• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes drága Memroxx!
    Nagyon köszönöm soraidat, én is jól éreztem magam veled, de egy két bibi akad a beszibe. Pl* nem felújított bérházban vagyok , hanem új építésű, illetve nem vagyok sokadik emeleten.. ha esetleg nem működne a lift , kb 15 lépcsőt kéne meg tenni...
    Mikor már te jöttél hozzám a szobám teljesen fel volt szerelve, mint írtam igen most költöztem kb 2 hete de sikerült mindent beszereznem.;)
    Az hogy matrac van igen egy jó vastag kika-s matrac amit nem fogok lecserélni , mivel a szobámba nem fér el egy 200x200 as francia ágy ... sajnos...
    Várlak szeretettel máskor is!!!
    Csók Nancyy

  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam Nancyt, amikor a honlapon látható "most a telefonnál van" jelzés volt látható. Elsőre el is tudtam érni, nem kellett sokszor hívogatni. Kedves és határozott volt telefonon, elmondta a lehetőségeket, de elég részletes tájékoztató van az adatlapján is. Gyorsan le tudtuk szervezni a randit még aznapra, egy pár órával későbbre, délután 1 órára.
  • Megközelítés:

    Könnyű a címet megtalálni GPS-szel, egyértelműen beazonosítható felújított bérház sokadik emelete. Parkolás sajnos fizetős, de erre fel is hívja a figyelmet Nancy az adatlapján. Könnyen találtam parkolóhelyet az utcában, a cím előtt is voltak szabad helyek. Bár nem tömegközlekedéssel mentem, de úgy se lehet túl bonyolult odajutni.
  • Helyszín:

    Felújított bérház sokadik emeletén található Nancy. Lift van, szóval nem kell aggódni az emeletek megmászása miatt. A lakásban mintha egyedül lett volna Nancy, nem volt átjáróház érzetem. Nancy egyből megkért a bejáratnál a cipő levételére, nagyon tiszta a lakás. A fürdőszoba is rendesen fel volt szerelve, nem a legmodernebb, de a célnak abszolút megfelelő, zuhanyfüggönnyel, háromfajta szájvízzel, 8-10 féle tusfürdővel. A baszoba még nincs teljesen felszerelve, ideiglenes megoldásként egy egyszemélyes matrac volt az akícióhoz, de a célnak és rendeltetésének abszolút megfelelt. :) Egy kis ventilátor biztosította a kellemes hőmérsékletet.
  • Lány külseje:

    Nancyy abszolút beváltotta a hozzá fűzött elképzeléseimet, 100%-ig a képeken látható hölgy nyitott ajtót. Nem volt olyan érzetem, hogy a képek jó pár év(tizede) készültek volna, a testsúly és minden - pont mint a képeken. A popsitól majdnem elaléltam már első ránézésre, ugyanaz mint amit a képein láhetó. Egy kis halvány barackszínű egyrészes ruhában nyitott ajtót (mint a harmadik képén), eléggé izgató volt. Csodaszép hatalmas mellei természetesek, arca gyönyörűszép.
  • Action:

    Belépéskor a szokásos ajtó mögé bújós fogadtatással várt. Puszi után bemutatkoztunk, és beinvitált a tetthelyre. Megkérdezte, kérek-e valamit inni, és hogy mennyi időre maradnék (ahogy megbeszéltük – egy órára). A rózsaszálakat az asztalra kellett helyeznem, szeretem még az elején lerendezni. Ledobtam a ruháimat egy székre, kaptam egy törölközőt és elkísért a fürdőhöz.
    Fürdés után ahogy visszatértem, rá is tértünk a lényegre, mivel szeretnék kezdeni: mivel az egy órában egyszeri élvezési lehetőség van, felajánlott masszázst, de én egyből a lényegre szerettem volna térni – egy jó franciára. Emlékeztetett is, hogy nehogy túl hamar végezzük a programot, de nem éreztem késztetést masszázshoz. Így a hátamra feküdtem, és felülről vette kezelésbe az ezredest. Először egy kis masszázsolajjal kaptam egy cicis farokmasszázst, ami nagyon finom volt, csak úgy suhantak a cicik fel-alá a velem egykorún. Már nem emlékszem pontosan, én kértem-e vagy magától, de el is kezdte a franciás kényeztetést. Hát el kell mondjam, elég profi szopást kaptam: nem maradtak érintetlenül a golyól sem, nagyon lelkesen fuvolázott Nancy – de sajnos éreztem, hogy ez így nem less jó, váltanunk kell, mert végem lesz mielőtt még rátérhetnénk a lényegre számomra, hogy akció közben élvezhessem csodaszép popsiját. Kedvesen felhelyezte a gumit, és rákérdezett milyen pozicióban szeretném: hátulról doggyban. Már ahogy fordultunk át, majd elájultam azoktól a csodaszép popsitól. Mivel említette, hogy nem szereti a nagy méretet, mivel elég szűk (én a jelek szerint a bevállalható méretkategóriában voltam), lassan kezdtem betolni a puncikába – ami mennyei volt. Muszáj volt néha ki-ki kapnom a farkam, hogy ne élvezzek el idő előtt, mire viccesen meg is kérdezte, hogy most szívatom? :) Mondtam nem, csak nem akarom elszalasztani a lehetőséget, hogy rendesen kiélvezzem az aktust ezzel a gyönyörű popsival. Megkértem, hogy doggyban szorítsa össze a lábait, amit teljesített is – de sajnos nemsokára így se tudtam elkerülni a végzetem. Nancy egyből el is ment gyorsan tisztálkodni. Még beszélgettünk egy kis ideig, nagyon laza és jófej csajszi. Az óra vége előtt elmentem tusolni, és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, egy normál órás programra mentem, ami a pesti átlag felett van pár rózsaszállal - abszolút megéri, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
  • Összkép:

    Abszolút pozitív összbenyomás maradt, a popsit nehéz lesz elfelejteni :)
    Szerintem még visszatérek hozzá.
Happy Massage