• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága fürge_nyúl!


    Bocsánat a késői reagért, nem szándékos volt, csak így alakult 🙂 Bár aki ismer az már megszokhatta, hogy előfordulnak nálam ilyen balesetek, mindig időhiányban szenvedek 😁 Viszont ami késik, az nem múlik... jobb később, mint soha 😉

    Köszönöm neked a szuper randit és ezt a beszit is. Jól éreztem magam én is a társaságodban. Semmi okom nincs panaszra! Ahogy látom Te is hasonló véleményen vagy velem kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök 🙂

    Ha szeretnéd élvezni a társaságom máskor is, várlak vissza sok szeretettel 😜


    ADDIG IS CSÓKOLLAK 😘


    Wanda Gold❤

  • Egyeztetés:

    Pár nappal előtte írtam rá VTR-en, gyorsan válaszolt, már az előzetes -beszélgetésben is megírta, hogy mit vállal, időpont egyeztetésben is rugalmas volt
  • Megközelítés:

    A parkolás abszolút könnyen ment, főleg hogy motorral mentem. A Nagy Lajos sarkától csak egy köpésre, mellék utcákban szerintem simán megoldható kocsival is. A címét nem lehet eltéveszteni, a GPS könnyen odavezetett. Villámos elálló szintem a ház előtt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy másfél szobás lakás, kissebb hálóval, önálló fürdő, csak Wanda fogad, nincs zavaró tényező.
    A fürdő teljesen felszerelt, kb. 20 tusfürdő, mindenutt patent tisztaság és higiénia. a polccal tessék vigyázni, Wanda is szól, hogy kb mindenki lefejeli a sarkat.:)
    A kellemesen félhomályos háló nagyobbik része a méretes franciaágy. Itt is minden tiszta és száraz, kellemes zene bekészítve.
  • Lány külseje:

    Wanda egy ízig -vérig nő: hosszú fekete haj, formásan nagy mellekkel, szexi kerek popsival és ördögien kacér mosollyal. Az arcán egy soha le nem hervadó mosollyal és fekete tanga +melltartóban fogadott. Már a belépéskor olyan csók özönnel fogadott, hogy teljesen levett a lábamról.
  • Action:

    Az érkezésem után gyors egyeztetés, kaptam törülközőt és irány a fürdő. Sok időm nem volt egyedül, mivel Wanda beugrott mellém és kérte hogy fürdessem le, amit örömmel megtettem. Mivel ő is a kölcsönösség híve, ezért már a zuhany alatt kaptam egy határozott felszopást, amit újabb Csókokkal folytatott.
    Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat. Mivel Ez nem a kedvencem, ezért Wanda megszabadított az esőkabátról, és egy felejthetetlen szopás közepette a csúcsig röpített.
    Utána kvázi k"eretbe foglalva" az eseményeket újra elnyaltam a csúcsra, majd rövid pihenő után búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, abszolút megérte, semmi meglepetés.
  • Összkép:

    A végeredmény a várt "jóllakott napközis" fej volt, abszolút pozitiv indítása volt a hétvégének.
    Amennyiben egy szexi tornádót keresel, úgy Wandát jó szívvel tudom ajánlani.
Happy Massage