• Demóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat délelőtt hívtam, miután itt az oldalon zölden jelezte, hogy hívható. Pár csengés után a kolléganője vette fel, vele egyeztettem időpontot délutánra. Mivel korábban voltam már nála, csak a címet erősítettem meg, de az első híváskor is korrekt tájékoztatást kaptam. Délben maga Demóna keresett, hogy el tudnánk-e csúsztatni a randit fél órával, nekem belefért, ráértem.
  • Megközelítés:

    Az Üllői úton kifelé, egy mellékutcában található a helyszín. Autóval könnyen megközelíthető, lakótelepi rész, így a parkolás ingyenes. Villamos jár a közelben. A házszámozás egyértelmű és könnyen olvasható.
  • Helyszín:

    Tízemeletes panel felújított lakása.A hancúrszoba célnak megfelelően berendezve, elsötétítve, hangulatvilágítással, az ágy kényelmes, mellette tükrös szekrény, így lehet mozizni is. A fürdő kicsi, de tiszta. A kilépő száraz, a zuhanyfüggöny pedig segít, hogy ne legyen minden vizes. Tusfürdőből lehet válogatni, szájöblítő műanyagpohárral megtalálható. Mások is rendelnek a helyszínen, a kolleginával a randi végén majdnem összefutottam, de a hölgy gyorsan fedezékbe vetődött.
  • Lány külseje:

    Demóna 30-as hölgy, vékony, magas, anyukás mellekkel. Hosszú, fekete haj, sűrű műpillák. A képek a valóságot tükrözik, és az arcból is sokat sejtetnek. Fekete ruciban és magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Beinvitál, puszi, ledobom a ruhát, kapom a törülközőt, és megyek is zuhanyozni, ami jól esett az autóban történt aszalódás után. Visszatérek, de Demóna hűlt helyét találom, de egy pillanat és ott is van. Lekerül róla a ruha és masszázzsal indítunk, ami közben kellemesen elbeszélgetünk.
    A masszázst a lábamnál kezdi, először átgyúr, majd simogat, végül csak cirógat, ugyanezt ismételve a hátammal. Kellemes és bizsergető érzés. A szobában füllettség volt, lehet, hogy valakit ez zavar, de számomra izgató volt összetapadni egy kicsit Demónával. A masszázst követően én szeretnék foglalkozni vendéglátómmal. A csók a vírushelyzetre való tekintettel most tiltott. Végig simítom, puszilom bársonyos bőrét, testét. Elidőzök a melleknél, és a bimbókon körözgetek, végül kikötök a csupasz puncinál. Demóna eleinte csendben figyeli tevékenykedésemet, de némi idő után diszkréten hangot ad örömének. Miután Demóna pihent egy kicsit és kaptam egy apró dicséretet, újra én kerülök a kezei alá. Síkosítóval keni be és elkezdi simogatni, cirógat farkamat, majd a tövénél két marokra fogja és franciázásba kezd, gyorsan és erőteljesen. Demóna odafigyel a partnerére, így bátran irányíthatjuk, hogy mi jó nekünk, lassabb és lágyabb kényeztetést kérek. Mivel gyorsan rohant az idő marad a francia végig. Az óra nagy úr, így gyorsan produkálnom kellett, de szerencsére sikerült feltenni a pontot az i-re, és Demóna ajkai közt durrantam el.
    Mivel a kolleginához vendég érkezett, és ne tartsak fel senkit, csak gyors tisztálkodásra volt idő. A felszállási engedély megkapása után elköszöntem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Alap egy órát vettem igénybe, extrák nélkül. Jelenlegi pesti átlag, a telefonban és a bővebb infoban megadottnak megfelelően. A randi elején az asztalra helyeztem el, nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam Demónával, a sietős befejezés ellenére is. Ha megfelelően állunk hozzá, igen csak élvezetes dolgokban lehet vele részünk. Mindenesetre köszönöm ezt az időt, és remélem sikerül kipihennie a hét fáradalmait!
Happy Massage