• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Július 18-án voltam nála utoljára. Jól hangzana, csak hát 2019-ben. 1 éve már!!! A nyári talik különlegesek és már nagyon itt volt az ideje látnom őt.
  Tiával rengeteg féle módon lehet kommunikálni: ráírsz üzenetben, Vtr-ben, telefonon, és biztos van még jó pár alternatíva. Én a felsoroltakat vettem igénybe. Először napokkal korábban ráírtam privát üzenetben hogy itt lesz-e 19-én vagy 20-án. Ő pedig visszaírt hogy mindkét napot meg tudja oldani igaz a 19 a jobb. Mivel neki a 19 a jobb így legyen az, még annyit kértem hogy utolsó vendége hadd lehessek, VTR-en bejelöltem a 15:00-16:00-át de írtam ha korábban akar végezni szóljon és hozzá igazítom a napomat. Azonnal elfogadta, nagyon megörültem, lett időpontom! Istennő vagy írtam neki boldogan.
  Ismerősök vagyunk már így sok kérdés ami máshol előjönne Tia esetében már nem jön elő, tudok mindent. (Tia meg tud kellemes meglepetéseket okozni)
 • Megközelítés:

  Talán nincs értelme leírni hogy kell eljutni BKV-val az Örs Vezér teréig. Ezt mindenki tudja. Természetesen onnan menne busz is Tiához de én legyalogoltam azt a távot. Autóval még közelebb az Örstől nyilván. A közelben kismillió autó parkolt, szerintem bőven elfér itt még egy, úgyhogy azt mondom könnyű itt parkolni.
  Miközben gyalogoltam kb elképzeltem mire számíthatok: meztelen fogadás fürdőből visszaérve, védjegye a nyelvkörzős francia. És elképzeltem mit csinálunk, nagy álmom volt vele hogy nem az ágyon hanem az ágy melletti bútoron (ő lesz rajta én állok) szexelek vele. Elképzeltem hogy a piros ruhában fogad, ezt olvastam új beszijeiben. Ja meg hogy úgy kezdek vele ahogy a múltkor játszott velem csak most hosszabban.
 • Helyszín:

  Szerintem a nyugalom szigete, a nagy betondzsungelben egy zöldövezeti oázis a környék, van erre fele park, játszótér. Maga az épület egy nem túl sok emeletes lakótelepi ház, panel. A szerencseszámomat mondja hogy nyomjam meg mikor hívom.Felsietek hozzá, biztos hallja a lépteimet. Aztán nyilik az ajtó és bent vagyok. Tisztaság és rend fogad, előszobában cipő levétele, onnan hamar a tetthelyre vezet, ablak közelében van egy kisebb bútorzat, oda teszem le a ruhákat. Az ágy a szoba nagy részét elfoglalja, középen van a szoba közepén. Nem a szoba kicsi, hanem az ágy hatalmas! A szoba is nagy, tágas. Oldalt van egy bútorzat aminek a tetején vannak Tia apróságai, amikkel otthonossá és barátságossá varázsolta szobáját. Ez a bútor a falnál lesz a nap főszereplője.
  Törülközőt megkapva elmentem a fürdőszobába ahol álló zuhanykabin van, szájvíz, műanyag pohár, többféle testspray, és tusfürdőből is több. Törülköző kifogástalan állapotban és méretben. Mikor végzek a zuhanyzással kilépőre lépek, az is van, kiköpöm az utolsó korty szájvizet is és visszaindulok Tiához.
 • Lány külseje:

  Első meglepi, ami rögtön kettő: 1. nem változott!!!! Ugyanaz a külső, hurrá. Kicsit féltem hátha változik, de nem. Őrzi szépségét, se kiló változás, se semmi. Még kifejtem. 2. Ahogy ajtót nyit a piros ruhájára számítok, de jobbat kapok fogadóruhának, egy türkizkék átlátszó ruhát, kis miniszoknyaként végződik és nincs rajta bugyi (ez még mindig állandó :)) ), a mellei jól látszanak szinte semmit se takar, mint a mesében, van is rajta meg nincs is ruha, leírhatatlan a látvány és azt mondja nekem vette most fel először. Szerintem kérjétek tőle ezt a türkizkék ruhát és tátva marad a szátok.
  Külső tovább kifejtve: szóval semmi változás, sőt mondom neki 25-öt írna ki azt is mindenki elhinné. Meséli kértek már tőle személyit alkohol vásárláskor. Csak akkor tudod hogy nem 20 ha ágyban vagy vele. A bak nők jók az ágyban. Ezt ő mondta én meg tapasztalom. Azért elmond egy genetikai titkot mitől ilyen fiatal. Mintha megállította volna az időt, arcon sehol egy ránc, a teste karcsú, hosszú formás lábak és a feneke kerekebb, formásabb mint némelyik képen. A punci frissen borotvált és gyönyörű, az egész nő illatos, a kellemes illat jellemzi, viselkedését pedig a kedvesség. Végig mosolyog, hihetetlenül szép arca van, nálam NO1, az oldalon, de ez még elmondható teste több pontjáról is. Tetoválás továbbra sincs és semmi jele hogy dohányozna, nincs olyan illat nincs sehol öngyújtó semmi nyom. Csak a vodkát szereti. De azt nagyon. Társaságban ő a vezéregyéniség. A lenyűgöző külsejéhez jön attraktív személyisége, végig azt érezni van tartása. Ez kiderül fotói igényességéből és vállalásai is ezt tükrözik, semmi durvaság. Tökéletes barátnő-feeling. Pillanatok alatt odaadóvá tudja magát varázsolni. És az a vörös haj. Tia esetében ez a gyengém a sok közül, imádom, hosszát is. Megadatik nekem hogy combfixben lássam őt, elég ütős kombináció a kék átlátszó ruhával. És még ezt is tudja fokozni. Előkerül egy gyönyörű tűsarkú/magassarkú cipellő, fekete. Álomkezdés a látványa.
 • Action:

