• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és a kolléganővel sikerült beszélnem. Másnapra egyeztettünk időpontot, de kért még egy reggeli megerősítést is. Nagyon korrekt volt, mert arról is tájékoztatott, hogy most sajnos a kölcsönös franciára nem lesz lehetőség, így ennek ismeretében döntöttem a találkozó mellett.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős a környéken és nem mindig egyszerű, de most egészen közel sikerült helyet találnom. BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, a fürdőszoba szintén, tusfürdőből legalább egy tucat van, a törölköző makulátlanul tiszta. A szobában masszázspad, ezen történik a masszázs.
  • Lány külseje:

    Panni rendkívül csinos lány, nálam sokkal alacsonyabb, de ez nem jelentett semmi problémát. Nagyon kedves volt már az elejétől fogva, sokat mosolyog. Eleinte melltartó és short volt rajta, de ezek később lekerültek. Fantasztikus kerek izmos popsija van, a mellek nagyon formásak, egyszóval nagyon szexi. A képei ugyan retusáltak, de aki az alapján választ, biztosan nem fog csalódni.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején átbeszéltük a fontosabb dolgokat, megerősítette, hogy kölcsönös franciára most nem lesz lehetőség, de azért a bugyi nem fog fentmaradni. Másfél órára mentem és azt javasoltam, hogy az elején legyen az erotikus rész, utána a szakszerű masszázs, de ő azt mondta, hogy inkább masszázzsal kezdene és higgyem el, hogy az úgy jobb lesz. Belementem a dologba és mennyire igaza volt! Szóval masszázzsal keztünk. Valamikor a masszázs során lekerültek a ruhadarabok, de bizony nem tudom hogy mikor, mert lazultam és nem kukucskáltam. A hátammal kezdte, a masszázsa közepesen erős, nekem ez pont úgy volt tökéletes, ahogy csinálta. Érződött rajta hogy szívesen csinálja és nagyon ért is hozzá. Volt kar és tenyérmasszázs is, ez utóbbi nagy kedvencem. Utána haladt lejjebb és volt alapos fenékmasszázs, comb, lábszár és talpmasszázs is. Komolyan egészen top kategóriás masszázs volt, jobb mint a thai masszőzök többsége. Kicsit beszélgettünk közben, de az idő nagyobb részében csak relaxáltam és élveztem a törődést. Nagyjából 45-50 perc lehetett a masszázs rész, de nem néztem az órát.
  • Levezetés:

    Egyszercsak lágyabbá vált az érintése. Mozdulatai egyre közelebb kerültek az intim részekhez. Először a belső combot masszírozta lágyan, érzékien, majd a popsit, aztán időnként már a zacsihoz is hozzáért. Nagyon ügyesen építette fel, lépésről lépésre, egyre izgalmasabb, egyre izgatóbb lett, amit csinált. Aztán egyre gyakrabban nyúlt előre és érintette ébredező falloszom. Kicsit simogatta, majd máshol játszott velem, aztán megint kézbe vette, majd megint máshol érintett. Olyan volt, mint egy gyönyörűen megkomponált szimfónia. És egyszercsak a fülembe súgta, hogy megfordulhatok. Jobbra tükör, balra tükör, így akárhol állt, mindig gyönyörködhettem csodálatos alakjában elölről és hátulról is. A simogatás folytatódott, a combjaimat simította, majd a hasam, mintegy mellékesen érintve csak a farkam. Rendkívül izgató volt. Én is simogattam popsiját és a hívogató ciciket is. Ekkor már állt keményen a szerszám, amit lágyan kézbe fogott és úgy izgatott. A másik kézzel a zacsit morzsolgatta lágyan, néha elengedve, vagy enyhén megcsavarva. Őrülten izgató volt, és ezt hosszú percekig csinálta. És a legjobb rész még hátravolt. Felmászott a padra, négykézláb és elhelyezkedett a lábaim között. Lassan óvatosan közelített az ekkor már erőtől duzzadó szerszámhoz és lágyan érintette ajkaival. Majd lágyan szájába vette és megállt. Aztán lassan mozgott fel-le, majd ismét megállt. Észbontó amit csinált, az élvezés határán tartott, de nem vitt azért nagyon közel, pontosan tudta hogy hol tartok. Én meg azt sem tudtam, hogy a földön vagyok, vagy a mennyországban. Aztán lassan kicsúsztatott a szájából, nyálhidat képezve, és közben a szemembe nézett egy olyan nézéssel, hogy "Na, hogy tetszik amit csinálok?". Aztán újra szájába vette, és megint megállt. Majd egyik kezével megfogta és nyelvével körözött a makkon, majd az oldalán fel le, miközben nyálfolyam csordogált le szerszámom oldalán. Végtelenül erotikus, eszméletlenül érzéki volt. Közben a tükörből is figyelhettem az eseményeket, de nem pornófilmet láttam, hanem annál sokkal jobbat, egy eszméletlenül erotikus filmet, melyben én voltam az egyik szereplő. És ez ment hosszan, nagyon hosszan. Teljesen elengedtem magam, tudtam hogy nekem csak annyi a dolgom hogy élvezzem ami történik, és amikor ő jónak látja, majd elrepít a csúcsra. Egyszercsak ez be is következett, de oda is úgy röpített el, hogy egyáltalán nem éreztem a sürgetést vagy hogy valami változott volna, egyszerűen csak elöntött a kirobbanó boldogság és ő a szájával fogta fel élvezetem cseppjeit. Fantasztikus volt!
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le. A kapott élményhez képest semmiség, de amúgy is igen kedvező. Extrákról nem tudok, de nem is kérdeztem.
  • Összkép:

    Panni élvezi amit csinál, és ez bizony látszik is. Fantasztikusan jó a masszázsa, az erotikus rész pedig egészen kiemelkedően érzéki. Csodálatos lány, nagyon kedves, szuper jó alakkal, mosolygós, és felejthetetlen élmény vele lenni.
Happy Massage