• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teelfonon hívtam aznap délben. Estére kaptam időpontot. Nem igazából kérdezősködtem.
  • Megközelítés:

    Mint már sokan megénekelték, az említett kerület sűrűn lakott régiója a töltőállomás szomszédságában. Autóval érkeztem, a parkolás nehézkes, de ingyenes, amúgy bkv sem okozhat gondot.
  • Helyszín:

    Új építésű komplexum, a lakás nagy, az egyetlen hátrány, hogy nem klímatizált, így a "műhelyben" amikor a gépek üzemmelegek lesznek és elkezdődik a zakatolás, akkor olyan izzasztó a helyzet, mint egy érettségin. Tusfürdő 2 féle volt, szájvíz és pohár is volt, ezek úgy rendben.
  • Lány külseje:

    Belépéskor láttam, hogy jó helyen jérok. Magasság és testtömeg a megadottnak megfelel. Arca kis aranyos, feneke jó fognivaló és szépen gömbölyödik hátrafele. Nem az a latin, hogy nagy széles aztán amikor ráfogsz meg olyan mintha a falat fogdosnád. NEM! Leírhatatlan, szerintem a hölgyike védjegye lesz hamarosan, a melle kisebb fajta de közepesen telt, pont jó.
    Az a test, hogy amint meglátod véged van tőle, melegen ajánlom minden MT-nak.
  • Action:

    Belépéskor megfizettem a vámot, amiből hozot vissza, de nem kértem vissza. Aztán "leöltöztem" - ahogy mondaná - és elmentem fürödni, amíg Ő várt a folyosón, nagy embernek éreztem magam, még fürdés közben is őriznek :D
    Visszatérve én rámarkoltam a fenekére, és kezdődött a tipi-tapi dínó. Mondta, hogy zavarja a melltartó és távolítsuk el, amit megtettem, de akkro már olyan lelki állapotban voltam, az az egyszerű mozdulat egy atombomba hatástalanításával ért fel.
    Majd én elterültem az ágyon, mint alföldön a furulyaszó, és ha már ennél a hangszernél tartunk, Dominika drága meg is mutatatta, a tudományát. Nem lehet erről nem elfogultam beszélni, de úgy leszopott, hogy ilyen velem nem törtnt, pedig pár lánynál heverkeztem az ágyba, de amit előadott az fenomenális volt, Kezelte rendesen, nyalta, szopta, cuppogtatta a golyókat is, egyszóval nagyon érezte a kisasszony, szerintem néhány MT itt az előételnél jóllakik és meg sem kóstolja a főfogást.
    De a továbbjutók az megismerhetik a punciját, ami olyan szűk mint kis hazánk éves budzséje. Kérem szépen lehet tolni neki ahogy akarod, van hangja de nem nyávog, néha ad kenést a dugattyúnak és mehet tovább. Kis puszik a szájra mennek és ölelés meg minden ilyesmi. Lovaglóba kezdtünk, majd átmentünk kutyusba és végül misszibe, de nem tudnék erre megesküdni, mert a nagy szögelés hevében nem tudtam arra figyelni, hogy pontos leírást adhassak az utókornak. Végül egy olyan pózban fejeztük be, hogy ő az oldalán én meg rajta, így a kemény segg nyelte el az általam keltett lökéseket, melyek néha olyan erős volt, hogy lehet a szeizmográf is kimutatta. Hagytam magam, teliköptem a gumit, és pihentem. Ő megkínált egy pohár vízzel, majd megmasszírozott, ami szintén tetszett, ha masszázslány lenne, akkor is elmennék hozzá. Említettem neki, hogy pár hete jártam masszázson - nem happy finishes, hanem a sima hagyományos - és az ottani masszőr hölgy sem végzett jobb munkát, mint Ő. Szóval azon a vonalon is lenne jövője ennek a gyönyörűségnek.
    Egy fürdéssel zártam a szeánszot, amit szintén felügyelt, majd távoztam szépen, de előbb még megnyomkodtam a püspökfalatját rendesen :D
  • Elszámolás:

    Elején letettem az asztalra, azután a hölgyet néztem. Nem kértemextrát, a lány magában elég extra volt nekem
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, visszamennék, sőt, lehet ő lesz az új kedvencem, mert:
    1. aranyos
    2. életem egyik legjob franciája
    3. kemény fenék
    4. úgy meg lehet dugni, ahogy csak birod
Happy Massage