• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetekben egyeztettünk itt a beszin, a megadott időben telón is megbeszéltük az időpontot, majd VTRen fixáltuk.
  • Megközelítés:

    Hét elején felmegyek a hegyekbe. Normafára kirándulóknak ismerős a járás. Aki BKV-zik előbb kell a buszról leszállni az élvezetes kiránduláshoz. A parkolás megoldható. Klassz a panoráma, de én a klassz p...rámáért jöttem! A megállótól pár perc séta és már hívom Andit. Rögtön felveszi és segít bejutni az újabban épített házba.
  • Helyszín:

    Nem találkoztam bent senkivel. Többen rendelhetnek a hangulatos előtérből nyíló szobákban. Andi szobája kicsi, de elég a szexre éhes MT.k talajtorna gyakorlatához a nagy kényelmes matracon. Matrac mellett tükör mozizni. Hangulatos fény és zene. A fürdő minden higivel ellátott kádas, tusolós.
  • Lány külseje:

    Andi magas, karcsú, sportos lány. Egy fekete szexi mini ruhában fogadott.Érdeklődő tekintete sugározza, hogy itt komoly akció lesz. Arca egy francia színésznőre hasonlít. Barna haja összefogva. Közepes méretű kemény ciciken testékszer, jól reagál a kényeztetésre. Feszes, kerek popsi. Hosszú, izmos combik rejtik izgalmas fazonra igazított punciját. Selymes bőrét élvezet simizni. Gusztusos majdnem diszkrét fotóin átjön az érzéki bujaság.
  • Action:

    A kötelező fürdés, listerin után Andi is elugrott a fürdőbe, de hamar visszatért. Állva vártam, így kezdünk el csókolózni. Nagyon jól csókol, érezni, hogy élvezi nyelveink élénk csatáját. Hamar bepörögtünk, gyorsan elértük az utazó sebességet Később megbeszéltük, hogy legközelebb szolidabban kezdünk. De hát ki tudná visszafogni a véreres szemű bikát, a sziromról sziromra röppenő szorgos méhet megállítani, hogy ne porozza a bibéket. Én sem tudom megállni , hogy Andi bibéjét ,csiklóját ne szívjam,szopjam, nyaljam Nyeljem belőle nektárját, előbb finoman,majd egyre gyorsabban a lila ködben, Andi élvezkedő hangját hallva. Combok belső felét csókolva jutok el a célig. Puncija nőies, bódító illata vágyam fokozza. Majd végig nyalva popsit is érintve le-föl, habzsolom szexlétől tocsogó puniját. Imádom csinálni ilyen jó partnernek, mint Andi. Érzem, hogy az édenben jár, nyelvemet be-be nyomva, ujjammal is beletúrva bordázott lucskos hüvelyébe. Poci megremeg, hajamat túrva, karom szorítva, combjait széttárva hosszan élvez. kis pihi után kis herceget latexbe öltöztetve szemből élvezem forró, nedves puncija ölelését..Így mártogatva pennámat a puniba. Majd kutyus következett. Gyönyör nézni a női test szépségét! Sajnos a gumi fóbia elő jött, gumi le. Andi elém térdelt, messze földön híres orális tudását akartam. Szája megtelt újból megduzzadt farkammal. Gyönyör nézni, ahogy szem kontaktot tartva jó bő nyállal mozgatja fejbólogatva a bránert. Kihúzva ostorozom pofiját a nyáltól szaftos farkammal. Gyöngy élet! Érzem jön a kis halál. Hogy hova akarom kéjünk gyümölcslevét? Szájba és a pofira.Szépen elosztom orcájának mind két felén a gyümölcs zselét. Majd lehiggadva, megtisztogatva jót dumcsizunk a végén.
  • Elszámolás:

    Andinál nagyon sok lehetőség az alapban van, köztük kurrens dolgokkal. Korrekt hölgy. Úgyhogy semmi matek, csak érezze jól magát a vendég. Megéri!
  • Összkép:

    Andi igazi profiként éli meg magas szinten hobbiját. Minden MT és hölgy örömére. Amíg nem találkoztunk, mint titokzatos hölgy szerepelt kedvenceim között. Örülök, hogy megismerhettem most már nyitott hölgyet.Biztos. hogy még keresem vele a találkozást!
Happy Massage