• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A beszamolok.com térképes keresőjét használtam, mivel a környékre vittem az autómat, így gyalogos távolságban kerestem masszázslehetőséget.
    3-szor hívtam (érdeklődés, visszaigazolás, illetve hogy megérkeztem a helyszínre, mindhárom alkalommal könnyen és gyorsan elértem.
    Kedves, erotikus hangja van, ez már a telefonon is átjött.
  • Megközelítés:

    A térkép tökéletesen részletezi a helyszínt. A cím egyértelmű, a házszám és a kapuk alapján könnyű eligazodni. A parkolási kihívás nem érintett, mert az autót leadtam a szerelőnél.
  • Helyszín:

    A lakás díjat nyerhetne a "hogyan pakoljunk be minél több helyiséget kis alapterületre" kategóriában. De ez nem hátrány, inkább érdekes. A fürdőszobában minden elfér, aminek kell, és a hálóban sem zavaró, hogy az ágy faltól falig ér. Minden tiszta, rendezett, higiénikus.
  • Lány külseje:

    Napsugár - bár jobban szereti a személyesebb Napsi megszólítást - igazán vonzó. Az arca bájos, a szemei gyönyörűek. Saját szavaival élve tudna javítani a külsején, de nem testkép-zavaros. Egy szó mint száz: vonzóbb, mint az itt hirdető hölgyek többsége, és ők is többnyire csupa 5-öst kapnak olyan jellemzéssel, hogy "igazi nő", meg "a képeknek megfelel". Nos, ezek Napsiról is elmondhatóak, és hozzá még szép is. Tökéletes bőrrel, kisebb de formás keblekkel.
    Egy köntösbe fogadott, alatta szexi fehérnemű-szettben.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, így két erotikus rész közé akár be is férhetett volna egy kis masszázs, de végül is nem került sor rá, mert - összebújva - elbeszélgettük az időt. De meggyőződésem, hogy kellemes lett volna, mert Napsi megkérdezte, hogy amúgy hogy szeretem; ez alapján feltételezem, hogy többféle stílusban is képes masszírozni.
  • Levezetés:

    Abban maradtunk, hogy csak akkor írhatok beszámolót, ha azt 18 éven aluliak is olvashatják, így - szokásommal ellentétben - át kell ugorjam a vulgáris részeket. Az már telefonban kiderült, hogy a francia nem mehet végig, csók és kölcsönösség pedig szimpátia alapján. Én ezekkel próbáltam volna élni, de Napsi annyira azért nem oldódott fel, hogy egy szájrapuszinál messzebbre menjünk. Más területen szerencsére feloldódott, ezt 3-4 érzékszervvel is sikerült megtapasztalni, de erről sajnos nem számolhatok be részletesebben.
    A második kör aszimmetrikusra sikeredett, de már lejárt az idő. Nem bántam, mert Napsit élvezet volt kényeztetni, nekem pedig már jó volt korábban. 2 hosszabb zuhanyzással együtt 86 percet voltam nála.
  • Elszámolás:

    A csók extrának számított volna, de abban maradtunk, hogy "majd meglátjuk". (Azzal együtt pont abba a szimpatikus négyzetszámba került volna, ahány rózsát máshol a csókot is tartalmazó másfél óráért kérni szoktak.) Nagyon szimpatikus módon a végén nem kérte el.
  • Összkép:

    Napsi nagyon érdekes lány. Talán az első, aki nem valamelyik oldalát vagy csúcsát választotta a barátnő-pornós-szolgáltató háromszögnek, hanem valahol a közepét. Nem vállal olyasmit, amit nem tenne szívesen, de őszintén érdeklődik a vendég iránt. Kedves, bájos lány, aki szeretné, ha a vendég elégedetten és boldogan távozna, de akármit azért nem hajlandó megtenni. Értelmesen lehet vele beszélgetni bármilyen témában. És persze nagyon vonzó. Azoknak ajánlott, akik nem ragaszkodnak sem a full barátnő feelinghez, sem a mindenre rávehető masszőzhöz, de értékelik, ha egy értelmes, hibátlan testű lánnyal tölthetnek el egy intim (másfél) órát.
Happy Massage