• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Beamen!)


    Nagy örömmel tölt el, hogy maradandó élménnyel tudtam megszépíteni a napodat!:)

    Köszönöm a beszámolót; nagyon figyelmes férfit ismerhettem meg kedves személyedben,amit ez úton is köszönök.)

    Remélve,hogy lesz még alkalmunk egymásra időt szánni,repesve várom az adandó alkalmat;)

    Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elsőre nem vette fel, 2 perccel később visszacsörgetett. Szerencsére gyorsan találtunk, egy közeli időpontot, 1 órával később már nála is lehettem. Egyértelműen és pontosan elmondott mindent.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a szomszéd utcában álltam meg. Ott is, illetve célom utcájában is láttam még szabad helyeket, ezzel szerintem nem lehet gond. Tömegközlekedés összes fajtája megtalálható pár utcán belül. Az utca és a kapu is könnyen megtalálható, azon belül pedig az ajtót sem kell sokáig keresni.
  • Helyszín:

    Belépve egy otthonos, amerikai konyhás, nagy helyiség található, közepén egy nagy franciaággyal (nem a szétcsúszós fajta). Belakott lakás, ezért is hatott nekem otthonosnak, kényelmesen éreztem magam benne. Fürdőszoba kicsi, de a célnak bőven megfelelő, nagy választék tusfürdőből és szájöblítőből is.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, top-miniszoknya-combfix. Szexi volt benne. Vetkőzés után sem ért csalódás, korából adódóan nem egy feszes 20 évest vártam. Kicsi cici már gravitál picit, nekem még a tetszik kategória. :-)
    Alakja egyébként arányos és formás, feneke kemény és kerek, sok fele ilyen korú lány megirigyelheti...
  • Action:

    Ajtón belépve puszi és egy kis ismerkedő beszélgetés, lévén először látogattam meg őt, eközben figyelmesen innivalóval kínált. Hamar egymásra tudtunk hangolódni, egyikünk sem a néma fajta és a humor is oldja a hangulatot, ugye.
    Odasétált hozzám és apró csókok kíséretében vetkőztetni kezdett, majd kézenfogva átsétáltunk a zuhanyhoz, ahol meg is várt. Miközben törölköztem, ő feltörölt, na de hogy... Szexizős, pucsítós mozdulatokkal, úgy, hogy már ott félkeményedtem.
    Ismét kézenfogva visszasétáltunk az ágyhoz és amellett állva néztem, ahogy csábosan elnyújtózik és tekintetével hívogat, majd közli, hogy ő most 69-et szeretne. Szeretem ha én irányítok, de egye-fene... :-)
    Finom, piercinges puncija van, ujjaim használatakor pedig már szépen be is volt nedvesedve. Eközben O sem kímélte magát, tövig magába húzott, nyomott magába a hátsómba kapaszkodva. Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni, fel is ajánlotta, hogy ő bírná, de nem hagyhattam ki a fincsi punciját sem.
    Lovagolva kezdtük, térdelve és guggolva is abszolválta a pozíciót. Utána kutyusba váltottunk, ezt is több megoldásban éltük meg. Hol felegyenesedve, hol összekulcsolt kézzel, hol elfeküdve élveztük egymást (látszólag ő is), intenzív együttlét volt, ilyen az amikor 2 ember között működik a szex. Mint említettem, szeretem a szájjal kényeztetést, így ezt a befejezést kértem tőle. Az ágy szélére ültem, kedvesem pedig a szőnyegen letérdelve kezdte meg a finálét. Ismét nem kímélve vette bele magát az örömszerzésbe, ugyanott folytatta, ahol abbahagyta, egészen addig, amíg egy ritka nagyot a szájába robbantam. Randink gyümölcsét utolsó szálig eltüntette és nem szilviába...
    Percekig tartott még a szájába, incselkedve, játékosan.
    Kimerülve felkeltem és pótolni próbáltam a folyadékveszteséget, de ő kiszúrta, hogy még semmit nem puhultam, gyorsan kutyusba vágta magát és fenekét kitartva kért, hogy menjek vissza :-) Nagyon tetszett a szitu, de éreztem, hogy ehhez én nem vagyok most elég kemény (na, nem ott...)
  • Elszámolás:

    Első randi lévén, előre az asztalra raktam az ajándékot. Mérete átlag alatti és ahogy olvasható fentebb, bőven átlag feletti amit nyújt Valéria.
  • Összkép:

    Kevés lány van aki tud valami nagyszerűt nyújtani, akár tudásban, akár hozzáállásban. Még kevesebb, aki mindkettőt egyszerre. Itt sikerült ezt megtapasztalnom, remekül működött minden közöttünk, megvolt a kémia (vagy legalábbis tökéletesen elhitette velem :-) ). Hibátlan barátnő feeling. Biztosan fogunk még többször találkozni. És nem is olyan soká ;-)
Happy Massage