• Vanda

  • Beküldte:
  • Vanda reagálása

    Köszönöm a kedves igényes beszámolódat! Várlak vissza :)

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült elérni, viszont vissza csörgött. Rögtön vissza hívtam és megbeszéltük a részleteket. Sőt, később SMS-ben kértem pontosítsuk a címet. Készséggel elküldte nekem szinte azonnal.
  • Megközelítés:

    BKK-val mentem. Kb. félúton a Dózsa és Lehel megálló között. Közelebb szerintem az előbbihez. Vácin fekszik az épület, nem kell keresgetni. Viszont 3 lépcsőház van, ezt érdemes Vandával pontosítani.
    Nem tudom van-e lift, de nem is kell. Mivel pár emeletnyi séta a lakás.
  • Helyszín:

    Kis lakás, de a célnak megfelel. Ágy kényelmes, ventilátor a nyári hőségben, fürdő és lakás tiszta, többféle tusfürdő. Törölköző is természetesen frissen mosott.
  • Lány külseje:

    Vanda igazi dögös MILF, a képeknek megfelelő. Formás fenék, tenyérbe mászó szilikon cickók feszes nagy bimbókkal. Én mell fetisiszta vagyok, ezért nálam telitalálat. Szexi göncben fogadott, amitől viszonylag gyorsan megszabadítottam.
    Szolibarna sima bőr, vörös göndör hajkorona (én imádom). Barátságos, nagyokat tud nevetni, jó fej nagyon.
  • Action:

    1 órás programra mentem, amiben kétszer van kényeztetés. Ez már önmagában is csábító. Vanda maximálisan a kedvemben járt mindvégig, teljesítve minden kérésemet. Érdeklődött nem zavar-e a háttérben a zene, esetleges telefoncsörgés. Mivel először jártam nála leróttam a 'tiszteletemet'. Aztán átbeszéltük a forgatókönyvet, én mit szeretnék kapni és adni. Partnernek bizonyult mindvégig, bármivel rukkoltam elő. Kértem 1 pohár vizet, majd az ágyra térdeltünk szemben, és lassan megszabadítottam a felesleges ruházattól. Emberek, azok a mellek! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.
    Beszélgettünk közben, és ellazultam. Egy idő után, kértem jöhet újabb 69-es póz. Felkészülve a bevetésre. Úgy látszik kevésnek bizonyult az idő a töltődésre, mert nem sikerült hadrendbe állnia az ezredesnek. Ez persze semmit sem vont le az együttlét fényéből. Vanda csodálatos hölgy, aki barátnősen asszisztál a helyzethez. Olajos kézi levezetést kértem, közben úgy fektetve hogy tudjam kebleit, kelyhét simogatni, nyalogatni. A kiképzés keménynek bizonyult, de a patron a tárba szorult. Sebaj, mondtam, majd innen folytatjuk legközelebb. Elérkezett a távozás ideje. Ugrás a fürdőbe, kis bájcsevej és máris a hangos Váci úton újra.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre megállapodott szerint helyeztem el az asztalon a kerek rózsacsokrot. Nincs külön extra, alapban van minden finomság, ami nekem kellett.
  • Összkép:

    Vandával egész biztos, hogy nem utoljára találkoztunk. Igyekszem a bakancslistámon tartani. Ebben szerepet játszottak a formás teste, megnyerő személyisége, vidám természete, a barátnő feeling és a vendég központúsága.
Happy Massage