• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már érdeklődtem, tudtam a lehetőségeket, szóval aznap konkrét céllal kerestem, egy órával későbbre sikerült is találni időpontot.
  • Megközelítés:

    11. kerületi, modern építésű épületkomplexum. Könnyű megközelíteni, villamos vonalátol nem messze a bejárat. Pontos címet kaptam, a bejutáshoz szükséges instrukciókat a helyszínen kaptam meg.
  • Helyszín:

    Új, világos, nagy lakás, előszobával, amerikai konyhával.
    A szobában nagyméretű franciaágy, szemben vele tükrös szekrény, oldalt kis éjjeliszekrénnyel. Az óra alatt Domi telefonja itt hevert végig, rajta az idő futott tájékoztatásul. Emellett egy ventillátor gondoskodott a megfelelő légkörről.
    A ruhák szobainasra kerülnek. Pont a szobával szemben van a fürdő, kád, zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájöblítő, kispohár. Minden, ami szükséges lehet.
  • Lány külseje:

    Dominika csodálatos!
    Kicsit bővebben! Jóra számítottam, de még ezeket a várakozásokat is magasan felülmúlta!
    Mosolygós, gyönyörű, kék szemű szőkeség, bájos arccal, tökéletes, formás alakkal. Ha akarnék sem tudnék semmibe a legcsekélyebb mértékig sem belekötni.
    A képeknek tökéletesen megfelel, a cicikről úgyan kevés fotó van, de gyönyörű. feszes, formás.
    Hangja kellemes, csacsogós, nagyon baarátságos, mosolygós lány. A fotón látható szetben fogadott, és nagy örömömre a harisnya végig fent is maradt!
    Jó kedélye végig fent maradt, semmi unottság, fáradtság, rossz kedv nem érződött.
    Csodálatos vendéglátó!
  • Action:

    Miután összeszedtem államat, puszikkal köszöntött, majd a szobába vezetett kedvesem. Én mögött hátulról is szemügyre vettem, hogy vonul, és szerencsésnek éreztem magam.
    A fürdéssel villámgyorsan végeztem hogy újra visszatérjek Dominikához. Letettem a törülközőt a szobainasra, Domira néztem aki a zsoba másik felében állt, és azt kérdezte, odajövök-e? Egy ilyen kedves kérésnek nem lehetett ellenállni, átöleltem, és csókokkal köszöntöttük egymást. Ajkai puhák, édesek, mint a méz, csókja odaadó, de a nyelvelést nélkülözi.
    Leült az ágy szélére, és minden teketória nélkül elkezdtett kényeztetni. Néha felnézett rám, megkérdezte, finom-e, szerintem én csak hápogtam. Jó mélyen bevette, szívta, nyalogatta. Majdnem el is vesztettem egyensúlyomat, ezért kértem, forduljunk 69-be, onnan biztos nem esek le.
    Mostm ár kölcsönösen kényesztettük egymást, símogattam, nyalogattam, ő nemkülönben engem. MAjd gumit húztunk, javaslatára kutyussal kezdtünk. Hátrateszi kezét, én megfogom, mindkettőt, és úgy tolom
    Azt át kell élni, miközben tolod, hogy visszanéz, és kéjes tekintettel megkérdi, tetszik-e a látvány? Odaadó, tolja magát Rád, szinte tolat, és kéjesen nyögdécsel. Nem is emlékszem mindenre tisztán, így ért a vég az első körben.
    Pihenésképp kölcsönösem megmasszíroztuk egymást, illetve kaptam egy pohár vizet is.
    Majd kérdezte, hogyan tovább. :)
    Mikö ben hanyatt feküdtem, szájjal kezdett izgatni, itt már pornós elemek is előkerültek, játszadozott a farkammal, rácuppant, bevette mélyen, majd kiengedte, és ezt folytatta.
    Óvszert húzva lovacskázás, majd misszi. Közben csókok, kéjes nyőgések, tökéletes illúziója egy pompás szeretkezésnek. Én jól érzem magam, és közben hiszem, hogy ő is! Missziben csodás látvány, ahogy tökéletes mellei mozognak lökéseim ütemére.
    Ennek ellenére visszatérünk kedvencéhez (én is imádom), hátulról akarom megvárni a véget. Bár nem várakozásnak nevezném, kevéssle később már megfogom karjait, és már nem is kutyában vagyunk, ő a térdein áll, én fogom, tartom őt, és így pumpálok, ő nyögdécsel, és kéjesen pislant hátra. Fantasztikusat élvezek, és dőlök el.
    EGyütt pihegünk, majd vízzel kínál.
    Még letusolok, kikisér, csókkal búcsúzik.
    Ez remek volt.
  • Elszámolás:

    Az alap egy barna virággal a kerek összeg alatt, extra a szájba élvezés lenne, de erre nem került sor. Tökéletes árképzés, remek ár/érték arány
  • Összkép:

    Tökéletesen kielégülten távoztam, semmi hiányérzet, rossz érzés nem maradt bennem (hacsak azért nem, hogy miért nem mentem eddig)
    Dominika tökéletes szeretőként igyekszik neked a legnagyobb örömet, kielégülést okozni.
    Én teljesen elégedett vagyok, és hiszem, hogy még látjuk egymást.
    Bátran merem ajánlani másnak is.
Happy Massage