• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, ez zökkenőmentesen ment.
  • Megközelítés:

    parkolás megoldható. GPS oda vissz
  • Helyszín:

    A lakás szép, igényes. A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő, szájvíz, illatos törölköző.
  • Lány külseje:

    Nicol egy apró, de formás cukiság. A képei és a kiírt adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak.
    fotói videói láttán nem hiszem, hogy szükség volna további magyarázatra, azok a képek magukért beszélnek. Látogatásra csábítanak. Egy tetoválás van csak eltakarva, amúgy minden eredeti szépségében pompázik. Csak, a hosszú műkörmeit csináltatta meg. Azok is, annyira ízlésesek lettek, hogy dicséret illeti a készítőit.
    Arca kerekded, helyes, csak a diszkréció miatt van kitakarva. Kedves, mosolygós bájos arcocskája van, érzékire rajzolt szabályos ajkakkal, és barna, fénylő szemekkel. Fekete haja illatos, frissen mosott volt.
    Mellei szenzációsak. peckesen meredeznek előre. Barnás árnyalatú bimbói izgatás hatására szépen csúcsosodnak. Háton fekve is a mennyezet felé csúcsosodnak. Élvezet markolászni. Csókolgatni , nyalogatni szivni
    Popsija félgömbforma, tapintásra kőkemény. Puncikája simára borotvált, ritka gyönyörű, zárt darab. Kagylószerűen kinyílnak a szorosan illeszkedő részek, az izgatás hatására. Divatos, slim zakók díszzsebkendőjéhez hasonlítanám. Visszafogott elegancia, diszkréten megvillanó jelenlét, precíz élek, szoros illeszkedés, szín harmónia jellemzi.
    Bőre szolibarna, selymes tapintású, illatos, ápolt.
    Klasszikus, nőies vonalai nagyon jól mutattak a halvány fényben, tökéletes művészi aktot láttam benne, olyan szép volt, mint egy hegedű.
    Nicol egy mindig mosolygós, kedves, allűröktől mentes, szerény egyéniség, aki a visszafogott jellemét minden nap leküzdve saját határait lépi túl, fejlődik, hogy jobb legyen
  • Action:

