• FRUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön fel is vette. Gyorsan és könnyen egyeztettünk időpontot, a hívásomhoz képest 2 órára, egy szombat délután. A telefonban egy kicsit rideg, gépies volt.
  • Megközelítés:

    A környéken a parkolás hétköznap fizetős, közel van a Papp Lacihoz. A címet előre megkaptam, nagyon egyszerű volt odatalálni, a környéken sok parkoló hely volt. Helyszínre érkezéskor telefonon egyeztettük az épületbe bejutást.
  • Helyszín:

    A helyszín egy szalon, egy folyosóról több ajtó is nyílik, nem tudni hány szoba van. A fürdőszoba egyszerű, de megvan benne minden amire szükség lehet. Több féle tusi, szájfertőtlenítő, kis műanyag poharak, stb. A törülköző és a zuhany kilépő száraz és friss volt, a zuhany kabin is száraz volt. Ez így kellemes is volt, nem éreztem azt, hogy itt ma más is járt volna előttem.
  • Lány külseje:

    Fruzsi egy alacsony, csinos lány. Formás és fiatalos cicikkel, kerek kemény fenékkel. Az arca nem az esetem, de ez a tény az élményt nem különösebben befolyásolta, így is jól éreztük magunkat.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor Fruzsi puszival fogadott. Bekísért a tett helyszínére, itt kaptam egy törcsit és irány a fürdő. A szobában egy masszázs ágy és egy tatami, a szoba hangulata nyugalmat árasztó átlagos masszázs szoba. Fáradtan érkeztem, egy frissítő masszázst kértem, ezt meg is kaptam. Hason fekve kellemesen maszírozott végig vállamtól a bokámig, olajjal. A masszázs nem volt erős, a mozdulatok mögött inkább csak a rutin volt, nem szakképzés. Egy idő után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert szívesen viszonoznám a masszázst. Fruzsit hason fekve, beolajozva massztam nyaktól lefelé. Ezt követte a happy rész, ami után vissza hasaltam az ágyra. Ekkor kaptam újra egy egész tedt masszázst, amibe sikerült bele szenderülni, annyira kellemes volt.
  • Levezetés:

    Masszázs közben a fenekénél megrekedtem, itt jártamkor finoman felkínálta kelyhét is masszírozásra, ezt enyhe terpesszel és pucsítással jelezte. A velem egykorú is kezdte élvezni a szitut, bele is mászott Fruzsi kezébe. Fruzsi elkezdte finoman masszírozni, így egyszerre izgattuk egymást. A jelenet egy tipikus 18-as masszázs filmhez kezdett hasonlítani. Átköltöztünk a tatamira, itt kaptam egy csuszkás ölelést, közben simizhettem ahol értem. Egy kellemes furulyázás vezetett a randi végéhez, kérésemre a finálét a kezével vezényelte le. Papíros tisztogatás, majd vissza a masszázs ágyra.
  • Elszámolás:

    Telefonon megegyeztünk a részletekben, a másfél órás program kerek csokrot ért. A csokrot a randi elején az asztalon hagytam.
  • Összkép:

    Másnapos fáradtságra kiváló lazító program volt, köszönöm! :)
Happy Massage