• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég vicces a sztori, mert figyelmetlenségem miatt majdnem máshoz jelentkeztem be, mivel minimális az eltérés a 2 telefonszám vége között és nem mindig szoktam bemutatkozáskor említeni a hívott lány nevét.
    Felhívtam a híváslistában a számot, megbeszéltük a másnap délelőtti randit. Aztán délután lett egy kis szabadidőm és láttam, hogy éppen hívható, így felhívtam, aztán kiderült, hogy ő nem Dominika. Így gyorsan elnézért kértem tévedésemért és a biztonság kedvéért ki is töröltem a híváslistáról a számot, nehogy megint így járjak.
    Aztán felhívtam Dominikát, és megbeszéltük a másnapi randit.
  • Megközelítés:

    A jól ismert osztrák benzikút melletti komplexum a XI.kerületben az uszodánál.
    Nem tudom, hogy itt laknak-e egyáltalán vagy csak szolgáltatóházként működik, ezen még nem gondolkodtam. ;)
    Parkolás nem egyszerű, az egész utcában végig álltak, a benzinkúton akkurátusan lezárva a terület, hogy oda ne lehessen parkolni, az aldi előtt is sok az autó, de sikerült találnom helyet a gépnek.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak teljesen megfelelő, a tisztaságra nem lehet panasz.
    A fürdőben lehetne egy kicsit nagyobb a tusfürdő választék, hogy ne csak az erősen illatos változatok legyenek, ha otthon nem olyan van éppen. 😊
    Kád, zuhanyfüggöny, kádkilépő, szájvíz, műanyag poharak, szóval ami alapvető, az mind megvan.
    Szobában nagy franciágy, ruháknak szobainas.
    Az ággyal szmben egy szekrénysor, amin van egy nagy tükör. Hasznos kiegészítő. 😊
  • Lány külseje:

    A külső a képeknek megfelelő, bár a 2D és a 3D között óriási a különbség. A képek amatőr képek, és ezeken a cickók kisebbnek tűnnek, mint a valóságban.
    A popsiját meg nem is említem, mert az leírhatatlan. Egyszerűen rajzolni sem lehet szebbet, pedig láttam már néhányat, de az övé igencsak a dobogós helyek egyikén van. Nem is nagyon tudtam levenni a szemem róla. Aztán meg a kezemet sem. 😜
    Az arca magyon szép, igazi kis csábos nézése van, csókolni való ajkakkal, szép fehér fogakkal.
    Nekem úgy tetszik, ahogy van. 😊
    A képein látható piros-fekete kombóvan várt. Tetszett. 😉
  • Action:

