• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk,Nagyon kedves volt. A beszélgetés végére éreztem, jó számot hívtam.
  • Megközelítés:

    Ő jött hozzám. Őt kellene megkérdezni.
  • Helyszín:

    Erről szintén nem tudok elfogulatlanul beszélni. És nem is fogok! :)
  • Lány külseje:

    Nagyon, nagyon, nagyon jól néz ki! A teste egy álom. Az arca kedves, mosolygós. A hangja bársonyos, ugyanakkor erotikus is egyben. Külön plusz, hogy beszélgetőpartnernek sem utolsó.
  • Action:

    A Wecome drink és a fürdést követően a szobába visszatérve egy rövid csókkal kezdtük az ismerkedést egymással majd kezelésbe vettem a ciciket, amelyek bimbói is keményedtek rendesen és akár a velem egykorú hadrendbe állt. Végig pusziltam a testét, ami szinte teljesen libabőrös lett mondta ez annak tudható be, hogy élvezi munkásságomat és tetszik neki. Elérkeztem az puncijához. A nyelvelésem bőven elég volt ahhoz, hogy sikerüljön viszonylag hamar elélveznie. Annyira érzékeny lett, hogy nem is tudtam tovább nyalakodni. Így helyet cseréltünk és átadtam neki a terepet. Előtte egy csókot váltottunk, majd ő is végig puszilta szerény testemet, míg megérkezett az ágaskodó velem egykorúhoz. Egy franciás kényeztetésben részesítette, egy kis kézi munkával besegítve. De, hogy ne unatkoznak én se ezért kértem a 69-es felállást, amit még is kaptam, de szólt, hogy óvatosan finoman. Nem sokára kértem a védő ruhát, amit ügyesen ráhelyezett a bekeményedett velem egykorúra. Meg is jegyezte hogy jó kemény lett és meg is nőtt én pedig mondtam neki, hogy nem is értem mitől :)). Megbeszéltük, milyen pózt szeretnék én mondtam neki, hogy kutyus a kedvencem, de isten igazából minden póz jöhet. Megakartuk próbálni a kutyust, de túl szűk volt így először a missziben toltam neki, amikor már érezhető volt a tágulása váltottunk kutyusba. Így ért engem is a vég és eldurrant a patron. Egy kicsit így maradtunk én puszilgattam ő meg csak liba bőrös lett, amit mint írtam azért volt mert jó volt neki. Azt is mondta, hogy ezt nem mindenki tudja kihozni belőle, de nekem sikerült. Előbújt a szűk punciból és megtörölgette papírtörlővel. Egy kicsit még beszélgettünk. Amikor úgy érezte, az idő lejárt, egy gyors tusolásra eltávozott. Utána még egy gyors csók-váltás és távozott tőlem.
  • Elszámolás:

    Az elején újra leegyeztettünk mindent, ennek megfelelő számú virágokból álló csokrot adtam át. Számomra az elfogadható határon belül volt. De ez relatív.
  • Összkép:

    Ajánlom minden olyan férfinak aki nem egy olyan nővel akar lenni aki hamar túl akar esni a dolgon, hanem egy valóban, minden szempontból odaadó NŐT keres ebben a korosztályban.
Happy Massage