  Érdeklődően fogad, kérdezi mi van/történt velem azóta. Emlékszik. Megérdeklődöm a combfixet felvenné-e, pozitív visszajelzés és mondom neki egyszer a képein szereplő cipőben is látnám, mondja tud hasonlót most is, nos a hasonló az még sokkal jobb is, abban a szekrényben cipőgyűjtemény van tűsarkú/magassarkú cipellőből. Fotózásra készül, ha feltölti felrobban a net, remélem a türkizkék ruhában is lefotózzák. Most a fürdőből visszatérve nem meztelenül látom, ami a védjegye hanem kérés nélkül is magán hagyta a kék átlátszó ruhát. A rutinszokásokat ezúttal félredobta, egyik meglepetésből a másikba napot tartunk. Ezek a rutinok lehet újoncoknak vannak, mi már haladó fokozatban vagyunk. Kérésem csak annyi volt hogy a combfixet a szemem láttára vegye fel, imádtam nézni a mozdulatit meg hogy milyen szexivé válik. Bombázó lány álomkivitelben.
  A múltkori spontán kezdését újra szerettem volna átélni,ezért kértem hogy ágy mellett álljunk, puszilgattam a nyakát simogattam a mellét és mögötte álltam jó szorosan, ő pedig hátranyúlt kezeivel és miközben lökdöstem a kezeibe, tenyerébe szaladt a farkam, mégis olyan érzés volt mintha szexelnénk, pedig még a fenekéhez se ért a farkam, néha pusziadáskor lepillantottam, akkor láttam hogy a tenyerében vagyok, nagyon odafigyelt én is. Imádtam ezt a játékot, talán ő is szereti ha a háta mögött foghat egy farkat ami az ő hatására indul így be. Tia amúgy is nagyon játékos természetű én meg szeretek vele játszani.
  Átmentünk az ágyra 69-be, ő a farkam kényeztette durvulás nélkül de nagyon jól esően, én pedig a punciját nyaltam, néha a fenekét fogtam, simogattam miközben nyaltam. Úgy éreztem mintha mélyebben bevenne mint máskor. Ma ezt a 69-et legszívesebben örökké csináltam volna, de volt még pár dolog amire ez elmondható, pl a nap csúcspontjára is ez áll. Azaz 69 után gumit húztunk, kérdeztem segítsek-e de mire megkérdeztem fel is húzta rám és a puncijához nem is tett sikosítót csak az én gumis farkamra, majd a falnál lévő szekrényhez mentünk, kb derékmagas és most én szakítottam meg a rutint, felavattuk. Először felült rá, farkamat pedig fogta és a puncijába nyomta, és itt is játszott, fogta és tolta ki be, majd elvettem a kezeiből és én toltam ki-be. Tia szerencsére rugalmas testű, így kérésemre a lábait felhúzta a végén a nyakamnál kötöttek ki, leírhatatlan a látvány és az érzés. Eddig bírtam a csókja nélkül, igazi nyelves csókot kaptam tőle közben a farkammal benne voltam, lábai a vállamon. Kimaxolt látvány és érzés, szemből pedig a türkizkék ruha alatt a mellei látszottak. Ez a póz volt a pornós elemünk, ilyet sokat láttam mostanában filmben. De Tia esetében nem ez motivált hanem egy régebbi emlék-élmény.
  Ezt a pózt is lecseréltük, annyit kértem hogy álljon ágy mellé, hajoljon előre, támaszkodjon az ágyhoz és én meg mögötte behatolok. Jól mozgott, én pedig nagyon élveztem ezt a pózt. Persze nem bírtam ki hogy ne vessük be a cipellőket látványelemként, így az ágyra mentünk, ahol egy szemből pózt kértem, Tia sikosítótt tett a farkamra, mondta ez a gumi olyan hogy elég nedvszívó, és alám került, én meg fölé. Bedugtam a farkam a puncijába, könnyen mozogtam benne, és közben lábaira került a cipellő, mikor a nyakamban volt a lába, azt is puszilgattam, mármint a lábát. Csókolóztunk is és volt hogy a kezem megmarkolta az ő tenyerét. Légzésével is feltüzelt, mert szaporábbra vette. De elélvezés lovagló lehet nála, emlékeztem hogy ebben is világbajnok, egyedi Tiás technikával, előrehajlás, csípőmozdulatai rajtam megtették hatásukat, elélveztem. Mondtam ebben ki tud gyorsan végezni, viccesen megjegyezte hogy akkor ezt még gyakorolni kell. Picit mintha sajnálta volna, mintha neki is jó lett volna. Hát igen,gyakorláshoz a tökéletes gyakorlópartner adott.
  Pici beszélgetés. Itt derült ki hogy hamarosan lesz civil szakmája, megijedve kérdeztem hogy akkor befejezi, de megnyugtatott hogy nem, szívesen vinné együtt a kettőt, mert a szexet is élvezi meg ez nem olyan fárasztó fizikailag, lehet feküdni is. Imádom a humorát.
  Néztem jobbra, balra hol az óra, fejem felett a falon középen egy szép nagy. Volt 15 percem, megbeszéltük orális kivégzés lesz. Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál, most nem a nyelvkörzős technikát kaptam, a védjegyét valami mást, de látványban szuper volt, alig bírtam megállni hogy ne fejezzem be itt ami eddig 2 perc volt, éreztem időhatárokon belül el tudok menni aktusban is és egy póz még kimaradt. Együttműködően és készségesen belement hogy akkor a második kör is aktus legyen. A gumit most én húztam fel, ő pedig úgy adta a kezembe hogy jól húzzam fel (értsd ne kifordítva, tehát beállította) Sikosító gumis farokra, hasára feküdt én pedig rá és hátulról hatoltam be a puncijába és gyönyörködtem lökéseim közben a formás kerek hátsójában vagy kecses vékony derekában vagy a vállaiban. Ahogy elképzeltem, határidőn belűl ért a vég, benne gumiban. Mondtam neki mindig betartom az idejét.
  Még elmentem tusolni és 3 csodás utójátékot kaptam tőle. Az egyik hogy megkérdezte nem baj-e ha velem tart a fürdőszobába míg én tusolok. Naná hogy nem baj, imádom a látványát. Aztán a fürdőszobában amikor mutatta hogy vizes lett a türkizkék ruha. És a harmadik játék cipőhúzáskor miközben leguggoltam lengette előttem kék ruháját. Ezúttal már volt alatta bugyi.
 • Elszámolás:

