• Elina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon az „Elérhető” időpontban hívva elsőre felvette. Már jártam nála és számom el is volt mentve neki, így ismerősként, kedvesen üdvözölt. Kellemes fogadtatás volt, h valóban elmentette a számomat, talán tényleg várt is vissza az első randi után. Rövid telefon csevegésünk vidám, közvetlen volt és a másnapi időpont egyeztetésére fókuszált. De már az első telefon beszélgetésünk is közvetlen, oldott és amellett hatékony tájékoztatás is volt.
  • Megközelítés:

    Autóval kiváló a megközelítés. Én eddig csak hétvégén voltam, bőven volt parkoló a ház előtti utca szakaszon is. Hétköznap fizetős. Számos BKK járattól több sarok, kisebb séta, de mint később kiderül az is biztosan megéri. A cím teljesen egyértelmű, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Modern építésű társasház ikszedik emelete, lift van. A bejutás átlagos, szokásos, 7végén a gyér járókelő forgalom okán is diszkrét. A ház előtt hívva kapucsengőszámot kaptam és azonnal nyílt a kapu. A liftből kilépve az ajtó is rögtön, egyértelműen megtalálható, határozottan közeledve már nyílik is. A lakás nagyon igényes, mind az elrendezés, a berendezés és a felületek tekintetében, és tiszta. Szerintem nem egyedül dolgozik a lakásban, de egyik alkalommal sem találkoztam senkivel, nem voltak zavaró hangok. A szoba hangulatos, tiszta, a zene kellemes, pont megfelelő. A masszázs ágyon történik, de ez később már egyáltalán nem zavaró, nem ad semmilyen félreértésre, kombinálásra okot, és semmit nem vesz el az élményből. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden. Én a kádat jobban is kedvelem.
  • Lány külseje:

    A nyíló ajtó mögött egy gyönyörű és kedves jelenségre leltem. Egy kicsi ékszerdoboz, gyöngyszem. Szerintem sokkal jobb mint a fotókon (főleg a popsi :-) ). Ezt többször is muszáj volt emlegetnem neki később is. Mindenből pont a megfelelő helyen, és éppen kellemes mennyiségben áldották meg. Erre a remek alakra meg gondolom nagyon vigyáz is, vagy igen szerencsés alkat, mert simán letagadhatna éveket. A popsi pedig ... A kedvencem lett.
    Csupa kedvesség, mosoly, kellem ez a hölgy. A ruci is vagány amiben fogadott. Mindent pont úgy mutat, sejtet, ahogy az neki a legelőnyösebb.
  • Erotikus masszázs:

    Elinához másfél óránál rövidebb időre érkezni talán vétek. Ennyit terveztem második alkalomra is és minthogy az ismerkedős masszázst első alkalommal kipipáltuk és még mindig nem fájt semmim, így vidám, csevegést, gyors zuhit, majd még egy kis oldott csevegést követően összesimultunk, előbb apró, majd egyre szenvedélyesebb csókokat váltottunk.
    (Bár a mai szeánsznak nem lett része masszázs, annyit emlékezetből még felidézek, hogy apró kezecskéi meglepő módon a kellő erősséggel és egyértelműen tanult szakszerűséggel keresgélik , tapogatják és masszírozzák ki a csomócskákat. Minden érintett testrésznek igen kellemesen és hatékonyan.)
  • Levezetés:

    Mint egy régi kedvessel úgy hangolódtunk egymásra.
    Azután egymás simogatása, csókolgatása már az ágyon folytatódott és nem hagytuk ki egymásnak egyetlen arra érdemes porcikáját sem. Az ikrek tenyérbe illők, gyönyörű bimbókkal, akiket kényeztetni, kézzel, ajakkal egyaránt csodás élmény és a finom érintéseket hetyke ágaskodással díjazzák. Amúgy sem siettem volna el, hogy lefelé haladva célba érjek a formás combok közé, de Elina sóhajai, a kéjes hangok és a karok ölelése szinte kikövetelik a hosszas, érzéki kényeztetést, a nyaknak, a fülek tövének apró csókokkal hintését. A csodás örömök kelyhéhez leérve már kéjnedvei bősége jelezte, hogy tetszik neki addigi együttlétünk és ajakkal, nyelvvel fokoztam élvezetét. Csodás látvány abból a szögből a formás lapos hasija, az ikrek és a párnán szétterülő haja, kéjes mozdulatai, mozgása. Ha úgy érzi pici mozdulatokkal, akár szóval segít a legszebb útra terelni, amely végül csodás orgazmusában ér a tetőpontjára. Pici remegése, rándulásai és hangja remek élmény és ahogy olyankor combjaival megszorít, karjaival összezárja az ikreket ….
    Már az első alkalommal megtapasztalván, hogy nem feltétlenül kell őt ilyenkor a kicsi lenyugvás után „magára hagyni”, combjai között feledkeztem és még sokkal finomabban tovább kényeztettem, nyelvemmel, ajkammal simogattam csiklóját és ajkait, az egész környéket.
    Miután másodszor is járt a csúcson mindketten kortyoltunk és kis csevelyt követően én kerültem a hátamra és ő hamar a lényeghez ért. De ott már nem sietett. Csodás nyelvével, szinte teljesen kéz nélkül kényeztetett, nyalta, puszilgatta a golyszikat, végig csókolt tövétől hegyéig mindent, amit csak kell és óvatosan, elnyújtva kapta be és járatta rajta ajkait. E közben amíg még volt rá éberségem hiányoltam a tükröket, hogy mindenféle szögekből csodáljam mozgását és gyönyörű formáját, de hamar nem tudtam már kifelé, másra koncentrálni csak végtelen örömeimre ott lent az ajkai között. Minimális kéz használat, éppen csak annyi, amennyi még jól is esik. Nem kívántam, h máris végem legyen, időnk meg bőven kellett h legyen, ezért még felhúztam, felinvitáltam még magamhoz, h simizzem ikreit, csókoljam és csókoljon ő is még mindenütt, de csakhamar visszatért örömeim legcsodásabb pontjához és épp csak addig engedett ki ajkai közül, míg mindent beterítettem.
    Tisztálkodás után összebújtunk, beszélgettünk. Én a formás popsit, lábait simogattam – a maradék időt pedig hasonló hatékonysággal még egyszer kihasználtuk. Óra nézegetés egyáltalán nem volt, vagy nem érzékelhető (ennek nyilván megvannak az észre nem vehető technikái), időmet picit túllépve léptem zuhizni, legközelebb talán rákérdezek a közös levezető tisztálkodásra. Legközelebb … merthogy vele, nála törzsvendégnek lenni a legjobb.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint. Azt hiszem a mostani pesti átlag lehet, bár mostanában nem sok helyen jártam. Második alkalommal is előre az asztalkára helyezve. Ott is maradt a randi végéig, nem került többet szóba.
  • Összkép:

    Ő az akivel szenzációs, feledhetetlen az együttlét bárhol találkozol. A humor, a kedvesség, a lazaság überel minden fantasztikus külcsínt is! Pont annyira kezdeményező, amennyire hagyod illetve igényeled. Én is így tettem - mivel volt bőven időnk. Hagytam kibontakozni is kreativitását, de ha én kívántam vmit máshogy abban is rögtön alkalmazkodó volt.
    Aki a fotói és a beszámolói alapján választja Elinát az nem csalódik és biztosan igazi NŐként kezeli, úgy közeledik hozzá és akkor a mennyben jár.
Happy Massage