• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drágaságom!
    Nagyon köszönöm a csodás beszámolódat, igazán élvezetes írás. Így könnyű újra élni minden percét, pillanatát. Remélem még lesz rá lehetőségünk ismetelni, mert ugye a finom dolgokból repetázni akar az ember;);)
    Ölelés, csókjaim kűldöm! Zs.

  • Egyeztetés:

    Zsantillra itt az oldalon leltem rá, nagyon megtetszett a formás teste a képek alapján ezért felkerestem. Telefonon hívtam elsőre nem értem el, ezért körülbelül fél óra múlva ismét megpróbáltam, ekkor sikerrel jártam és egy nagyon kedves hang válaszolt. Megbeszéltük a találkozó időpontját és nem sokkal később indultam is mert még volt elintézni valóm a városban. Már az autóban ültem mikor jött egy SMS, hogy tudok előbb is menni, megköszöntem és már fordultam is, minden más ráér alapon.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem semmi gond nem volt, parkolót gyakorlatilag az épület előtt találtam, nyilván ez annak köszönhető, hogy munkaidőben történt a találka, ezért szerintem jobban volt parkolási lehetőség, mint késő délután. Természetesen, mint szinte mindenhol a 13. kerületben itt is fizetős a parkolás. Ismerem a környéket BKV-val sem bonyolult történet, a busz gyakorlatilag az utca bejáratánál tesz le kb. 250 m séta az épület.
  • Helyszín:

    Új építésű épület, ebből kifolyólag a lakás is full új. A bejutásnál kicsit értetlenkedtem, mert annyi ajtó meg bejárat van ott, hogy akár az Alice csodaországban ajtós szoba jelenetét is le lehetne forgatni :D

    Na szóval kis iránymutatás és az instrukcióknak megfelelően bejutottam az épületbe és felmentem a megadott szintre és láss csodát már nyílt is az ajtó. Belépve patika rend fogadott. A lakásban kollegina is örömet okoz más makktársaknak, de sem vele sem MT-vel nem találkoztam (mindössze következtettem a minimális jelekből) Fürdő gyönyörű, tiszta, a kád egy függönnyel van ellátva, ami a víz kijutását szinte 0-ra csökkenti. Fürdőben tusfürdőből gyakorlatilag az nem volt megtalálható, ami nincs forgalomba (3 polcon a kádnál és még a borotválkozó szekrény polcai is rogyásig voltak a különféle tusfürdőkkel, komolyan, mintha a rossmannba mentem volna :)

    Szájvíz kikészítve kis műanyag pohárkákkal és ami nekem nagyon fontos és kényes vagyok rá az a kilépő, amely Zsantillnál teljesen száraz, tiszta, puha és - ami szintén plusz pont - elég nagy volt tehát normálisan meg lehet rajta állni, míg törölközöl szájvízzel öblítesz stb.

    Szoba teljesen rendben volt, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában egymás mellett egy masszázs ágy és egy tatamin található matrac a mellette található falon elhelyezett tükör nagyon praktikus és biztos nem a véletlen műve :)

    Klíma nincs a meleget egy ventilátor segítségével igyekeztünk elűzni.
  • Lány külseje:

    Zsantill kérésemnek megfelelően a képein található egyik body-ban fogadott és magassarkúba, nagyon szép látványt nyújtott. Szép, közepesen hosszú szőke haj, amit lófarokba kötve viselt. Szép formás fenék és szép mellek, alkata a képeknek megfelelő, súlyfelesleg nincs, amiért biztos, hogy tesz is. Kedves aranyos teremtés, és biztos vagyok benne, hogy a képeken látható hölgy fogadott, ha mentek hozzá nem ér csalódás azt kapjátok amiért mentek. Az arc kitakarás senki ne tántorítson el, szép arca van a hölgynek szép mosoly és - a képeken látható - gyönyörű tutajos szemek :)

