• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egész egyszerűen VTR-en javasoltam előző nap időpontot, amit hamarosan el is fogadott.
  • Megközelítés:

    József körút mint ahogy a hírdetésében is írja. Parkolás szempontjából egy rémálom, tömegközlekedéssel kiválló. Könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Szépen meg van csinálva. A célnak tökéletesen megfelel.
    Baszobában egy kényelmes matrac és egy fotel kínálja a lehetőségeket. Amatrac mellett vannak tükrök, egyenlőre csak az egyik oldalon nagyobb mennyiségben (kisebb négyzet alakú tükrök egymás mellett). A másik oldal is folyamatban van :-)
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, formás milf, mint ahogy az a képeken is látszik. Élőben kicsit még jobb is. A cicik és a popsi kemények, lapos hasa és gömbölyű csípője van.
    Nem tudom miben fogadott, mert amikor levette az resetelte a rendszeremet :-)
  • Action:

    Érkezésem után kicsit beszélgettünk, elmesélte hogy aznap jól beverte a fejét az ajtóba, és egy szép kis púp a homlokán nem is hagyja elfelejteni a történteket.
    Majd üdítővel kínált, felsorolta a választékot de jól voltam így azt inkább későbbre halasztottam.
    Kaptam törcsit és elmentem letusolni. Mikor visszatértem a szobába, telefonról betett egy jó kis pánsípos, igazi relaxálós muzsikát. Ekkor bújt ki a ruhaneműiből és jött oda hozzám a száját csókra nyújtva. Nem volt nyelves, de a szájrapuszik végigkísérték egész együttlétünket.
    Megfordítottam és hátulról öleltem, markolásztam kebleit, csókoltam a nyakát és a hátát, és kezem lecsúszot barlangjához is. Hamar nedvesedett, és kis idő után lefektettem a matracra. Szokásom szerint én kezdtem először kényeztetni őt a nyelvemmel. Jól reagált a kényeztetésre, sokáig időztem ott eggyik kedvenc tevékenységemnek hódolva. Nem sikerült a csúcsra juttatnam, de bizonyára élvezte a folyamatot ahogy én is :-).
    Fordultunk és én kaptam leckét francia tudásából. Kellemesen csinálja, pont olyan finom felvezetésként mint amire ilyenkor szükség van.
    Majd gumit kértem és beleült a nyeregbe. Nagyon finoman meglovagolt, felváltva vagy ő mozgott rajtam változatosan- hol lassan és érzékien, hol vágtába csapva- vagy én döntöttem magamra és csapattam neki alulról. Közben oldalra nézve a tükörben mozizhattam végig a látványt, ami rendkívül izgató volt számomra.
    Javaslatára fordoltunk kutyus pozicióba. Isteni látványt nyujt ebből a szögből is. Finoman tolta a csípőjét, nem akart egyből kivégezni, így ezt az élményt is sikerült hosszadalmasabban kiélveznem, mielött a gumiba ürítettem volna a tárat.
    Hagyott lenyugodni, nem siettetett.
    Adott törlőkendőt amivel megtisztogattam magam, mellé feküdtem és beszélgettünk még egy ideig.
    Elmenentem tusolni, kaptam a fent említett üdítőből egy pohárral és fájó búcsút intettem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden le van írva.
    Kisfiús zavaromban elfelejtettem odaadni neki az elején, zuhany közben jutott eszembe és utána tettem le az asztalra. Távozásomkor is ott voltak az 1 órának megfelelő számú rózsaszálak.
  • Összkép:

    A Milf kategória kedvelői számára kihagyhatatlan. Formás, kedves, lehet vele beszélgetni, és érezni rajta hogy szereti amit csinál. Én még biztos hogy vissza térek hozzá ha a környéken járok.
Happy Massage