• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk majd 22 perc múlva ott is voltam mert pont volt fél órája,én meg pont 150 m re voltam tőle.
  • Megközelítés:

    Parkoló fizetős de van mindíg. metró villamos van minden. A cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Nem a legújabb lakás amiben jártam, de otthonos, kedves. Itt ott vannak felújítási való de semmi extra. Tusfürdő ő van nem kevés úgyhogy lehet válogatni akinek ez heppje. Törölköző nagy és nedvszívó.
  • Lány külseje:

    A képeken mindent látni nincs meglepetés. Cuki vidám csak.
  • Action:

    Az egész nagyon gyorsan történt mivel az egyik kedvenc hirdetőmmel a lassú SMS váltás miatt nem jutottunk előre a randinkkal amit előző nap (mondjuk nem hivatalosan, szóval akár félre is értettük egymást) megbeszéltünk. Én viszont átszerveztem az egész napomat hogy a randi létrejöhessen. Egy szó mint száz kinéztem hogy ki rendel ilyen viszonylag korán, így találtam Ashley t. Nem volt csak egy fél órája szabadon (mert valaki gyorsabb volt nálam 1 perccel) és kB 8 percem volt odaérni. Nagy rohanás részben szó szerint, majd megérkeztem a kapuba, hívom fel eszi mondom hogy itt vagyok ő meg hogy rossz szám előtt😊 oké akkor tovább. Meglett végül bejutottam felhúzott ám és megint bejutottam. Gyos puszi puszi zuhany közben hoz egy pohár vizet amit elfelejtek és a végén juttatja eszembe pedig ki voltam tikkadva mint a fene. Zuhanyból ki, már az ágyon vár meztelenül. Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?
    Kis vicces😊. Aztán mégiscsak elkezdett mozogni miközben én a hatalmas ciciket gyömöszöltem. Na de itt is éreztem hogy mindjárt végem így finoman letessékeltem majd gumi le és irány a vesztőhely. 1 percen belül végem lett. Alig bírtam utána lábraállni. Letörölgetett majd zuhany majd leléptem.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem figyeltem. Talán mintha nem is lenne.
  • Összkép:

    Eddig a legrövidebb találkozóm volt de olyan lendülettel és összhangban telt az a kB 20 perc, hogy fantasztikus.
Happy Massage