• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves Apollo11
    Drágám köszönöm, hogy újra meglátogattál,és egy felejthetetlen randiban volt részünk ahol a kémiával nincs problémánk 😊 imádom ahogy csókolsz és pakolgatsz jobbra balra 😉
    Mind ezt szuperül meg is írtad, imádtam és köszönöm a besorolást😘

    Csókollak Zsu ❤️

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ahogy máskor is. Jól esett, ahogy megörült hívásomnak. Ezeregy éve ismerem Zsuzskát. Még masszázs lány korszakában voltam nála többször is. Amióta partner lány lett, még nem volt szerencsém beesni hozzá, de a kíváncsiság hajtott. Bővült a repertoár, és ismerve kiegyensúlyozottságát, vendégszeretetét, csak idő kérdése volt, hogy meglátogatom.
  • Megközelítés:

    Irányzékot a József krt-ra kell letenni. Egy régi bérházban van a fogadóóra! Könnyen találtam parkolót!
  • Helyszín:

    Egy pici, nevezzük nevén, egy kéjlakban fogadott. Egy kis előszobába toppanunk, jobbra a hűtő, balra a konyhapult. Innen nyílik a fürdő, ami tiszta és modern. A tusfürdők mennyisége a DM választékával vetekszik. Továbbá a fürdő része a száraz kilépő és a sátorlap nagyságú törülköző, ami jól szívja a vizet. A gyóntatószoba letisztult, de a lényeg, hogy a lényeg megtalálható. Egy ülőalkalmatosság, mellette a szobainas. Tükrök a falon, hangulat fény a plafonon, és az általam kedvelt mécsesek. Nem utolsó sorban egy kellemesen kemény matrac, benne Zsuzskával.
  • Lány külseje:

    Arcos képekkel hirdet, így meglepetés nem érheti a vándort. Betoppanván, rögtön szembesülhettem védjegyévé vált mosolyával. Kék szemével mindig elvarázsol. Egy rövid farmersortban fogadott, ami kiemelte sportos lábait. Vékony bokája továbbra is a gyengém.
  • Action:

    Dobtam egy gyors tust, és villantam be a gyóntatószobába. Ölelkezés közepette elcsattan az első csók. Nála a csók mindig is csók volt, valódi és szenvedélyes. Csókolózás közben elkezdtem kicsomagolni ruhájából. Mint kiderült a sort alatt nem volt bugyi, mint ahogy a póló alatt is a fedetlen ikrek vártak. Letérdelt elém, míg én állva maradtam a barátommal. Utóbbival elkezdett szájalni. Tökéletes volt a kommunikáció köztük, így én csak hallgattam és figyeltem őket. Félig nyeli el, inkább barátnős a feeling, nem az a pornós. Majd hanyatt feküdtem a matracon, de haver úgy döntött még állva marad. Zsuzskát ez láthatóan úgy vonzotta, mint a mágnes.

    Most az előzőnél markánsabb szájalásba bonyolódtak, a bőrtárcát is megszopogatta. Majd váratlanul felnyergelt és bele ült. No csak, ez amennyire meglepett, úgy tetszett is. Nálam nem mondhatni, hogy ez a sablonos kezdés. Látványos ügetésbe kezdett. A falitükörrel rögtön le is pacsiztam. Közben melleivel játszottam és a jól reagáló bimbókkal. Misszibe fordultunk, nagy terpeszben teret adott mozgásomnak és közben csípőjével ütemesen ellenmozgott. Mikor láttam fárad a combja, a tükörrel szemben feltérdeltettem és kutyusban nyomtuk. Tükörrel újra lepacsiztam. A látvány és az érzés meghozta hatását. Megindult a maghasadás, és a gumit lerántva, Zsuzskát hasra nyomva a hátára élveztem.

    Újabb tust követően, volt egy kis terefere. Lehet vele dumálni, nevetgélni, cserfes egy csaj. Közben ex-masszázslány múltját nem meghazudtolva megmasszírozta talpamat. Miután megtörölgette kezét hanyatt parancsoltam, és dobtam egy fejest a combjai közé. A csuporka nyelvészkedését egy idő után nyögdécselve reagálta le, a nyögéseit én meg merevedéssel. Így újra rám került a csőszájfék, és egy kiadós csókolózás közben missziben hatoltam a punciba. Megint jó nagyot terpesztett, időnként alám nyúlt, hogy megmorzsolgassa a bőrtárcát. Erezd el a hajam menetre sikeredett. Megint kezdtek fáradni a combja, ezért mondtam nyújtsa ki. Így nyújtott lábbal terpeszben, hanyatt feküdt, én meg fekvőtámaszban felette csúszkáltam ki-be forró kelyhében. Így ért utol a végzet, a maghasadás torkolattüzét a csőszájfék fogta meg. Hagyott lenyugodni magában, nem ugrott ki alólam, és mikor szétváltunk, úgy festettünk mint akik egy közös szaunán vettek részt. Mikor a bőrös átment fityegőbe, lekerült a gumi, és gondosan áttörölgetett. Még maradt egy kis időnk egy újabb tereferére.

    Felfrissülés után törölközés közben még megkínált egy hideg itallal, majd öltözést követően egy hosszú csókkal szétváltak útjaink.
  • Elszámolás:

    Rózsáimat ahogy szoktam, a randi végén raktam le diszkréten. Nekem a lányoktól ez a bizalom mindig jól esik.
  • Összkép:

    Zsuzska eddig minden randinkon duplázott velem. Nem tudom hogy csinálja, de már masszázslányként is kihozta belőlem. Igaz akkor még kézzel, szájjal és fohásszal. Partnerként már nála is bővült a repertoár, ami kimondottan jól áll neki, ezáltal jól „állt” nekem is! Odaadása, technikája és a figyelmessége ebben a műfajban is parádés. Tudja hogy kell nyúlni a férfihoz. Én azt gondolom, hogy jó döntés volt a kategóriaváltása, és szerintem ezt mások is megerősítik majd! Csak ajánlani tudom őt!
    Köszönöm a lehetőséget, kedves Zsuzska!
Happy Massage