    A kötelező formaságokat gyorsan letudtam. Akciónk menetrendjét együtt alakítottuk ki, mindkettőnk örömére.
    Érzéki csókolózással kezdtük. Előbb a szoba ajtó előtt állva, majd az ágyra pozícionálva a combomra ültettem őt, úgy, hogy a lábai a derekamat fogták körbe hátul. Így, később könnyen az ölembe kaphattam őt és felálltam vele. Pehely súlya meg sem kottyant. A smárolást egy pillanatra sem szakítottuk meg. Majd az ágyra letettem őt. Kb. így kerültünk egy magasságba és tovább csókolóztunk.
    Letérdelt elém és egy káprázatos oboa szólót prezentált. Élvezettel csinálta, olyan beleéléssel kényeztetett, kéjes hangokat hallatva, hogy nem is zavart, hogy a szem kontaktusa nem volt folyamatos.
    Apró kezei között hamar óriásnak érezhettem magam. Orális örömök gazdag variációit vonultatta fel. Ajkai közepes erővel presszionáltak. Volt, hogy csak a makk résszel foglalkozott, máskor pedig a rudam oldalán szájharmonikázott. Vékony vákuum után egy gyors ütemű (szinte vibráló) kézi munkázás következett. Ilyenkor szinte orgazmus közeli állapotba hozott, de nem végzett ki. Pont ezután, a dinamikus periódus után, váltott át lágy ajak munkára. Ilyenkor a nyelve kapott aktív szerepet. A ritmusváltásokat tánclépések pontos ütemében prezentálta. Egyedül a deepthroat nem ment neki. Franciából gyorsan emeltszintű vizsgát tett.
    Gumit kértem és először meglovagoltattam. Alig bírtam betolni neki, annyira szűk volt a puncikája. Hagytam időt a síkosodásra és a méretre igazodásra.
    Tempót ezután már közösen koreografáltuk. Lassú etapokban csak érzékien galoppozott rajtam. Teste gyönyörűen hullámzott a rudamon. Combja szorosan tapadtak a derekamhoz. Majd az ágy háttámlájába kapaszkodott és úgy tartott ellen az általam diktált progresszív vágta szakaszokban. Ilyenkor, a légzése is szaporábbá vált és hangosan nyögdécselt. Pihenés képpen lehajolt hozzám és szenvedélyesen megcsókolt.
    Később kutyusosban folytattuk. Csodálatos látvány volt, ahogy a dákom ki-be csúszkált aprócska vaginájában. Testének cselló formája, művészi szépségű volt. Öröm volt hozzá érni és szenvedélyesen játszani rajta.
    Missziben folytattuk. Lábait kedvemre pakolgathattam, ahová csak akartam. Kedvesen közreműködött ebben. Azonban észrevettem, hogy a mélyre hatolást nem szerette, ezért nagyon figyeltem arra, hogy fájdalmat ne okozzak neki. Tetszett, hogy ebben a kiszolgáltatott pozitúrában is együttműködő akart lenni. Emelte, keverte csípőjét. Kedvem támadt az ő kényeztetéséhez.
    Kihúztam a répámat és kicsit lejjebb csúsztam a combjai közé a vállammal. Vénuszdombjára csorgattam a nyálam a magasból, ahonnan a nyelvemmel terelgettem a csiklója és a kisajkai irányába. Orális játékomban nagyon kooperatív volt. Úgy éreztem kedvére van, amit csinálok. Csukott szemmel adta át magát az élvezetnek. Közben a kezeink többször összekulcsolódtak. A legforróbb pillanatokban teste megfeszült, hidat formált és a tornádóként érkező orgazmus hullámaiban remegve merült alá. Csodás percek voltak ezek...
    Kis technikai szünet után az ágyon egymás mellé feküdtünk. Érzékien simogattuk, ölelgettük egymást, majd újból szenzitív csókolózásba kezdtünk. Nicol kezei a férfiasságomat tapogatta, amikor érezte, hogy kezd életre kelni az ezredes, azonnal a szájába vett és egy frenetikus kényeztetésbe kezdett. Ez alatt, az oda készített kondomokból egyet felnyitottam és vártam a megfelelő pillanatra, hogy felpattintsam és egy gyors numerával koronázzuk meg az ott létemet.
    Nicol spontán magához ragadta az irányítást, és elvette azt, ami járt neki. Tudta, hogy mennyire kedvelem a NFVSZ-t és kihasználta az adódó alkalmat én pedig nem tudtam eredményesen tiltakozni. És milyen jól is tette, ennél jobb befejezést el sem tudtam volna képzelni. Az orgazmus koordináta rendszerben egy exponenciális függvényhez hasonló jelenséget produkált. Az utolsó pillanatokban már csak kizárólag szájjal kényeztetett. Egyik kezével támaszkodott, másikkal a golyóimat rázta. Eszméletlenül jól csinálta, esélyem sem lett volna visszatartani. Hosszas orgazmusom végső pillanatáig, sőt még azon túl is, az ajkai szorításában tartott, nem engedett el. Imádtam.
    Az ernyedés első jeleit érezve rajtam, ment csak tisztálkodni. Amikor visszatért, egyből mellém feküdt, megpuszilt, szorosan hozzám bújt, érzékien átölelt. Meghitten beszélgettünk az időm lejártáig. Nincs is ennél szebb epilógus.
  • Elszámolás:

    Pragmatikus választás volt. A vonzó külseje (nála nem csak egy csinos díszdoboz), ami alapján már eleve a legjobbak szűk táborába soroltam volna, de a kapott frenetikus élmény és a kialakult harmónia okán Nicol kiérdemelten a csúcsra került.
    Csodálatos kalandban volt részem Nicolal. Kitüntető bánásmódot kaptam tőle. Minden képzeletemet felülmúlta a mostani alakítása. Nem egy tökéletesen megkoreografált, rutinból levezényelt randit kaptam. Úgy éreztem, a kedvemre akar tenni és ezért megajándékozott az odaadó magatartásával.
    Sőt, az akció során nem csak együttműködő volt, hanem a legjobb pillanatban átvette tőlem az irányítást, és a saját elképzelése szerint kényeztetett. Egyáltalán nem éreztem moderáltságot, vagy kényszert. Barátnős együttlétben volt részem, amiért köszönettel tartozom neki. Remélem, sok hasonló felejthetetlen emléket szerez nekem és még sok hozzá ellátogató vendégének.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom. Vigyázzon rá mindenki mert egy tünemény
Happy Massage