• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Kedves Tigi!
    Nagyon örülök,hogy az általad preferált kényeztetést kaptad valóban élvezettel csinálom amit csinálok! :)
    Nyilván ha a barátnősebb feelinget kedveli a kedves vendégem arra rá szoktam érezni.:) Dehát ahány férfi annyi kényeztetési stílus jöhet szóba nálam. :) Ezt szeretem szolgáltatóként,így sosem unalmas és egyhangú az erotika.:)
    Annak is kifejezetten örülök,hogy nem csak az erotikus rész okozott örömet hanem a masszázsélmény is kellemes feltöltődést nyújtott,ami számomra igen fontos masszázslányként. :)
    Köszönöm,hogy vetted a fáradságot és írtál rólam.
    Várlak vissza sok szeretettel.
    Xoxo
    TIA

  • Egyeztetés:

    Egy másik lányhoz mentem volna, de sajnos ő mire odaértem nem volt már elérhető, így gyorsan kerestem mást és Tiára esett a választásom. Egyből felvette a telefont, fél óra múlva már mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, az Árpád hídtól nem messze van, de azon a környéken már simán lehet parkolót találni bármelyik időszakban, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, mivel a hölgy itt is lakik, ezért otthonosabb, mint a szalonok többsége. Fürdő érdekes, zuhanyzó van és bent van a nappaliban szinte, jópofa megoldás.
  • Lány külseje:

    Tia kápei teéjesen megfelelnek a valóságnak, szép arca van, alakjára is ügyel, mint megtudtam rendszeresen jár edzeni is.
  • Erotikus masszázs:

    Tia igazi masszőr, nem csak amolyan masszázst imitáló simogató. Nem mintha elsősorban a masszázs miatt mennénk ilyen helyekre, de ettől függetlenül mindenképpen pozitívum, ha abban is minél jobbat kapunk és azt hiszem itt senkinek nem lehet hiányérzete. Tanulta is a masszázst ez egyértelműen érezhető, de el is mondja. Jól lehet vele közben kommunikálni mindenről, eléggé spirituális beállítottságú, határozott lány, aki pontosan tudja mit akar, mit miért csinál. És amit csinál azt vidáman, a fásultság legkisebb jele nélkül láthatóan szereti is csinálni. Egyértelműen már a masszázs közben is lesi az ember kívánságát és mindent aszerint tesz.
  • Levezetés:

    NA ha a masszázst profi módon végzi, akkor a kényeztetést azt überprofi módon. Nem tudom barátnős feeling kihozható-e belőle, bár gondolom ha valakinek arra van igénye azt is abszolválja simán, én mindenesetre a pornósabb franciát szeretem és volt is benne részem bőven. A félreértések elkerülése végett én már az elején közöltem is Tiával, hogy kifejezetten a vadabb szopást szeretem, úgyhogy már a legelején ennek megfelelően vett kezelésbe. Köpködte, verte az arcához, hangosan cuppogva szopta a farkamat és az sem volt ellenére, hogy megfogtam a fejét és szó szerint megdugtam.Még talán tetszett is neki, de mindenesetre ha nem, akkor is jól játszotta, hogy igen. Szopás közben a masszázspadról átmentünk a kanapéra, itt elkezdtem én is kényeztetni, bár ez inkább az ujjazásban merült ki, mivel annyira jól szopott, és olyan jó volt nézni, hogy nem vitt rá a lélek, hogy abbahagyassam vele. A puncija nedves volt és láthatóan tetszett neki a ténykedésem. Közben heves hanghatásokkal fűszerezte az amúgy is csillagos 5-ös produkcióját és bíztatott, hogy élvezzek a szájába. Ennek a kérésnek már nem tudtam nem eleget tenni, ezért teleélveztem a száját. Ekkor sem kapkodott, hagyott lenyugodni (mondjuk volt is miért :) ), az utódok már nem is tudom hol végezték, de én ki voltam készülve teljesen, azt tudom.
    Mivel időm már lejáróban volt, így gyorsan még egy zuhanyra elmentem, aztán érzékeny búcsút vettem figyelmes vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Korrektül a telefonban említett összeget felkerekítve utólag rendeztem a konyhapultra téve.
  • Összkép:

    Aki szereti a kicsit vadabb bujaságot, nem a lagymatag romantikázást, annak mindenképpen ki kell próbálnia Tia szolgáltatásai, kevés szolgáltató ad bele ennyire apait-anyait. Mindenképpen ajánlott, én vissza fogok menni hozzá.
Happy Massage