• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mostanában kevés szabadidőm miatt nem tudtam időt szakítani a látogatásra, pedig régen érezhettem a közelségét és nagyon éheztem már rá, viszont nemrégiben kaptam tőle egy levelet. Rövid üzenetét elolvasva olyan lökést kaptam, hogy azonnal keresnem kellett megfelelő alkalmat. Sajnos egy-két órával előbb tudom meg a tutit, ezért az első próbálkozásom csütörtököt mondott. Végül a pénteki nap hozott szerencsét, mert a hívásom előtt lemondták azt az időpontot, ami nekem megfelelt, így lecsaptunk a lehetőségre, utána pedig egymásra.
  • Megközelítés:

    Fejből tudom a lényeges információkat, ezért csak a változásra kérdeztem rá. Mivel minden a régi, így célba is vettem a jól megszokott panelház előtti árnyékos területet. Mindig akad hely a közelben, ami természetesen fizetős a környéken. Az utcában jár busz, és a fővárosunk egyik nagynak mondható csomópontja gyalog is rövid időn belül megközelíthető.
  • Helyszín:

    Kritikus vagyok az ingatlanokkal kapcsolatban, de Ramóna édes bűnök birodalma kifejezetten bejövős számomra. Igazi leánylak, ahol csak a fantázia szabhat határokat, hogy hol és milyen módon élvezzem a társaságát. A bujaság szobájában kényelmes ágy vár, és a szekrényen lévő tükrök beállítva, amiben vendéglátóm néha figyeli más szemszögből a dolgokat.
  • Lány külseje:

    A fotósorozata ugyan régen készült, de esetében a képek még mindig magukért beszélnek. A fényképekkel nincs varia. Amit látok az adatlapján az vár a valóságban is. Ébenfekete haja a hátát simogatja, miközben zöld szemében fény ragyog és tekintete mindig arra ösztönöz, hogy ott helyben megudvaroljam. Fekete combfixben és színben hozzá passzoló body-ban várt rám az ajtó mögött. Az arcára tekintve meglepődtem és hirtelen a velencei karnevál jutott eszembe. Persze amikor heves izgalmában a körmével megkarcolta a hátam, akkor jöttem rá, hogy Zorro női mivoltával találkoztam személyesen.
  • Action:

    Ramihoz mindig jó megérkezni, mert a köszönés után egyből rám szokott repülni. Talán látta rajtam a mostani találkozónkon is, hogy a közelsége miatt hirtelen egy ágacska hajlott fel a testemtől...Próbáltam rövid időn belül az asztalhoz lépni és lepakolni a dolgaimat, de most sem voltam elég gyors. Amint az ajtót bezárta mögöttem közeledett felém, majd átkarolt és megcsókolt. Csókja vehemens és mindig azt érzem, hogy fel akar falni vele, ami remek előjáték egy felejthetetlen élményhez.

    A heves felvezető után időt kértem, hogy lemossam magamról az út porát, de a tusolás idejére sem hagyott magamra. Amikor nem vagyunk kartávolságon belül, akkor van lehetőségünk csevegni, más helyzetben ajkaink elég elfoglaltak szoktak lenni. Zuhany után az asztalhoz léptem, ahol ajkaink ismét összeforrtak. Faltuk egymást, miközben kezemmel kiszabadítottam melleit a fehérnemű fogságából, majd bal combjánál megragadva felhúztam magamra, hogy átkulcsoljon a lábával. Rövid időn belül a jobb lába is követte, és kényelembe helyezte magát a tenyereimen. Kicsit emeltem rajta, hogy a melleit csókolni tudjam, utána pedig arra kértem, hogy az asztalra helyezett gumit vegye magához. A kezemben tartva tökéletes testét, úgy cipeltem be a szobába, majd az ágyra fektettem. Egy mosollyal nyugtáztam, hogy végre ismét gerincre került a társaságomban.

    Feküdt az ágyon én pedig nem tudtam betelni a látványával, és egy pillanatig döntésképtelen voltam, hogy hol és mivel kezdjem a találkozásunk lényegi részét. Miután kényelmesen elhelyezkedett az aktív pihenésre szánt bútordarabon, a vágyainak birodalma a szám közelébe került. Így már adott is volt, hogy megpróbálom benyalni magam a szívébe. Nyelvem érzéki érintéseivel ízlelgettem a csiklót és környékét, közben simogattam ahol értem és azt figyeltem, hogy mikor élvezi a legjobban a nyelvleckémet. Miután ráéreztem a gyengéjére pár perces nyelvjáték után elélvezett.

    Orgazmusa után időt kért, vagyis arra utasított, hogy ne érjek hozzá, de a pihegése után megköszönte az élményt, és végre én kerülhettem terítékre. A hátamra vágtam magam, Ramóna fölém kerekedett és vadul csókolni kezdett. Régóta vártam a Rami féle letámadást, ami nagyon felhúzott. Persze őt sem kellett noszogatni, mert apró csókokat lehelve testemre haladt lefelé, hogy birtokba vegye bájdorongom. Pislogni sem volt időm és már ajkai ölelésében találtam magam. Az elején ízlelgette és egy-két bókkal növelte az önbizalmam, majd végig nyalta hímvesszőmet és végül a szájába vette. Finoman szívogatta és nyelvével simogatta az édes fogságba esett péniszemet.

