• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, el is értem egyből, személyesen vele beszéltem. Kedves volt, nem volt gond. Szépen elmondta mi a helyzet, kaptam egy címet is.
  • Megközelítés:

    Mindenféle járművel könnyen megközelíthető. Minden van a közelben, még villamos is. Lehel téri piac szomszédsága, az elég jól elérhető.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, ami már kb. 10 éves, de rendben van. Lakás egyszerű, de kellemes hangulatú. Előszobából nyílik a fürdő és szoba is. Fürdő szép tiszta, van tusi, minden, szájvízre nem emlékszem, asszem az nem volt. Szoba kellemes, roló kicsit leengedve, valami lámpa égett, és volt kellemes chill zene. Én személy szerint jobban kedvelem a piros lámpás negyedek tipikus hangulatú baszobáit, de a célnak megfelelt ez is.
  • Lány külseje:

    Sok képe nincs, ami van is régi már szerintem, mert pár kiló felszaladt, de alapvetően jó a lány megjelenése. Nem az a bomba testű, batman seggű, inkább olyan átlagos szomszédlány feeling, akivel összefutsz néha a liftben és egyszer-egyszer megígéred magadnak, hogy átcsöngetsz majd és megdugod. Fekete ruhában fogadott, mosolygós volt, és csacsogós.
  • Action:

    Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak. Csillagok láttam felakadt szemmel, ő meg porszívózott keményen. Gá-gá-gá, meg cupp-cupp, lefetyelés a nyelvekkel, aztán rászopott a golyóimra, mire én ájulás közeli állapotba kerültem. Valami halk "húzzak gumit?" hallottam a hipertérben, de nem tudtam mi van, így valami "ehe-he" választ adtam. Lehet igennek hangzott, mert felhúzta a köntöst és rámpattant. Lovacskázott kicsit és továbbra is a fekete lukban voltam. Aztán pillanatok alatt megint csak szopott, szopott. Jesszus. Nirvana. Ott voltam. Aztán belerobbantam a szájába.
  • Elszámolás:

    Korrekt, minden oké volt.
  • Összkép:

    Látogatásom fő célja az volt, hogy a hölgyike szájjal rakjon rendbe, és ez maximálisan össze is jött. Túl is teljesített. Úgy éreztem magam, mint egy kicsavart citrom.
Happy Massage