  Utólag történt, a végén. Az ágyra tettem miközben bugyit húzott. Elfogultság nélkül is azt mondanám övé a legjobb P/E mutató, de talán eddigi írásom tartalma mutatja nem vagyok elfogulatlan, nálam nyilvánvalóan Tia a best. Vannak akik húzzák a szájukat, de igen is ez az átlag. És esetében teljesen jogos is. A matekot hagyjuk, történelem órát tartott a végén. István királyt felmondtam egyszer, abból átmentem,hiába belőle penge vagyok de Széchenyiből gyenge voltam, kétszer is megbuktam, harmadszorra mentem át a vizsgáján.
 • Összkép:

  A legmagasabb kiszolgálásban részesített vendéglátóm, nagyon kitett magáért és mindenben a kedvemben járt. Megkaptam mindent, látványt, pózokat, élvezést, barátnő feelinget,pornós elemet, csókolózást. És mégis az volt bennem milyen jó lett volna vele több póz, hosszabb 69, még hosszabb kommódon dugás, több élvezés, hosszabb lovaglás,szexi ruhában tovább látni, még több csók, illatát tovább érezni, mintha semmi se lenne elég, mindenből még több kéne. Logikusan az egy óra kevés Tiából. Míg nála voltam teljesen elfeledtem minden más lányt.
  Vállalásai alapján ő egy finomabb lány, össze is törné a szívemet ha durva, perverz dolgok érdekelnék. Nem mintha nem lennének élményeim ilyen téren, de vele nem jutna eszembe durvulni. Szeretem a kiegyensúlyozottságát és a természetességét, na meg a külsejét meg a különlegességét, mint írtam van tartása. Az a tipusú aki ha a fejébe vesz valamit akkor eléri.
  Egyik beszi alatt írtam hogy Tia kötelező. Megfogadtam a tanácsomat, egyébként incselkedve mondta hogy vár vissza szeptemberben, szóval érdekes szeptember elé nézek.
  Istennő a külseje, Istennő a mozdulatai és Istennő a szexben, ahogy mondta a bakok jók az ágyban. Részemről hamarosan érkezik az Istennő címke, ami elvehetetlen tőle, betonbiztosan őrzi. És pontozni is csak őt pontozom.
Happy Massage