• berry23

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, de nem vette fel. 10 percen belül vissza csörgetett és egyeztettünk is.
  • Megközelítés:

    A házzal szemben parkoltam.
  • Helyszín:

    A ház elég régi, de nem oda költözni tervezek :).
  • Lány külseje:

    A képeknek megfele, nekem nem feltéltenül az esetem, de leginkább a lehetőségek miatt mentem. (Mélytorok, kényszer, arcra befejezés)
  • Action:

    Érkezésemkor mosolygott, majd egyből végig simogatott. Majd azt mondta: huu. Egyből an adrágomra is rámarkolt, már térdelt is el. Kérdezte, hogy mosakodtam-e mielött jöttem. Mondtam nem, éppen ezért gyorsan el is szaladnék. Jött velem, segített megmosakodni. Visszaérkeztünk a szobába, majd az ágyra négykézláb térdelve franciázni kezdett. A kis barátom gyorsan éledezett is és egyből torokra is vette. kicsit rá is segítettem, de itt még semmi durvulás, csak finoman, rajta tartottam a fejét és teljesen tövig nyomtam. Nagyon bőnyálasan csinálja, szóval aki ezt szereti, annak hajrá :). Közben markoláasztam a melleit, fenekét. Úgy helyezkedik egyből, hogy hozzá férjen bármihez az ember, amit csak szeretne. Kis idő uitán lefeküdtem az ágyra hanyatt, majd úgy folytata a mélytorkos kényszer franciát. Nem ellenkezett, lehet dugni a száját, még talán élvezi is. Jönnek az öklendezések is. Többször elnézést kért a nyál miatt és letörölgette. Persze semmi gondom nem volt ezzel. Ezek után őt fektettem hanyatt, melleit dugtam és a száját, torkát ebben a pózban. De szex nélkül nem akartam befejezni, ezért kértem gumit, majd bepucsított. A tükörből remekül lehetett látni a ringatózó mellét, a durva ütemes döngetés közben. Hol teljesen lenyomtam a fejét az ágyra és a brutális pucsitásának nem lehet ellenállni, dugtam hátulról, mint az ösztön lények. Hol pedig a kezét hátra csavarva felhúztam és úgy dugtam ütemesen. Majd éreztem, hogy nagyon jó ez így, de a megbeszéltek szerint érezni akarom még azt a kényszer franciát és arcára szeretnék élvezni a végén. Gumi le, és megkértem, hogy térdeljen le a földre. Mindent egy szó nélkül, vidáman végre is hajtott. Letérdelt, majd úgy dugtam a száját, torkát. Hol lassan, hol gyorsan. Mikor már éreztem, hogy közel a vég kézzel rásegítettem. Berry úgy helyezkedett, hogy szépen bel ehessen teríteni az arcát. Közben a melleivel játszott. A vég a látványtól jött is és brutális adagot lőttem az arcára. De tényleg nagyon brutálisat. Ekkorát még senkinek nem élveztem az arcára. Kis idő után kiment letörölgetni magát. Gyorsan zuhanyoztam és mentem is.
  • Elszámolás:

    A egbeszéltek szerint és az előre egyezetett ellenértékben. Vissza adni is tudott, nem úgy mint sok helyen meglepő módon pont nincs semmi "apró".
  • Összkép:

    Kezdeményező, amit vállal csinálja nyafogás nélkül
Happy Massage