• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon többször kerestem mire elértem és az napra nem is volt már nekem megfelelő időpontja ,így egy másik napon újra kerestem de nem értem el. Majd rá írtam itt üzenetben ,hogy van e még majd miután igent válaszolt végre sikerült telefonon egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Igazából egyszerű bár én először rossz kerületbe mentem mivel figyelmetlen voltam és mindkét kerületben van ilyen utca,és én pont a rosszba keveredtem.Miután ez kiderült újra egy kis autózás immár a jó kerületbe.Érkezésemkor már a kapuban várt.
  • Helyszín:

    Nagyobbacska családi ház bérelhető szobákkal,sajnos közös fürdővel.A baszobában egy franciaágy és némi egyéb bútor
  • Lány külseje:

    Mint a képeke is látszik vékony de jó alakú lány ,tenyérbe illő mellek ,vékony derék és a lábai között pillangós punci.
  • Action:

    Egy órára érkeztem és fürdés után egyből bele is csaptunk mivel sok mindent kiakartam próbálni vele.Kis csók majd lehámoztam róla a fogadó ruháját ami alatt nem volt semmi,így hamar a puncival kezdtem foglalkozni kicsit meg csapkodtam majd nyaltam és újaztam mely nem volt ellenére mert nedvesedett rendesen így lehetett több újjal is játszani benne. Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba így popsiját magasra pucsitva hátulról nyaltam. Újabb fordulás után következett a fejlógatós póz ahol újra jól megdugtam a torkát sokszor mélyen lent tartva neki.Végül elém állva kértem ,hogy szopjon melynek a végén az arcára vertem egy hatalmas adagot melyet jól szét is kentem a faszommal rajta. Segítettem le tisztogatni kis beszéd majd a punciját a számba nyomva szopni kezdet vadul ahogy szereti majd gumit húztunk és szemből kerültem puncin belülre itt végig próbáltuk hány helyre tudja tenni a lábait majd kis sikósitás után szemből irány a popó amit kezdeti finomkodás után lehetett dugni rendesen mert az se volt ellenére majd fordultunk kutya pózba ahol már ő is tolta rá magát rendesen ,kicsit még vissza kéredzkedtem punciba így gumi csere majd újra szemből lábaival a nyakamban.Végezetül cölöpverő pózban dugtam meg először a punciját majd a popsiját mindkét irányból melynek a végén ismét az arcára élveztem.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján láthatóak az extrái ,van ami csomagban van és van külön a szájba élvezés amit én nem vettem igénybe. Utólag rendeztük a telefonban elhangzottak szerint.
  • Összkép:

    Bele való jó kis perverz csaj aki nem finnyáskodik ha kicsit vagy nagyon használod őt. Mindenben partner tud lenni amit vállal és teljesíti is.
Happy Massage