• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, már jártam nála korábban ismertük egymást, nem vette fel a telefont, de néhány perc múlva diszkrétem visszacsörgetett. Már nem akart vállalni aznap több vendéget, de velem kivételt tett, mert már ismert, azonnal tudott is fogadni. Telefonbeszélgetésünk után 10 percel már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    11. kerület ismert lakóparkja, ahol a Legtöbb lány Szolgáltata Kerületben. Ingyenes a Parkolás, volt is véletlenül, szabad hely a ház előtt pont.
  • Helyszín:

    Kis garzon lakás, a Célnak tökéletesen megfelel. Fürdőben szájvíz is van, meg több fajta túsfürdő. Tetthely egy franciágy. Tökéletes, halk zene szólt.
  • Lány külseje:

    Engem elvbűvöl mindig amikór találkozunk. Nagyon jó kisugárzása van. Mellek, fenék Tökéletes. A Képek a valóságnak megfelelőek.
  • Action:

    Amikór megérkeztem beléptem az ajtón, szó szerint a nyakamba ugrótt, nagyon örűlt nekem ez látszott rajta. Már ismert engem, nem először voltam nála. Azonnal csókkal kezdtünk, amikór beléptem, de az a vad nyelves csók volt. Illendőségből megkérdezte, hogy hogy vagyok, én is őt majd gyorsan levetköztem és elmentem zuhanyozni, legnagyobb meglepetésemre egyszer csak megjelent ő is és közös fürdés lett belőle emlékezett rá, hogy imádom, megmostuk egymást alaposan, közben szinte végig csókolóztunk. Majd mind egy szerelmes pár mentünk ki az ágyra és kezdtünk egy vad szeretkezésbe, szenvedélyes csókok. Majd ő franciázni kezdett, amit egy idő után in is csináltam, sikerült is nagyon beindítanom, utólsó vendége voltam, nagyon szenvedélyes volt végig, látszott rajta, hogy ő is akar engem. Franciáztam hosszasan éreztem, hogy nagyobbak és sűrübbek a sóhajtozásai, ekkor gumit húztunk és szemből kezdtünk el szenvedélyesen szeretkezni, vad csókok is voltak, testünk össze fórt, mozgásból ő is kivette a részét, jelezte, hogy mindjárt elélvez ne hagyjam abba, utána nem sokkal meg is történt, megfeszült a teste és 0-1 lett az eredmény, majd én lehúztam gyorsan a gumit és a melleire élveztem 1-1 re módosítottam az állást, majd letörölgettük egymást és pihegve feküdtünk az ágyon percekig. a két menet között beszélgettünk, megdícsért azt monta nem sok vendéggel ilyen jó a szex mint velem, én igyekszek oda figyelni ilyen helyen is, hogy nem csak nekem legyen jó és is adok, nem csak kérek.

    Úgy éreztem, hogy nincs már erőm a második menetre, de egyszerűen kikövetelete tőlem a második menetett, nagyon felvolt pörögve. Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban és is agumiba élveztem egy hatalmasat és eldőltem le az ágyra kapkodtunk a levegőért mint ketten. 2-2 ez lett a végeredmény is. Elment az idő, nem akartam kihasználni, hogy utolsó vendége voltam. Szerintem, ha rajta múlt volna még a harmadik menetben is benne lett volna.
  • Elszámolás:

    Átlag ár Budapesten, én mindig előre ada adom, elsem tette végig ott volt a pénz a konyha szekrényen.
  • Összkép:

    Mindig nagyon nagy élmény, ha megtudom látogatni Lottit Ő is nagyon lelkes, mindig szó szerint ő is akar engem. Úgy búcsúztunk el, hogy még találkozunk...
Happy Massage