• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk sikeresen,gyorsan. Segítőkész,rugalmas.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős,de az Ő javaslatára szemben a Lurdyház parkolójában a két óra ingyenest választottam. Bkv-val is könnyen megközelíthető,számtalan lehetőség kis sétával. Pontos címet ad ,minimális szellemi képességekkel is könnyű megtalálni. Ha GPS kell,akkor az megoldja.
  • Helyszín:

    A lakás pár éves ,ebből adódóan remek állapotú,beleértve a fürdőt is. Tusfürdő,szájvíz és törülköző van amennyi kell. Az ágy egy amerikai konyhás nappaliban van ,célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Aranyos lány ,kicsit az átlagosnál zömökebb,ezért aki a vékony lányokat szereti azoknak nem ideális. bár ezt szerintem írja is. Arca amint az a képeken látszik szép.A mellei szilikonosnak vannak írva,ha az akkor gratulálok a sebésznek,élethű. Tetoválásai vannak,engem nem zavarnak.
  • Action:

    Beszámolóit olvasva mindig látom,hogy az első kérdése :"Tetszik amit látsz?" Én igennel feleltem. Innentől mehetett a kis ismerkedés ,majd fürdés. Visszatérve elhelyezkedtem az ágyon,hagyva hogy elkezdje kényeztetésem.Nagyon jól csinálja. A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem. A megfelelő merevség elérése után szemből rohamoztam,hogy lássam hullámzó melleit. Nem finnyáskodik ,mindenben partner. Éreztem hogy így sosem lesz vége,bár nagyon élveztem. Ezért orális befejezést igényeltem tőle ,amit el is kezdett. Volt ismét minden ,de sajnos nem sikerült a második,pedig mindig csúcsközelben voltam. Talán többet kellene pihennem. A végén a nagyon összeizzadt testem lecsutakolása után távoztam,cseppet sem csalódottan.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag,végén átadva. Korrekt,extrát nem kértem .
  • Összkép:

    Egy végtelenül kedves és figyelmes lány,akivel még a beszélgetés is jól esik. Mindenképpen ismétlésre ajánlott.
Happy Massage