutóbb megkaptam hosszú a beszim. Annyit azért leírok még kb 10 évig szeretne itt maradni ebben. Belekezdünk a második körbe, most nem lesz annyira szétnyálazva a farkam, így törlés nélkül húzzuk a gumit fel, én tartom a farkam ő pedig ráhúzza és lovaglásban csináljuk, a múltkor így bűvölt el. Kiírás szerint kedvenc póza a klasszikusok. Hát szerintem ez a lovagló póz! Ebben a legaktívabb, a múltkori csípőmozdulataira már fel vagyok készülve, de bőséges a repertoárja, rázza rajtam a fenekét miközben a puncijában vagyok. Nagyon komoly tempót diktál, ő az aktívabb , irányítóbb fél. Ezt a tempót ma nem is lehet bírni, így másodszor is gumiban benne élvezek el. Tusolást még elvégzem meg odaadom a virágszálakat, az időt az 1 órát betartottuk.
  • Elszámolás:

    Jobban alakult mint terveztem, ugyanis a mélytorok az az alap része volt és nem pedig extra. Úgy tűnik van példa arra is amikor jobban jár az emberfia mint az adatlap sejteti. Jessyca egy ilyen példa. Piszkosul jól jártam. Így igazából csak a kényszer és a szájba az extra, nekem viszont elég volt az alap is most. Igazából eleve alapra készültem ma jönni. Adatlapján ki van írva, prémium előfizetéssel olvasható. Egyébként pedig a legnagyobb virágszál meg a harmadik legnagyobb kerül a vázába. Ja és utólag!
  • Összkép:

    Na ez a nyálfolyatós mélytorok ez új dimenziót nyitott, szerintem el is érte hogy visszamenjek még. Nem gondoltam hogy ilyet is tud, múltkor olyan kis visszafogott lány volt. Eddig ő folyatta a legtöbb nyálat a farkamra, szerintem nem is lesz senki aki őt túl tudja szárnyalni. Ez sokkal több volt mint egy bőnyálas szopás. A jó szót még keresem, ha valaki besegít azt köszönöm.
Happy Massage