• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Larat amikor az adatlapja alapján éppen elérhető volt. Azonnal felvette a telefon, kellemes hangján elmondta a részleteket. Az első időpont megbeszélése után kérésemre picit módosítottunk rajta, abszolút flexibilis és készséges volt.
  • Megközelítés:

    A II. kerület frekventált helyén található a tetthely, tömegközlekedéssel és egy kis sétával könnyen elérhető, autóval már egy kicsit kanyargósabb, a megállás nehézkesebb lehet.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű társasház kellemes kis lakásában rendel a hölgy, az élvezeteknek helyet adó ágy a nappali-konyhában helyezkedik el, lehúzott redőnyök diszkrét takarásában. Igényes, szép fürdőszoba várja a vendéget, széles tusfürdő kínálattal és szájvízzel.
  • Lány külseje:

    Larát egy dögös szomszéd anyukaként írnám le, akit nehezen utasítanánk el, ha segítséget kérne egy kis háztáji barkácsoláshoz. Haja látogatásomkor rövidebb volt mint a képeken. Kívánós, testhez tapadó rózsaszín ruhában fogadott, ami megfelelően kihangsúlyozta a kezeket és ajkakat hívogató melleket, és a markolnivaló feneket. Rendkívül kedvesen fogadott, kicsit élcelődött a sietségemen, de teljesen igaza volt, a jó dolgokat nem kell siettetni...
  • Action:

    Fél órás programra neveztem be, de kedvesség ével és figyelmességével ezt a kis időt is bearanyozta.
    Megérkezésem után a nagy melegre tekintettel vízzel kínált, amit el is fogadtam.
    Levetkőztem és gyorsan a fürdőszoba felé vettem az irányt, hogy minél hamarabb a tárgyra térhessünk.
    Törölközőben visszatérve becézve magához húzott, forró csókokkal köszöntött és kiszabadította szoros ruhájából melleit, amelyeket azonnal birtokba is vettem a számmal. Ő közben a törölköző alá nyúlva markolt rá a farkamra, intenzíven, mégis kellemesen húzogatva, szorítva azt. Érezhette, hogy sok izgatás már nem szükséges, így hamar az ágyhoz húzott és arra leülve lendületes franciába kezdett. Bő nyállal szopta és szívta a velem egykorút, kérésemre az oldalát is nyalogatta, kitérve a golyókra is.
    A fejét fogva próbáltam az ütemet diktálni, teljesen átadva magam az élvezeteknek, néha pedig bele-bele markoltam a cicikbe.
    Lendületbe voltam, így gyorsan védőfelszerelést kértem, majd hátulról tettem magamévá, egyre mélyebbre döfve isteni puncijában. Ezt ő heves sóhajtásokkal és biztatással honorálta, majd amikor két kezemmel a csípőjét szorítva toltam, egyre hangosabban nyílvánította ki tetszését.
    Kérésemre misszionáriusba fordultunk, lassan belé mélyesztettem a már kökemény farkamat. Közben a melleit csókolgattam és egyre ütemesebb lökésekkel dugtam, ahogy a csövön kifér.
    Sajnos a melegben lassan lendületet veszítettem, kijöttem Larából és az ágyra térdelve, hátradőlve kértem hogy csodás franciájával kényeztessen tovább. Vitt magával a szenvedély, aminek a vége egy orbitális szájba élvezés lett. Lara hagyott lenyugodni, az utódok elismerő hümmögés mellett a törlőkendőbe távoztak.
    Leizzadva és kiürülve mentem a zuhanyzóba, megtisztulásom után Lara egy finom kávéval is megkínált, amit el is fogadtam, közben át is beszéltük az elmúlt hónapok történéseit. Ezt követte a búcsú...
  • Elszámolás:

    Kis légyottunk elején, az asztalra helyeztem a pesti átlaghoz képest korrekt rózsacsokrot.
  • Összkép:

    Bár csak fél órás programra volt időm, Lara kihozta belőlem a maximumot, lelkes és korrekt hölgyet ismertem meg a személyében, öröm volt vele lenni.
Happy Massage