• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Szia Kedves !
    Ma reggeli találkozónk körülményesen indult de annál kellemesebb lett az együttlét ..köszönöm kedves szavaidat , érzékiségedet és Imádom a ... :) szebbé tetted az egész napomat .. Millió csók mindenedre !

  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltam máskor is hívni nem sok sikerrel. Tegnap 12-kor hívtam nem vette fel, de visszacsörgetett szinte azonnal diszkréten. Visszahívtam és megegyeztünk a ma reggeli 9 órás időpontban.
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház előtt sikerült nem kellett vadászni. Viszont fizetős nem a legdrágább kategória, de közel van hozzá, aki autóval megy az erre számítson. Villamossal és busszal és egy kis sétával megközelíthető a helyszín. A cim pontos a GPS is odavisz.
  • Helyszín:

    A lakás egy tip-top szép kecó. Kényelem is adott minden szempontból. A célnak tökéletesen megfelelt. A Tiszta udvar rendes ház is illene rá ha lenne udvara. :))) Fürdőben ne számítson senki tusfürdő arzenálra pár tusfürdő van csak. Szájízzel is el volt látva műanyag pohárkával együtt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, de csak vállig érő haja van, megbeszéltük, hogy a képeken póthajjal van diszkréció miatt nincs ezzel a hajjal képe feltöltve, mert így nem ismerik fel az ismerősei. Bomba teste van viszont én 40 körülire saccolom a korát. Szép arcú normál alkattal. Kedvenc testrészem az ikrei és a csókos szája volt.
  • Action:

    Kicsit macerásan, döcögősen indult ez a randi mivel megbeszéltük tegnap, hogy ma reggel 8-kor hívom hívni nem tudtam pont 8-kor így 8 után egy párperccel küldtem neki SMS-t. Indulok hozzád. Választ nem kaptam, de azért elindultam a megadott címre. Megérkeztem hívom többször nem vette fel már elmúlt 9 óra jócskán már majdnem feladtam és elhagytam a helyszínt mikor felvette mondta, hogy elaludt bocsánatot kért, ami korrekt volt részéről. Mondtam neki, hogy még itt vagyok a ház előtt nem mentem el vártam hátha megcsörgetsz. Így abban maradtunk, hogy gyorsan letusol és küldi SMS-ben a kapukódot így is történt párperc múlva jött az SMS. Ennyit bevezetésként. Miket csináltunk. Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva. Egy kis idő múlva dél felé vettem az irányt és a puncinál kötöttem ki. Amit sikerült is rendesen helyben hagynom. Hol a nyelvemmel hol pedig az ujjammal egy kis finom popsi ujjazás is belefért finoman érzéssel. Szólt halkan, hogy nyuszikám szeretné még szájába érezni a barátomat, ennek az hivásnak nem lehetett ellen állni. Viszont cserébe 69-et kértem. Így is lett én a hátamon fekve ő pedig fölém jött nyaltuk faltuk egymást. Egy kicsi popsi ujjazás is belefért ismét finoman nem durván. Éreztem, hogy mindjárt kifog végezni ezt megelőzendő kértem a gumit, amit nagyon ügyesen felhelyezett barátomra. Megbeszéltük, hogy szemből ül a rám bízta nyeregbe és ha sikerül akkor fordulunk kutyusba, de erre nem került sor, mert kivégzett teljesen. Egy kicsit így maradtunk csókolózással tettünk pontot ennek a remekre sikerült randi végére. Megtörölgetett a végét rám bízva. Megittam a iceteámat közben felöltöztem miközben beszélgettünk is erről arról, bizonyította, hogy kellemes beszélgető partner is. Majd búcsú puszikkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Extrák nélkül kedvező rózsaszálakat tettem le a neki vitt nasik közé téve. Korrekt elszámolás. Amiért mentem maradéktalanul megkaptam.
  • Összkép:

    Amilyen döcögősen indult olyannyira jól sikerült ez a randi. Pedig én már feladtam majdnem, kár lett volna feladnom. Köszönök mindent remekül éreztem magam ebben a röpke egy órában. Mindenkinek ajánlom akik szeretnek beszélgetni, mert lehet vele azt is normálisan. Csókollak.
Happy Massage