    Na szóval rendben van a hölgy annyi szent, egy igazi b...ni való dögös MILF. (elnézést)
  • Action:

    Mikor beléptem két puszival köszöntött nagyon kis közvetlen volt, ami nekem nagyon jól esett, a kezdeti feszkót is sikeresen feloldja nálam, ha a partnerem nem merev és Zsantill minden csak nem merev, szóval már az elején oldott hangulatú volt a találka. Miután beléptem átadtam egy kis ajándékot, melyet örömmel fogadott és mondta, hogy eltaláltam az ízlését, illetőleg, hogy fel fogom hizlalni, mondtam is neki, hogy szerintem ez lehetetlen amilyen jól néz ki és jól tartja magát. A szobába érve a kis komódra elhelyeztem a bővebb infóban található rózsacsokrot, az, hogy elkerült-e onnan vagy sem, nem is figyeltem és nem is érdekelt.

    Miután bevezetett a szobába váltottunk pár szót és kaptam már pár puszit is, illetőleg a szép szilikon csodákat is megcsodálhattam, nekem abszolúte átjött a látvány és a tapintás (innen is csókolom a kivitelező doki kezeit).
    Miután megbeszéltük, hogy mit hogy szeretnék kaptam egy nagy törülközőt és elstartoltam fürdeni. Gyors de alapos tisztálkodás, szájvíz használat után visszatértem a szobába, ahol kedves vendéglátóm még mindig magassarkúban és a bodyban fogadott. Mondtam is neki, hogy a body maradjon mindenképp mivel amihez kell hozzáférek, meg amúgy tetszik is hogy rajta van, a magassarkútól viszont menet közben megszabadult.

    Még a telefonban megkérdeztem a csók lehetőségét, amire mondta, hogy kizárólag szimpátia alapján van lehetőség, szerencsémre szimpatikusnak talált és miután visszatértem elkezdett puszilgatni és szájon is csókolt először csak puszit adott aztán szerencsére rendes csókba csapott át, imádtam :) Nagyon kellemes puha szája van kedvemre való volt nagyon. Miután csókolóztunk és a melleit csókolgattam, simogattam egyszer csak elkezdett lefele ereszkedni és simogatások közepette először kezébe majd szájába vette a velem egykorút. Először csak a szoba közepén térdelt és szeretett, aztán egyszer csak felugrott, hogy menjünk a tükrös szekrény elé, mert az úgy izgatóbb neki is ha rápillant miközben kényeztet.

    Bocsánat a következő obszcén szavakért, de Zsantill nagyon jól szopott. Hol lágyan, hol erősebben hol intenzívebben hol lassabban, szépen bőnyálasan kényeztette a farkam, ahogy kell. engedte, hogy fogjam a fejét és szopassam (megjegyzem a szopatásnál ne a pornós mélytorkos szopatást képzeljétek el, hanem inkább a lágy barátnős szopatást). Technikája nagyon jó, szépen végig nyalta a tövétől a végéig miközben végig rám nézett és újra rábukott, a zacsit sem hagyta ki. Egy szó, mint száz Zsantill olyan francia leckében részesített, hogy azt hittem eldurranok a szájába, ezért kértem, hogy feküdjön hanyatt és hadd kényeztessem egy kicsit én is őt, mert az az elvem, hogy aki kap az adjon is.

    Kérésemnek megfelelően hanyatt feküdt elkezdtem csókolgatni végig a testét, a melleit. Az ikreken el is időzte, majd lefelé igyekeztem a mézes kehely felé. Puncija nagyon finom, jó ízű, friss és illatos volt, kedvemre volt nyalogatni. Először csak lágyan csókolgattam majd szépen bele bele nyalintottam, míg nem elkezdtem rendesen nyalni, miközben - hála hosszú kezeimnek - a csodálatos szilikon ciciket is simogattam. Nyaltam és figyeltem a reakcióit, élvezte, puncija szépen nedvesedett, simogatta a fejem, és mind testtel mind szájjal jelezte, hogy ténykedésem jó irányba tart, azonban nem sikerült elrepítenem más magasságok felé.

