• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes Motorcsónakom!!!!
    Kedvesem, nagyon de nagyon köszönöm szépen az istennő besorolást! Szuperül indul a hetem!! 🤩🤩🤩🤩
    Természetesen várlak máskor is de ezt biztosan tudod, hisz szuper randink volt!!!! Nagyon jól éreztem magam veled!!
    legyen csodás heted drágám!!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Napokkal előre VTR-en keresztül történt. Telefonszámot a találkozó előtti esete írtam meg, egybe letudva a megerősítő SMS szerepét.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Elég frekventált helyen található a lakás, így a buszról leszállva 100-150 métert kellett sétálnom. Pontos cím VTR bejelentkezés esetén le van írva. 2-3 csörgetés után Nancyy felvette a telefont és a kapukódot is megkaptam. Az nem volt szokványos számomra, hogy a házba belépve még egy ajtón keresztül kell menni mielőtt eljutottam a lépcsőházba és ugyanez igaz, amikor felértem az emeletre és el akartam jutni a lakás ajtajához.
  • Helyszín:

    Kézfogásos bemutatkozós köszönést követően a cipőt a bejáratnál kell hagyni. Maga a kéjszoba kicsi és hangulatos, ugyanakkor kényelmesen el lehet férni benne. Jelenleg egy szék funkcionál, tartóként a holmiknak, abban az esetben, ha be szeretné vinni valaki a cuccait. 1 személyes matracon lehet kényelembe helyezni magunkat a légyott során. Ventilátor biztosít némi hűsítő szellőt.

    Pár hete költözött be Nanccy, nekem speciel nem volt hiányérzetem a felszereltségét illetően. Amire szükség van megtalálható benne. Tusoló rendben van, zuhanyfüggöny ellátja funkcióját és a vízhőfokot is jól lehet szabályozni. Tusfürdőkből van választék. Szájvíz kikészítve, higiénia pipa. Jó vendéglátóként itallal és friss törölközővel kínál.
  • Lány külseje:

    Szép arcú, buja, nőiesen telt teremtés. Egész lényéből árad egyfajta erotikus kisugárzás. Mosolyával egy fridzsidert is le tudna olvasztani. Aki szeret mit fogni nőn, nem szenvedhet hiányt nála. Popsija kerek, szépen ívelt, kebleit markolva, csúszka masszázs közben lehet igazán csak megtapasztalni teljes valójukban, ha a látvány önmagban nem lenne elég. Pont a harmadik képén látható babydollban fogadott.
  • Action:

    Ráhangolódásképp masszázst kaptam Nancyytől. Ekkor még rajta volt a babydoll, de bugyit nem véltem felfedezni. Hasra feküdtem és finom mozdulatokkal bekent olajjal egészen a felső testemtől combjaimig végig. Nem volt erőteljes már-már fájdalom küszöböt próbára tevő masszírozás, inkább érzéki és kényeztető. Közben cseverésztünk korábbi élményeinkről, mintha csak régóta ismernénk egymást. Huncut kezeivel combjaim közét pásztázva, be-benyúlkálva tette még inkább emlékezetessé eme részét találkozónknak.

    Ezután rákérdezett Nancyy, hogy szeretném-e megmasszírozni őt, amire bolond lettem volna nemet mondani. Levette a maradék ruháját és végre megcsodálhattam fedetlen testét. Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett. Csókra nincs lehetőség. Testét viszont engedi kényeztetni. Nyaktól haladva lefele csókolgattam. Mellei bebarangolásával töltöttem némi időt, majd fojtattam utamat délnek. Mivel ujjazásra nincs lehetőség ezért, úgy irányítottam kezem, hogy inkább a combközét és a szeméremdobot érjék mozdulataim (nem akartam félreérthető lenni és azzal megtörni a hangulatot, hogy rám kell szólnia). Kelyhének zamatát inkább számmal ízleltem meg a továbbiakban. Sajnos 1 órás programunkba és rövid ismeretségünkbe nem fért bele, hogy rendesen felcsigázzam, és a mennyekbe repítsem. Amit lehetett röpke időnkből kihoztam azért. Rám tértünk ismét ezt követően.

    Jeleztem felé, hogy cickó fan vagyok, így muszáj volt fejem fölém hajolva megcsodálnom méretes kebleit, miközben kezeimmel és számmal alig győztem betelni velük. De, hogy tovább fokozza Nancyy élvezetem, erotikus cicis csúszka masszázzsal örvendeztetett meg. Olajozott keblei bársonyos mozdulatai, ahogy végigszörföztek farkam dagadó hullámán, kéjes mámort idéztek elő bennem. A csúszkázást franciázás követte. Szájával érzékien tud kényeztetetni és nem rest foglalkozni az egész műveleti területtel, így a zacsik is kaptak finom ajkaiból. Nancyy nem gyors kivégzésre törekedett, de így is szólnom kellett neki, hogy lassítson egy kicsit. Még élvezni szerettem volna társaságát, így gumit húzott és hátulról érezhettem szűk feszes punciját és markolni való popsiját. Közben a falra szerelt tükörbe is belepillantottam, csak hogy legyen ilyen emlékem is magunkról. Pózcserét követően missziben folyattunk légyottunkat, amit élvezésem pillanata koronázott meg. Amíg lenyugodtam és sikerült magamhoz térnem, Nancyy kiment egy gyors zuhanyra. Nála rend és tisztaság van, kérem szépen. Időnkbe már csak annyi fért bele, hogy én is lezuhanyozzak, amihez kaptam friss törölközőt. Még egy pohár ital és egy kevés csevegést követően a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó szerinti 1 óra. Pesti átlag környéke. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Külön tetszett Nancyyben, hogy már a lakásba belépve egy cserfes, közvetlen nőként tündökölve üdvözölt, mosollyal az arcán. Izgulósabb/introvertáltabb típusú emberek is könnyen fel tudnak oldódni társaságában. A találkozónk során végig partnerem volt, amit szerettem volna megtapasztalni vele, maximálisan megkaptam.
Happy Massage