• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, én hívtam fel a hirdetésben megadott számon. Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem hallani a jövőbeli vendéglátóm hangját. Így is tettem, tárcsáztam a számot, pár csörgés után fel is vette. Bájosan fiatalos, kellemes és csilingelős női hang vette fel. Nagyon korrekt módon kaptam részletes tájékoztatást a program lehetőségekről, lehetséges időpontokról és az egyéb technikai részletekről is. Mivel igen is szimpatikus volt az első telefonos benyomásom, rögtön meg is beszéltünk Napsugárral egy 1 órás időpontot aznap délutánra. Ezután megadta a pontos címet majd búcsúzásul maradtunk egy "hamarosan találkozunk!"-nál.
  • Megközelítés:

    Budapest, Pesti oldal, 13 kerület, Árpád híd környéke. A megadott cím pontos, egyszerű odatalálni, legalább is nekem könnyen ment. Én személy szerint BKVés vagyok, mármint nincs autóm úgy értem, és így villamossal mentem az Árpád hídig, onnan meg gyalog a helyszínig. De ugye mivel Árpád híd környéke a tetthely, így szóba jöhet még busz, metro és még talán BKV hajó is, mert a Népfürdő utcánál/Duna Arénanál van a hajóállomás is. Parkolásról nem nagyon tudok nyilatkozni, de hajrá akit érint.
  • Helyszín:

    A helyszín egy szimpla egyszerű lakás volt, nem egy szalon vagy ilyesmi, csak Napsugár volt ott, úgy tudom, nem osztozik a lakáson senkivel sem. Maga a lakás egyszerűen, picit puritán módon berendezett, de ez engem nem zavart, őszintén szólva nem a lakás miatt mentem, de a legfontosabb dolgok a helyükön voltak: tiszta és jól felszerelt fürdőszoba száraz kilépővel és száraz törcsivel; kulturált, félhomályos nappali egy kényelmes matraccal a közepén mint a masszázs fő helyszíne. Egybevéve, volt minden ami kell és punktum.
  • Lány külseje:

    Cukin alacsony fiatal lány csodálatos szexi testtel. Nagyon-nagyon fit, bomba teste van, mondhatni hibátlan, semmi felesleg. Bájos arc, őzike szemek, napbarnított és selymes bőr, markolászni való feszes popsi és szép, arányos, tenyérbeillő cicik. Egy fehér melltartó-bugyi komboban várt, szolidan ki volt sminkelve és egy vicces rózsaszín házi papucs volt rajta amikor ajtót nyitott, ez a papucs nagyon megmosolyogtatott, bírom az ilyet na.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem, puszi-puszi, megbeszéltük a részleteket és hogy mit hogyan szeretnék. Ruha le, irány a fürdő. Tusolás után hasra vágódtam, Napsugár is ledobta magáról a csipkés fehérneműt, és kezdődött a program: masszázs + levezetés. Maga a masszázs igen is kellemes volt: kaptam egy kellemesen finom, simogató, hol-hol picit erősebb nyomkodós masszást tetőtől-talpig. Illatmentes olajat használt ehhez. Nem hiszem, hogy vérprofi tanult technika lenne, de nagyon jól ellazultam és a masszázs alatt nagyon jókat beszélgettünk, ismerkedtünk, az összkép igen is pozitív számomra, nagyon is jól esett ez a része a találkozónknak. A masszázs végén persze jött a bűvös megfordulhatsz "parancs"...
  • Levezetés:

    Fordulás után kaptam elölről is egy kellemes, olajos simogatás-cirógatást végig a testemen majd egyre jobban haladtak Napsugár kezei dél felé. Jött is egy csodásan érzéki, fullosan barátnő feelinges cicis csúszka-kézimunka-natúr francia kombo, többször vitt el csúcs közelébe tempósabban, majd hagyott picit lenyugodni lassabb tempóval, és akár mennyire is próbáltam elhúzni az időt, de túl sokáig nem bírtam ki elélvezés nélkül és amikor már érzetem, hogy innen már nincsen visszaút szóltam Napsugárnak, hogy jövök és a kis szorgos ügyes kezeivel kipréselte belőlem az utolsó cseppet is.
    Segítek letörölni majd egy kis rövid összebújás-beszélgetés keretében lezártuk aznapi randinkat.
  • Elszámolás:

    Búcsúzáskor adtam át a csokrot, Pesti átlagnak mondanám, semmi extrát nem kértem, nem is emlékszem őszintén szólva, hogy vannak e extrát, nem kérdeztem, hisz én elégedett voltam a normális keretek között tapasztaltakkal: csinos lány, bomba test, kellemes simogatás masszázs és egy élvezetes erotikus befejezés.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív, nagyon kellemes telt a randink, lehet nem egy top profi masszázst kaptam, de az összkép top volt: bájos vendéglátó, csúcs női test, kellemes beszélgető partner, kedves simogatós masszázs és egy remek happy finish. Köszönöm szépen a lehetőséget, visszatérek! :)
Happy Massage