• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Hola7!

    Amikor megpillantottam a beszámolót, ugye először a besorolást láttam.
    Rögtön kíváncsi lettem arra, hogy vajon ki írhatta, el is olvastam együltő helyemben, még a cikóriakávémat is csak félig nyeltem le, annyira megörültem. Akár hosszú ő-vel is. :)))

    Itt, az oldalon "népi megfigyeléseim szerint" nagyobb arányban kapnak istennő besorolású beszámolót, akik bőkezűbben mérik a lehetőségeket a vendégeknek. Ez valahol érthető, mert mondjuk a közízlés lehet, hogy jobban szereti a juharszirupos-lekváros-csokis-banános palacsintát egy jól eltalált habos-tejes kávéval, ha mondjuk elmegy egy étterembe,hogy gasztronómiailag élvezze az ízeket.
    Azonban vannak a naturabb menük is. Van a protein-palacsinta étcsoki szósszal, eperrel, van sós palacsinta hússal és tejföllel, mellé amerikánóval, ananászlével vagy üdítővel.
    És vagyok én, a palacsinta nélküli fűszeres csirkemell áfonyabogyóval, mellé szálas teával.
    A csirkemellet is el lehet úgy készíteni, hogy finom legyen, bár százalékos arányban lehet, hogy könnyebb eltolni, mint édesebb társait.
    Igyekszem tiszta kézzel , tiszta helyen, jó alapanyagokból elkészíteni, és kedvesen szervírozni.
    Örülök, hogy eltaláltam az ízlésedet, hogy pont jól pirítottam meg a csirkemellet, és pont elegendő ideig áztattam a szálas teát.

    Ízléseken vitatkozni nem lehet.
    Azonban.

    A lelkem nekem is azt suttogta, hogy a lányok nem csak a vállalások mértékétől függően kaphatnak jó vagy kevésbé jó besorolást.
    Szóval, ez most nekem lelkileg nagyon jólesett.
    Kicsit úgy érzem, hogy a kis világomban helyre állt a béke. Hogy újra fiatal vagyok, hogy a ráncaim kisimultak, az égről eltűntek a felhők, süt a nap, és én élvezem azt, hogy átjár a lágy , életet hozó szellő, és gyógyulok.
    Hogy miből? A sok mindenből.

    Köszönöm :)

  • Egyeztetés:

    Kikit mindig könnyen el tudtam érni telefonon, ezúttal is. Kedves, mosolygós, mindent pontosan elmond a telefonban.
  • Megközelítés:

    GPS simán odavisz, BKV-val is elég jól megközelíthető, Lehel piactól jó a séta is, szerintem pár perc lehet max. Parkolóhelyet is mindig találtam eddig az utcában.
  • Helyszín:

    Tágas lakás, több lány is rendel, de Kiki végtelenül diszkrét, és az egész lakás az. Minden ragyog, patyolattiszta, otthonos. Hangulatos szoba, légkondival, ha kell. Masszázspad, szobainas, minden nagyon kulturált.
  • Lány külseje:

    Mivel. arccal hirdet Kiki, mindenki láthatja, milyen lány, a valóságban a kisugárzását, a kedvességét kell hozzáadni. Mindig örömmel megyek hozzá.
  • Erotikus masszázs:

    Soha sehol ilyen jó masszázst nem kaptam, mint tőle szoktam, és ebbe beleértem az igazi masszázsszalonokat is. Profi, érzi az emberi testet, erős, csomókat megsemmisítő keze van, de lágyan, puhábban is tud masszírozni tetőtől. talpig. Lehet választani, mivel kéred a masszázst, erősséget is. Szobában le kell vetkőzni az embernek, onnan zuhany, majd fekvés a padra. Kiki szolid, elegáns ruhában fogad, mire visszajössz a zuhanyzásból, már meztelen, csak egy szőrmecsizma (vagy mii) van rajta, ami szerintem egyedül neki áll jól az egész világon, nagyon bájos benne, illik a pihepuha, kislányos puncihoz, amit sajnos csak csodálhat az ember, nemhogy puncihoz, de Kikihez sem lehet hozzáérni, ez olykor nagyon bosszantó tud lenni, haha, de alapvetően tök jó extrát ad hozzá a masszázshoz.
  • Levezetés:

    A masszázs rész alig észrevehetően alakul át a lingam irányába. Kikinek fantasztikus érzéke van hozzá, hogyan vezesse át az embert az erotikus részre, úgy játszik a testeden és a farkadon, mintha hangszer lenne. Közben táncikál, dúdol, minden mozdulata követi a zene és a szeánsz ritmusát. Tökéletesen rád hangolódik, te meg rá, tulajdonképpen egy lingam masszázsba oltott szeretkezés az egész. Felhúz, simogat, lágy, erős, kacér, könnyed - mindenféle mozdulat keveredik, fokozatosan jutsz el a skálán 8-ig, és mikor ott vagy, már nagyon várod a végét, semmit nem akarsz, csak óriási szexelni Kikivel, de persze erről szó sem lehet, csak tovább játszik rajtad, mint nimfa a hárfáján, és végül óriásit élvezel. A levezetés is nagyon kellemes, simogatás, könnyed érintések, majd a romok eltakarítása. Semmilyen más masszázsélményemhez nem tudnám hasonlítani Kikit, ebben a műfajban nekem ő az istennő, egyszerűen felejthetetlen, amit csinál, annyira egyedi és különleges.
  • Elszámolás:

    Mindig előre adom kis ajándékkal. Pesti átlagnak felel meg nagyjából.
  • Összkép:

    Kikihez nem lehet minden másnap járni, mert minden szempontból feltölti, de egyben ki is meríti az embert, totálisan kielégülten távozol szellemileg, lelkileg, fizikailag, így csak ritkábban látogatom, de mindig visszatérek. Imádom.
Happy Massage