    Megérkeztem, ajándék desszertet átadtam, aminek örült. Cipő le az előszobában, majd egy jobbos kanyart követően a fürdővel szemközti szobába vezetett. Természetesen a falon lévő képeket nézegettem, nem a formás popsiját, így fogalmam sincs a lakás többi részéről. 😜
    A szobában a ruháimat a szobainasra helyezve elmeséltem a sztorit, hogy majdnem máshoz jelentkeztem be, mert a telefonszámok minimálisan különböznek és csak a híváslistából tárcsáztsm. Ő ezt az ágyon fekve hallgatta míg nézte ahogyan vetkőzöm.
    Aztán kilesett, hogy szabed-e a pálya és megmutatta a fürdőt.
    Gyorsan, de annál alaposabban lezuhéztam, szájvíz, és vissza a szobába.
    Ott állt a kis szekrényke előtt, magamhoz öleltem, simigattam, sajnos a csók nála inkább apró szájrapuszi, pedig imádok szenvedélyesen csókolózni. Itt ez sajnos kimarad, pedig nagyon csábítóak ajkai.
    Így a nyakát csókolgatom, majd a melltartótól szabadítottam volna meg, de az egyik kapocsnál a varrással volt valami és megmakacsolta magát, felajánlotta a segítségét, de neki sem ment olyan egyszerűen, de csak előbukkantak azok a szép, formás cicik, amiket azonnal kezelésbe is vettem, egyik a kezemben, másik bimbója a számban, közben másik kezemmel popsiját, punciját simogattam még a bugyin keresztül.
    Eközben ő sem volt tétlen, keze a farkam kereste, mely nem színészkedett és büszkén mutatta, hogy mennyire tetszik nekem Dominika. Még így csók nélkül is.
    Aztán levette rólam az addig rám tekert türcsit, leült az ágyra és kényeztetni kezdte a farkam.
    Lágyan, érzékien csinálta, egész mélyen bevette, bár nem volt mélytorok, de így is jó volt, a golyszikat egyesével bekapta, szopogatta.
    Majd kérte, hogy feküdjek hanyatt.
    Lefeküdtem, majd huncutul megkérdezte, hogy levegye-e a bugyit. Természetesen helyeseltem.
    Majd a lábam közé telepedett és ott folytatta, ahol abbahagyta. Annyi különbséggel, hogy az ágy végében lévő szekrényen a tükörben láttam ahogy pucsítva dolgozik rajtam.
    Nagyszerű volt a látvány is, nemhogy az érzés amit produkált. Itt mindig eljön a pillanat, mikor dönteni kell, én akkor úgy döntöttem, hogy első körben hagyom magam így kivégezni. Nem ellenkezett a bejelentésem ellen, csak azt kérdezte hova szeretnék elélvezni, én meg a száját választottam, így folytatta áldásos tevékenységét, majd egy idő után kérte, hogy álljak az ágy mellé, mert gondolom elég fárasztó lehetett úgy szopni, hogy egyik kezével sem támaszkodott, mert egyikkel a farkam fogta, másikka a golyóim masszírozta. Ügyes. Nekem bejött. 😊
    Az ágy mellé álltam, letett egy kispárnát és azon térdelve repített a cél felé. A végén mindent beladott és az utódokat a szájába facsarta. Majd kivette a szájából és adott rá egy puszit, utána ürítette a srácokat és adott törlőkendőt.
    Sajnos a szobában nincs klíma, csak egy kis ventilátor, így igencsak melegem volt.
    Megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e, melyet elfogadtam.
    Kellemes volt a simogatása, majd felajánlottam, hogy viszonoznám.
    Hátvez remek ötlet volt tőlem. 😜
    Hasra feküdt és a tökéletes popsi gerezdek közül mosolygott rám száp ánusza és gyönyörű puncija.
    Masszírozgattam egy ideig, de egyre gyakrabban ragadtam le a popsija simogatásánál míg csevegtünk, így széthúztam a farpofákat és belenyaltam, majd feltolta a popsiját, úgy is belenyaluntottam, de kértem feküdjön hanyatt, így ném csókok elhelyezése után a teste felső részein megállapodtam a puncijánál és nyalni kezdtem.
    Tetszett neki a műsor, majd kérte, hogy térdeljek fel, így elkezdte szopni a farkam. Mikor elég kemény lett, gumit húztunk és a kutyusban egyeztünk ki, nagyszerű volt a látvány, meg a visszajelzései is.
    Egy gondom volt csak, hogy a melegben a heves tempó miatt, már mindenhonnan folyt rólam a veríték.
    Kértem egy kis pihenés képpen, hogy lovagoljon meg, itt a fáradtság miatt nem volt az igazi a keménység, így félig oldalt fekve ismét én dolgoztam rajta. Mikor már a homlokomról a szemembe folyt az izzadság, akkor már igencsak kivoltam, és jeleztem, hogy kitikkadtam. Le is ellenőrizte a hátam, hogy tényleg totál leizzadtam, így lekapta a gumit és szájjal szeretett volna kivégezni, mert volt még 10 perc, de mondtam, hogy ez most hosszabb program lenne, inkább elmentem lezuhézni, mert nem akartam visszaélni az odaadó kedvességével feleslegesen.
    Gyors zuhé után még csevegtünk, majd a virágcsokor elhelyezése után fájó búcsú kifacsartan.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke a pesti átlagnak megfelelő mértékű. Kedvessége miatt egy kicsit többet hagytam ott.
    Korrekt és nagyon megérte őt választanom.
  • Összkép:

    Ide nem kell külön definíció levezetéseket és tétel bizonyításokat írnom.
    Gyönyörű és kedves lány.
    Még találkozunk.
    Jó soxor. Remélem. 😉
Happy Massage