    Élvezet volt nézni és érezni, ahogy kényeztet, s közben gyakran a szemembe néz, de már nagyon mínuszban mértem volna a távolságot közöttünk, így gumiért nyúltam és kibontottam. Rami még kényeztetett volna tovább, de beadta a derekát és a csomagolásból a fogai közé vette a báli ruhát, amit a szájával húzott fel. Egy kicsit benedvesítette nyálával a beöltöztetett rudazatom, majd helyet foglalt rajtam.

    Először csak vonaglott a hancúrlécen és sétalovaglásba kezdett. Miután megragadtam a derekánál fogva, vad vágtázás lett belőle. Éreztem és láttam rajta, hogy nagyon élvezi az együttlétet. A látványtól, ami a szemem elé tárult, ahogy ki-be járt benne a bájdorongom nagyon felizgatott. Sokáig érezte magát lovasnak, de érezni akartam a csókját, így megfordultunk.

    A vágyainak kapuja nedves volt és egy pillanat alatt behatoltam, majd játszottuk tovább erotikus játékunkat. Ramónát lehet ide-oda hajtogatni és ezt az adottságát a végletekig kihasználtuk. Egyre mélyebb benyomással akartam éreztetni vele, hogy mennyire kívánom és éhezem rá, így a lábai hol „V” alakzatot mutattak, vagy csak a bal vállamon pihentek. Mivel hajlékony és nem panaszkodik a pózokat illetően, végül a talpaival a mellkasomon megtámaszkodott, én pedig ránehezedve udvaroltam, amíg el nem repítettem. Végig vehemensek voltunk és a vad táncunkat csak az arcára vett maszk nem bírta, így megváltunk tőle egy mozdulattal.

    Kedves vendéglátóm orgazmusát megélni és látni páratlan élményt nyújt. A végállomás elérése előtt finoman harapdálja a karját, vagy éppen az én alkaromat. A szemei felakadnak miközben levegőért kapkod és keresi a párnát, amit az arcába nyom hangtompítóként. Az orgazmusait másképpen éli meg, ezért a nyelvem játékával elért csúcspont után nem érhetek hozzá, viszont aktív testmozgással produkált örömei után érzékien csinálhatom tovább. Orgazmusa után szenvedélyesen szeretkeztünk, s ajkaink végig összeforrtak. Heves csókokkal édesítettük meg táncunkat, miközben Rami közeledett a csúcspont felé. Kis idő múlva már mosolyogtam, mert láttam felakadni a szemét.

    Elrepülése után a fülembe súgta, hogy nincs rajta szemfesték. A hátralévő időben szeressem meg a nappaliban található kanapén, mert nincs mit a falra kenni. Engedelmeskedtem és persze a kedvében akartam járni, így kivonszoltam magam és elhelyezkedtem a pamlagon. Alkalmi szeretőm a klímán állított, szükségünk is volt rá, mert felhevültünk a szobájában, majd egy csók után bele is ült a varázspálcámba. Lovaglásba kezdett, közben a testében gyönyörködtem és érintettem ahol csak értem, de rövid idő múlva a játszótársa megmakacsolta magát és lankadni kezdett.

    Arra kértem, hogy a beszélőkéjével hasson rá, mert így nem érhet véget a móka. A gumi lekerülése után a kanapén négykézlábra helyezkedett, majd megragadta a makacskodó hímvesszőmet és a szájába vette. Finoman játszott vele és érezhettem, ahogy sikerül játékával a péniszemet rábeszélnie a további játszadozásra. Nyelve minden simogató érintésétől egyre jobban keményedtem.

    Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem, majd amikor éreztem, hogy nemsokára vulkánkitörés lesz, elé álltam és a kezembe vettem a sorsomat. Előttem térdelt, miközben a kezemmel próbáltam eljuttatni magam kitörésig. Végig a szemembe nézve a nyelvével simogatta péniszem. Időközben a nyálával a makkomat jobban benedvesítette, és amikor nem tudtam már tovább tartani magam, akkor a melleire céloztam, majd több lövéssel megöntöztem.

    A mennyiségre és az állagára nem volt panasz. Egy nagy mosollyal nyugtázta, hogy akár nyuszis ünnep is lehetne, de vers sajnos nem jutott eszembe. Felsegítettem és kaptam egy szenvedélyes csókot, utána a fürdőbe mentünk. Tisztálkodás után beszélgettünk, majd az órám jelezte, hogy indulnom kéne, ezért búcsút intettem és leléptem.
  • Elszámolás:

    Megítélésem szerint a fővárosi átlagos virágcsokornál nagyobb gazzal kell készülni, de számomra minden percét megéri. Szokott módon az asztalra helyeztem az ajándékommal együtt, amint szabadon engedett megérkezésem után.
  • Összkép:

    Raminál mindig borítékolható egy tartalmas és aktív találkozó. Most sem okozott csalódást, és az ottlétem alatt kihasználtunk minden pillanatot és helyzetet, hogy kiélvezzük egymás társaságát.
Happy Massage