• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam az itt latott szamon, nem vett fel visszacsorgott, ujra hivtam, innentol minden simán ment. Kedvesen tajekoztatott a tudnivalokrol. Hatarozott, kedves hangja van a telefonban.
  • Megközelítés:

    A 11. kerulet ebben a korben jol ismert resze. En nem kedvelem. Megallni, parkolni nem konnyu mar reggel sem.
  • Helyszín:

    A hazba a bejutas a szokasos, egyszeru, telefonban mondja az infokat. Lakas pici de takaros, tiszta. Tusfurdok, torolkozo rendben, zuhanykabin pici. A lakas egy legteru, konyha, etkezo, halo egy legterben. Mobil klima van a szobaban. Hatalmas kihuzott kanapen zajlik az elet.
  • Lány külseje:

    Shila a kepeknek teljesen megfelel. Nagyon kedves kozvetlen, szexi, csinos no. Nagyon szepen formalja a szavakat, hangja melyebb. Mar belepeskor levett szo szerint is a labamrol a természetessége, nagyon jo hangulatot teremtett pillanatok alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Masszazs volt a levezetes. Annyira jol esett, hogy picit talan el is szunditottam. Kremmel masszirozott, be be nyult a labaim kozott, belecsokolt kozben a nyakamba.
  • Levezetés:

    Beleptem az ajton, udvozoltuk egymast, nagyon kedves volt es cserfes. Magamhoz huztam beleturtam a fejem a nyakaba, libaboros lett, ereztem a friss illatat, mellebimboi erzekenyek lettek Csokoloztunk, simogatott, elkezdte kigombolni az ingemet, amig en megszabaditottam attol amiben volt. Oszinten szolva nem is emlekszem mar miben volt, mert annyira rovid ideig volt rajta. Csak a fekete harisnya maradt. Ledobtam az ingemet, kibontotta az ovemet. Ott alltam az eloszobaban reggel, felmeztelenul, terdig letolt nadragban, cipoben es o a farkamat simogatja a boxeromban, meztelenul es kozben csokllozunk Szuper volt!
    Elmentem egy gyors zuhanyra. Mikor torolkoztem bejott a furdobe, hogy segit megszaritkozni. A hatamat torolte majd egymassal szemben csokoloztunk de o ugy dontott ott helyben megismerkedne a velem egykoruval, terdre ereszkedett. Nos nem tehettem mast mint engedelmeskedtem neki.
    Par bemelegito nyelvcsapas utan elhelyezkedtunk a kihuzhato kanapen. En hanyatt o felig ram fekudt, csokoloztunk. Felegyenesedett, hatra feszitette magat, masszirozta a csupasz puncijaval a farkamat, lassan, nagyon erotikusan. Kesz voltam. Kozben lehajol, csokolozunk, elkezd lefele kalandozni. A kanape melletti tukorben lehet mozizni, de o is figyel am teged.
    Elkezdett franciazni, pont ugy ahogy en szeretem. Mindenre idot szant, a kornyekere is fordit figyelmet, hagyta hogy elvezkedjek, nem siettunk sehova.
    Kis ido utan megadtam magam, beleelveztem a szajaba, hagyott lenyugodni, csak utana engedett el a nyelve. Teljesen kielégített minden szempontbol. Utana kovetkezett a masszazs. Maradando elmeny volt.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrakrol, illetve Shila maga az. A legnagyobb egysegre kerekitve fejeztem ki hálámat erkezesemet kovetoen egy oraval a kisasztalon.
  • Összkép:

    Nagyon jol éreztem Shilaval magam. Karpotolt a multkori nagyon rossz tapasztalataimert ugyanezen a kornyeken. Shila tapasztalt, kedves, szexi, kezdemenyezo. Mindennek megadja a módjárt, raszanja az idot, lesi minden reakciomat, hogy a leheto legjobb legyen nekem. Biztosan visszamegyek.
Happy Massage