    Kicsit elfáradtam ezért kértem, hogy folytassa a franciázást és most én feküdtem hanyatt. Nagyon kellemes volt és közben a mellei közé is beengedte a farkam egy kis kebelszexre, de kértem, hogy vegyen vissza a szájába. Nagyon élveztem ezt a helyzetet, hogy egy ilyen gyönyörű nőt szopatok és szopja a faszom, miközben a mellei simogatják a heréimet, pláne, hogy a matrac mellett a földön egy ember nagyságú tükör van, így mindent láttam ami így együtt eléggé erőteljes összhatás volt, már csak ezért megérte elmenni.

    Kértem, hogy forduljunk 69-be, így pózt váltottunk és ismét szájának szorításában éreztem férfiasságom, miközben én tovább nyaltam gyönyörű punciját. Folytatódott tehát a nyelvlecke és meg kellett állapítanom, hogy ez továbbra is kurva jó [sajnos szájba élvezésre nincs lehetőség :( haj pedig dejó lett volna az ajkai közé élvezni :)] Mivel nagyon jól csinálja éreztem, hogy a határt feszegetjük, ezért kértem, hogy szerelkezzünk fel a védőöltözékkel. Zsantill nyúlt is a gumiért, szépen felhelyezte farkamra és már nyeregbe is pattant.

    Nagyon kellemes szűk puncija van élveztem a szorítását. Kedvesem elkezdett lovagolni, miközben én az előttem kecsesen ringó kebleket kényeztettem kézzel és szájjal, mígnem éreztem, hogy közelít a vég. Egy kicsit a tempóba besegítettem majd a végénél belehúztam a faszomba, miközben hatalmasat élveztem a puncijába (gumiba). Még kicsit mocorgott kifacsarta az utolsó cseppeket is, hagyott lenyugodni, majd szépen kiszállt a nyeregből és letisztogattuk magunkat.

    Mivel az idő eléggé a vége felé járt és nem akartam vendéglátóm idejét rabolni a fürdő felé vetem az irányt. Tisztálkodás és vissza a város forgatagába. (A találka végén Zsantill megkért, hogy várjak amíg a fürdőt csekkolja, mivel épp foglalt volt, addig visszajött a szobába váltottunk pár szót és vártuk az egyezményes jelet a másik hölgytől. Ez egy kis koppintás sorozat volt az ajtón. szerintem teljesen korrekt eljárás, mikor megtörtént startoltam a fürdőbe). Itt megjegyezném, hogy a fürdőben már egy új friss száraz kilépő fogadott, tehát a hölgyek minden használat után cserélik, ez újabb plusz pont.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, a bővebb infóban foglaltaknak megfelelően történt, mint már említettem, elhelyeztem a kis komódra és sorsa onnantól kezdve nem érdekelt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Zsantillal, egy kedves odaadó barátnőt ismerhettem meg.A képek a valóságnak megfelelnek tényleg azt kapod amit vársz és akire vársz. Aki pornós élményre vágyik szerintem ne feltétlenül őt keresse, inkább barátnősebb élményre vágyóknak ajánlom. Kedves kommunikatív és intelligens.

    Szerintem az átlag feletti szexuális kultúrával rendelkezik és ez érződött is. Nem éreztem futószalag szindrómát, amíg ott voltam, én voltam neki az első, se telefon, se kifutkosás semmi nem volt, rám koncentrált, velem foglalkozott. Abszolúte ajánlott kategória én biztos, hogy visszamegyek még hozzá, engem elvarázsolt. (az a cumizás istenem...)

    Aki egy 30-as évei vége felé járó csodás MILF-el szeretne randizni és szexelni annak szerintem Zsantill tökéletes választás.

    Köszönöm Zsantill, szerintem látjuk még egymást :)
Happy Massage