• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Feltűnhetett az uraknak, hogy az elmúlt fél évben eltűntem az oldalról. Januárban egy csúnya munkahelyi baleset miatt kórházba kerültem, egészen március végéig, amikor a koronavírus helyzet miatt kirúgtak. További 4 hónapig otthon lábadoztam, míg végre úgy éreztem, hogy most már vissza kéne térnem a régi kerékvágásba, így nekiláttam egy megfelelő jelölt keresésének, mivel időközben sokat változott a popszakma, régi kedvencek eltűntek, új helyre költöztek, stb. Szempont volt még, hogy egy kissé idősebb hölgyet találjak a megszokottnál, a fiatalos hév még nem működne nálam. Így esett a választás Vandára, mivel a képein egy bomba testű MILF látható, olvasva a beszámolóit kellemes hölgyre számíthattam. A tájékozódó telefonhívás elsőre sikeres volt, megbeszéltem vele a lényeget, majd megígértem, hogy a következő héten újra hívom. Sajnos ez többszöri próbálkozásra sem sikerült, vagy ki volt kapcsolva, vagy nem vette fel. Nem adtam fel és ezen a héten végre sikerrel jártam, kaptam időpontot csütörtök délre.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a GPS odatalál. A tetthely pont félúton van a Lehel tér és a Dózsa Gy út között a Váci úton, a ház előtt a járdán lehet parkolni, több üres hely is volt. A parkolás természetesen fizetős.
    A ház előtt hívtam, kaptam kapukódot, lift is van, így minden simán ment.
  • Helyszín:

    Teljesen felújított kis lakás, maximális tisztaság és rend, bár a kórház lett volna ilyen. A fürdőben zuhanykabin, törülköző és szájvíz kikészítve. Az ágy nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, igazán dögös MILF, sportos, feszes testű, az arckitakarás se ijesszen meg senkit, kimondottan szép arcú a hölgy, nekem nagyon bejött. A szilikonos cicik jól állnak neki...
  • Action:

    Fekete bikiniben fogadott, ami igazán szexi látvány volt. Leróva a tisztelet díját és a tisztasági kört, a lényegre tértünk a nagy franciaágyon. A melltartót kibogozása után közelebbről is megismerkedtem a látványos cicikkel, kissé keményebbek a vártnál, de a bimbók kellően érzékenyek. A bugyi levételét követően javasoltam kezdésnek a 69 pozíciót, hogy közelebbi ismeretségbe kerülhessek a gyönyör kapujával. A szopás lágy, kevés kézi rásegítéssel, mélytoroknak a közelében sincs, de kellemesen változatos a nyelvjátéka. Az én nyelvészkedésem Vanda tiszta és jóízű kéjnyílásánál csiklókeményedést és új ízhatású, bőséges nedveket eredményezett, de ennél tovább sajnos nem jutottam. A nedvesedésen felizgulva elöntött a vágy, hogy benne lehessek, mivel a kicsi Kém is elérte az ehhez szükséges keménységet. A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.
    Ehhez Vanda ápolt kezein kívül elég nagy választékban, többféle, különböző méretű eszköz is választható, ízlés és igény szerint. Egy közepes méretűt választottam, ennek segítségével és kicsi Kém szopogatása következtében végül nagyot lőttem Vanda szájába, szuper jó élvezet volt! Az utódok egy papírtörlőben végezték. Időm is lejárt közben, elvonultam tisztálkodni. Vandának nem volt sietős a távozásom, még meghívott egy frissen főzött KV-ra is, amit köszönettel elfogadtam.
    Tehát TP egyáltalán nincs, mert kávézás közben még társalogtunk is, mielőtt távoztam volna.
  • Elszámolás:

    Előre történt, ez természetes mivel először voltam nála. Szép csokor, a pesti átlagnak megfelelő, egyetlen címlet. Matekozni nem kell, minden amit vállal az alapban benne van.
  • Összkép:

    Vanda egy nagyon dögös MILF hölgy, aki nagyon jól tudja hogyan lehet igazán nagy örömöt szerezni egy férfinek és ezt meg is teszi. Eszembe is jutott néhány új ötlet, amit ki lehetne próbálni vele...
Happy Massage