• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen rámtört, hogy milyen jó lenne 2 nővel lenni egyszerre. Aztán bevillant, hogy Gittánál már többször is jártam hármas élvezetekre az aktuális kolléganőjével, úgyhogy megcsörgettem. A hírdetésében nem szerepel de mehet a hármas Alexával együtt, akivel egy helyen dolgoznak.
    Az egyeztetés nagyon könnyen ment, hívtam-felvette-megbeszéltük és 2 óra múlva már náluk is voltam.
  • Megközelítés:

    A tetthely a térképen pontosan be van jelölve. BKV is jár arra de nem tudom melyik busz. Én kocsival mentem és mivel iskolaszünet van még parkoló is volt közvetlen a ház elött.
  • Helyszín:

    A lakásban már voltam korábban ezért nem lepett meg. De emlékszem annakidején elsőre eléggé sokkolt a fürdőszoba állapota. Sajnos nem változott. Kicsi, szűkös, lepukkant. Amit nagyon hiányoltam, hogy nem volt kitéve dezodor. Tudom fürödjek le rendesen, de akkor is utána nekem a jó érzéshez hozzátartozik, hogy fújok magamra valamit. Főleg amikor izzasztó 35 fok van.
    Kértem tőlük de csak női volt. Szolídan használtam :)
  • Lány külseje:

    Most vettem észre, hogy 4 évvel ezelött írtam már egy beszámolót Gittáról amikor szintén egy hármasban voltunk együtt. Akkor azt írtam, hogy klasszikus Rubensi szépség. Nos azóta - valószínűleg a karantén idő is sokat rátett - még inkább 'kiteljesedett'. Hatalmas test, mindenhol markolni való idomok. A mellei pedig fenomenálisak. Akkorák és olyan súlyosak, hogy bele lehet fulladni. Nekem nagyon bejönnek. Ami viszont minden alkalommal elbűvöl az Gitta mosolya és kisugárzása. Ha őt látod, hallod, érzed akkor már nem is figyelsz annyira a külsejére.
    A feltett képek csak olyan iránymutatók. Ő van rajtuk de legalább 10 évesek.

    Alexa képei bár retusáltak jól visszaadják a külsejét. Sportos MILF szép feszes szilikon cickókkal. Gittával ellentétben ő viszont nem az a mosolygós, nyitott típus.
  • Action:

    Úgy mentem oda, hogy nagyon fel voltam húzva és szétszedem a hölgyeket. Ehhez képest sokkal szolidabbra sikerült a találka. A fürdőből belépve a szobába Gitta az ágyon feküdt, Alexa pedig mellette állt. Ahogy hozzájuk léptem az ágy mellé egyből rámvetették magukat. Gitta az ágyon négykézláb ált és egyből tövig bekapott. Alexa hozzám simult majd a mellbimbómat kezdte a nyelvével izgatni. Aztán ő is leült az ágyra Gitta mellé és egyszerre franciáztak. Számomra a hármas egyik csúcsa ez amikor egyszerre két nő franciázik rajtam. Vagy a nyelvükkel kényeztettek vagy Gitta bekapott és Alexa a zacsit nyalta. Álltam elöttük, lenéztem rájuk és a mennyországban éreztem magam. Kértem Alexát, hogy csókoljon meg, sajnos az nem ment, csak finom puszikat kaptam.
    Kis idő után én is elfeküdtem az ágyon. A két hölgy így folytatta a franciás kényeztetést. Egyszercsak Alexa feljebb csúszott, végig puszilta a testem aztán a szám felé került és én elkezdtem nyalni. Gitta eközben bevetette a mélytorkos technikát, amit annyira jól csinál, hogy le kellett állítanom mert éreztem, hogy mindjárt elmegyek.
    Cseréltünk, Gitta feküdt el és én kényeztettem szájjal. Kicsit irányított, hogy hogyan szereti és sikerült is eljutni a csúcsig. Ezután Alexát szerettem volna kényeztetni. Hanyatt feküdt, én pedig alul dolgoztam rajta miközben Gitta felül csókolta a melleit. Látszott, hogy tetszik neki a dolog de elélvezni nem fog.
    Nyalakodás közben kicsit lelohadtam ezért kértem Gittát, hogy a szájával tegyen ismét harcképessé, hogy utána gumit húzzak és jól megdugjam őket. Hát Gitta nem fogta vissza magát. Annyira jól franciázik, hogy kb. 20 másodperc után éreztem, hogy ha most nem hagyja abba akkor végem van. De amint ez átfutott az agyamon abban a pillanatban éreztem, hogy itt már nincs megállj. Nagyot élveztem a szájába.
    Mivel egylövetü vagyok ezért számomra innentől véget is ért a kaland. Kicsit összebújtunk az ágyon mindhárman, megbeszéltük, hogy ki mit csinál ebben a hőségben. Aztán zuhany és leléptem
  • Elszámolás:

    A megbeszélte szerinti összeget utólag letettem az éjjeli szekrényre. Amíg ott voltam rá se néztek.
  • Összkép:

    Alapvetően jól éreztem magam és csak rajtam múlt, hogy viszonylag hamar vége lett a mókának. Gitta is hozta a kedves de nagyon izgató formáját. Ő pontosan tudja, hogy mi kell egy férfinek és a hármas felállásban is nagyon rutinos.
    A hiányérzet inkább Alexa miatt volt, aki nagyon visszafogottan viselkedett. Vagy nem volt meg a kémia vagy csak rossz napja volt, nem tudom.
Happy Massage